Tot nelamurit !

Tot nelamurit ! | Autor: sollexx0

Link direct la acest mesaj

Robert....
90 000/milimetru cub
Oricum o doctorita mi-a zis ca nu am nici o sansa !! Cred ca trebuie sa merg si la alti dr !!!
DR a spus ca am foarte putini zgubilitici .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonica27 spune:

Incearca sa faci ce-ti recomandai io intr-un alt mesaj si sa vezi ca se schimba situatia. Asteapta o luna sau doua dupa care adreseaza-te la un alt medic. Fii mai increzator in tine si nu fii descurajat! Iti trebuie numai un zgubilitic bun la momentul potrivit.
Partenera ta are analiza de chlamydia facuta? fiindca daca e pozitiva nu va putea ramane gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Daca conditiile de recoltare au fost respectate,la numarul acesta recomandari de genul:odihna,relaxare,fara tigara,fara efort sunt depasite de mult...Nu vreau sa intru in polemici dar la numarul acesta situatia e mult mai serioasa.Poate la 20-30 mil se pot obtine mai multi dupa o odihna sanatoasa,nu si in asa situatii serioase.
Sollex,pentru ca am trecut printr-o situatie asemanatoare personal pot sa-ti recomand sa privesti cat se poate de serios problema,sa n-o neglijezi si sa cauti sa afli cauza oligospermiei,poate un varicocel sau o infectie ?! Si prostata e bine de verificat,sa nu fie inflamata cumva (eco).Sub 5 mil/ml cam toti medicii depun armele pentru ca numarul creste foarte incet (daca mai creste) si asta necesita nervi,bani si timp mult. Noi la un moment dat am avut 800.000/ml si cu rabdare multa,multa acum avem 6,5 mil/ml.Deci in ciuda celor spuse de dr.se poate !! Inarmeaza-te cu rabdare multa caci oricare va fi solutia aleasa de tine/dr. minunile nu se intampla peste noapte.
Numarul normal este peste 100 mil/ml ,cu toate aceste se pot obtine sarcini si daca numarul e ceva mai mic insa celelalte valori sunt bune (mobilitate,vitalitate).Pricipiul ar fi:mai bine putini si buni decat multi si prosti :))

De la fetele din Bucuresti am inteles ca dr/Ancar este deosebit.Poate incercati la el sau poate alegeti sa face un tratament neconventional (naturist,homeopatic,bioenergetic,etc)
Oricare va fi drumul ales,va doresc bafta multa,sanatate maxima si nervi de otel.

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robert spune:

Da Sollex0, sunt putin din nefericire, la ce dr. ai fost? ginecolog sau urolog? Incearca sa-ti cauti un dr. urolog bun sa -ti fac niste investigatii serioase. Apoi urmeaza tratamentul cu multa rabdare, dar multa!!! O sa iasa soarele si pe strada ta....
Numai bine,
Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sollexx0 spune:

Mariaa , Robert ,Bombonica27,
Dar voi i-mi tot spune-ti de nr / ml...... aici e problema ca la mine rezultatul este in MILIMETRII CUBI (mm3) si dupa cum am aflat valorile normale ar fi de 60-120 mii /mm3 . Astept un raspuns de la voi .
Numai bine va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Buna sollex,

ai dreptate, depinde de unitatea de masura.
Plaja de referinta este de 60-120 milioane/ml sau 60-120 mii/mm3.
In ultimul timp din cauza scaderii fertilitatii in lume s-au facut studii mai detaliate si sunt acceptate pt o eventuala sarcina naturala si cifre de 20-30 (mii/mm3 sau milioane/ml)

Dar asa cum spune Mariaa nu numai numarul e important. Verifica bine si celelelalte valori in special mobilitatea.

In cazul tau cu 90000mii/mm3, clar nu sunt sunt probleme de numar dar nu stiu restul.

Sper sa fie o situatie de normospermie si atunci e numai bine.

Mergi la inceput