Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Violeta, stai linistaita in pat si o sa fie bine, gandeste pozitiv!!! Noi iti tinem pumnii!!!!

Ella, nu te mai stresa ca mai rau faci...Daca era ceva naspa eu zic ca iti spuneau ei!!!!

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vio, baga no-spa si in pat cu tine. Stai cat mai cuminte.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Camy pus fuguta in avion. Ia-ti concediu medical, nu conteaza, trebuie sa-ti dea voie, de fapt n-are nimeni dreptul sa comenteze. Acum nu cred ca e mai important serviciul decat viata ta personala! Si nici nu trebuie sa dai explcatii la serviciu ce faci in concediu! Asa ca eu zic sa-ti faci bagajele si sa trimiti salutari din turnul Eiffel.

Anna 17+ cu Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy io ti-am zis si aseara, vorbesti frumushel cu dr de familie sa-ti dea concediu. cu siguranta gaseste un motiv si la con medical n-o sa-ti comenteze nimeni nimic. Si te duci si vb cu sotu. Da nu mai amani da? Ca tre sa va intalniti sa discutati.
Violeta stai mama linistita ca n-o sa ai nici un avort. Asa se cheama, si la mine e la fel. Eu stiu sigur ca la mine sunt contractii dureroase da nu ma agit. Ma pastrez calma. Mai fata, ce mai trecem noi tot timpu prin aceleasi probleme. Dar cum am depasit atatea, o sa trecem si peste astea. Sunt sigura ca n-o sa patim nimic.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor nu mai pot, acum am terminat de discutat cu sefa mea, simt cald in urechi nu mai pot, parca mi s-a incordat si burtica si abia ma abtin sa nu plang, asta asa ca sa nu-i dau satisfactie sefei....concluzia nu imi prelungeste contractul (am semnat un contract determinat pe 1 an), care expira in 26.03.2008 :(( :((
si cand am intrbat-o de ce, pt ca sigur nu ar trebui ca sarcina sa fie motivul, a zis ca ii pare rau dar nu mai poate vorbi, ca trebuie sa se duca la o sedinta, intr-adevar vad ca se pregateste sa plece...
of ce sentiment aiurea, sper din suflet, David sa nu simta nimic din ce simte mama lui.....

Lori21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lcazangiu off, tare antipatici mai sunt angajatorii astia - cum aud ca o angajata e cum parca biata femeie devine ciumata! Si mai reu e ca am observat ca sefele reactioneaza mai rau decat sefii, de parca n-ar fi si ele femei si n-ar avea copii. In situatia ta ce o sa se intample? Nu o sa poti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului sau nu o sa te mai intorci la locul asta de munca?

Anna 17+ cu Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Va multumesc tuturor pentru urari, si va doresc si voua numai bine si sa va iubiti mult ca tot e Ziua Indragostitilor azi!

21+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multumesc fetele ca va ganditi la mine!

Am fost la mult asteptata echografie si v-om avea tot un baietel!

Sunt foarte multumita de Dr. Muntean Andreea , mi-a explicat si aratat totul la bebe. 3D m-a costat la Medlife 190 ron cu tot cu CD si 3 poze alb negru. Urmatoarea tot acolo o voi face!

Totule bine, numai ca arterele uterine (IR) sunt inca in dezvoltare ceea ce ar trebui sa se opreasca pe la 24 saptamani (acum am 20). Daca nu, exista riscul de a face tensiune arteriala si bebe sa nu se dezvolte normal. Acum are 320 g .

Pupici si bafta tuturor care v-or merge la echo!

Flory mami de Alex si 20+ cu

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragutele va astept la capitolul 34.

Mergi la inceput