atelier de creatie - abecedar

atelier de creatie - abecedar | Autor: monixy

Link direct la acest mesaj

am vazut ca sunt multe mamici cu talent literar pe forum , si merita sa existe un atelier de creatie literara special pt ele , cu teme la alegere ,unde imaginatia sa zburde liber.

recunosc ca ideea am preluat-o de pe un site strain , de alt profil.

tema "abecedar" va provoaca sa alcatuiti un "colaj" original cu cele mai importante/dragi/amuzante/deosebite/ cuvinte de la a la z , un fel de tabel al metaforelor personale (pot fi si figuri de stil celebre , citate , vorbe de duh ...)

sa incep eu:
(a) anotimpuri -ale sufletului; (b) buna - dimineata; (c) cantec-al varstelor ; (d) dincolo -de bine si de rau ; (e) energie -vie;(f) fiinta -calatoare in infinit ;(g) ganduri -aripile omului ; (h) harta - a viselor; (i)iubire- bibelou de portelan ; (i cu caciula -ca nu merge cu diacritice) inflorit - inocenta lumii ; (j) joc - al imaginatiei ; (l)lumina -din noi ; (m) minune -de copil ; (n)nume -deci exista ; (o)ocean -al dorintelor ; (p) pas -in doi ; (r) rasarit - culorile lumii; (s)samanta -mirabila ; (sh) shansa -eternul inceput; (t) timp -hot nearestat ; (tz)tzinta - alegerea zarurilor ; (u)unic - sens ,viata-moarte ; (v) valuri - nestatornicia fericirii ; (z) zambet - expresia lui Dumnezeu.

haideti si voi !
numai ganduri bune !