Anticorpi Antispermatici la barbat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

marrina- asta e echivalentul Prednisonului ...
daniela_b - din pacate eu nu stiu nimic despre anticorpii astia ... de fapt, nici despre AA nu stiu prea multe ...
Si ma mira ca dr nu au zis nimic despre astia, pt ca daca afecteaza fixarea inseamna ca nu pot fi in nici un fel combatuti prin FIV ...Pai poate nu stiu de ei, doar nu le stiu pe toate ...
maria_28 - in aprilie ma duc si la o clinica la Viena sa vad ce spun si ei de anticorpii astia...
Din tot ce am citit pe net, nu ai ce face decat sa incerci cu FIV, dar oricum ar fi scad dramatic sansele de reusita
Te tin la curent si cu dr S

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

pixis, se pare ca suntem singurele(de fapt sotii sunt)de pe forum care intampina aceasta problema.offff
si eu ma tot documentez de vreo jumatate de an si peste tot scrie ca solutia e fiv+icsi. tu tre sa stii mai bine procedura ca ai deja un fiv(am inteles ca se aleg cei mai viabili,se prepara...), asa ca nu vad de ce sa nu fie sanse. ce sa fac, ma imbarbatez singura, imi dau sperante, poate, poate, cine stie??? chiar te rog din suflet sa ma tii la curent cu dr S, multam din suflet.....
si pe langa acesti AA, azi am primit si eu rez la analizele hormonale care nu sunt tocmai ok. mergem inainte. Doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by pisix

marrina- asta e echivalentul Prednisonului ...

Metilprednisolonul este Medrol. Face parte din aceeasi clasa mare de medicamente cu Prednisonul dar nu este acelasi lucru, e alta substanta.

Mergi la inceput

Noutati:
azi am fost la dr Soare si am discutat mai multe lucruri ...
El ne-a spus ca pt rezolvarea AA ar fi doua solutii:
- sa inhibam poductia de spermatozoizi. Si aici a propus o chestie care m-a uimit: testosteron,despre care dr S zice ca actioneaza ca un anticonceptional masculin.Si se pare ca atata timp cat nu se produce spermatogeneza nu se mai produc nici anticorpi
- varianta 2, mai safe, ar fi sa incercam sa impacam sistemul imunitar cu spermatozoizii. Asa s-a exprimat dr Soare. Asa ca ne-a recomandat doua remedii: extract de muguri de coacaz negru (despre care am citit ca face orice, mai putin faza cu reglarea imunitatii) si Testes - un produs sintetizat din testicol de bivol parca (despre care nu am gasit nimic).
Voi ce parere aveti despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_28 spune:

eu sincer as incerca a doua varianta. sa inteleg ca dr. soare v-a dat sperante??? tot caut si eu pe net de Testes dar nu gasesc absolut nimic. de unde il procuri?
ms mult de tot
am fost si eu la dr cocei si ne-a recomandat inainte de fiv o inseminare(nu prea stiu ce sa fac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smiler1981 spune:

Buna ,

Dupa 5 ani de mers la doctori , in sfarsit am gasit un doctor mai de treaba care ne-a pus sa facem analiza pentru anticorpi antispermatici , iar rezultatul a fost ca sotul meu are un numar foarte mare de anticorpi . Va rog din suflet spuneti-mi si mie daca exista tratament sau nu pentru aceasta problema.
Multumesc din suflet , banuiesc ca treceti prin aceleasi bucurii , suferinte , iarasi bucurii si dupa aceea inapoi la suferinta ca si mine.

Mergi la inceput

smiler - la noi a trecut de la sine ...

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4, la AZVUB Bruxelles - bhcg 6 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna! Si noi ne confruntam cu AA ( la sot). Miercuri mergem la o prof univ in Iasi, sa vedem ce spune. A reusit cineva sa creasca nr de prin vreun tratament?

Mergi la inceput