Strumfi de iulie-august 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

iulia. Nici Smaranda nu zice nimic, face doar 'inghi'.

Am reusit sa merg de 2 ori la aerobic saptamina trecuta, si saptamina asta o data. Din pacate maninc mult, dar sper sa slabesc pina la vara. Initial vroiam sa ajung la 65 kg, dar am fost la un botez simbata si am vazut atitea femei slabe, incit am ajuns sa-mi doresc sa ajung la 60kg.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

eu te sustin

idioata de mine am incurcat borcanele" samabata am crezut ca am programare la imapchetari de la 10 si aveam de la 9,m-a lasat rau de tot neuronu' zau...dar acum mi-am scris pe hartie ca batraneii.ma duc in continuare la aerobic,se vede deja ca burtica a scazut considerabil,aripioarele la fel dar am un fund cat china de la muschi dar cica se poarta.mananc in continuare si dulciuri nu chiar atat de multe dar e boala grea

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cu decalotarea...desi Matei e circumcis, si la el la inceput "ceda" greu pielea, acum il decalotez dintr-o miscare, deci e normal ca la ai vostri sa mearga si mai greu, nu disperati, si mai ales, nu fortati...cu timpul o sa fie mai bine.

Oana ...si eu cred ca sunt resposabila ce face orice mamica de pe forum cu copilul ei daca idea o are de la mine.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alina, multumesc. Da, si eu maninc in continuare dulciuri, dar la picioare se vede clar ca s-au subtiat; flutura pantalonii pe mine, ce senzatie noua. Eu la fund nu stiu sa ma apreciez, astept comentariile celorlalti cind o sa se vada.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, ba da, e f bine sa afli de ce baaie bebikool!!
Ghinetz, am inteles ce vroiai sa zici. Eu, personal ma bucur ca exista forumul asta. Am invatat tare multe de la voi, de la fiecare in parte. Dar mi se pare logic (poate nu e!) sa te informezi din cat mai multe locuri. Mie, de cand un idiot de dr ecografist mi-a masurat vezica urinara in loc de ovar si mi-a zis ca am chist de 10 cm, iar un ginecolog (foarte renumit, de altfel) a decis sa-mi scoata ovarul cu pricina am hotarat sa cer mai multe opinii. Ovarul l-am pastrat, ca ma atasasem de el, ulterior s-a dovedit a fi o decizie buna.

Am si eu o problema in ultima vreme.Am din ce in ce mai putin laptic, desi ma indop cu nutrinatal si ceaiuri. Dar ma intreb, ca bat atata moneda astia pe alaptarea naturala: cum\sustin gloabele astea alaptarea naturala cand galactogil (singurul eficient, dupa parerea mea) nu se mai gaseste demult??

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

am uitat sa spun si eu de dieta. am slabit 3 kg. nu e mult, dar e ceva. ioana, si eu tot la 60 as vrea sa ajung. mai am doar 7 sper ca macar pana la urmatorul copil sa le dau jos, ca sa am unde sa le pun pe cele noi.

violeta, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
violeta eu cred ca daca consumi multe lichide si te odihnesti cat de cat, plus bb care suge des ajungi sa ai suficient laptic fara sa mai consumi galactogil. eu am folosit doar la nevoie. pe la 3 luni aveam 10-20 ml laptic, iar acum andra nu mai primeste formula decat la cereale. la mine mai functioneaza si ceaiul de soc (alina.a m-a sfatuit). si sper sa te descurci si fara galactogil.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

am uitat sa spun si eu de dieta. am slabit 3 kg. nu e mult, dar e ceva. ioana, si eu tot la 60 as vrea sa ajung. mai am doar 7 sper ca macar pana la urmatorul copil sa le dau jos, ca sa am unde sa le pun pe cele noi.

violeta, multumesc!

Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)

si io tot 7 am de dat jos ,tot asa, sa am loc la al doilea,sa nu fie inghepsuiala pe solduri si burta,asa mai aerisite putin

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Sunt deacord cu voi in legatura cu sarea si cu premergatorul (Cu Alina). Eu daca am ajuns sa fac asta nu sunteti si voi obligate sau sa ma judecati. Poate am niste motive bine intameiate. Am citit si despre ce se poate intampla si la utilizarea de sare in mancare( folosesc 1 varf de scobitoare la 3 l de apa, dar poate nu asta conteaza petru pentru anumite persoane, conteaza ca o folosesc),si depspre premergator am citit iar multe. Chiar pediatra mi-a recomandat sa nu il folosesc, dar eu am trecut peste cuvantul ei si am hotarat ca este mai bine.

Aici fiecate citim si "filtram" ce vrem sa punem in aplicate si ce nu.aaaaa si in legatura gu sarea.....am pus sare pentru ca David a facut pojarel, timp de 7 zile nu mi-a manact nimic (cate 300 ml de lapte pe zi, alceva refuza)mi-a slabitt, si oricum era sub normele normale.

Deci cum am mai zis. Fiecare are motive personale cum sa isi creasca copilul. Ma insel ca cineva asteapta un sfat si ia in considerare primele randuri scrise de una dintre noi.

Chiar daca suntem la primul copil, poate suntem mai documentate decat altele la al treilea (nu ma refer la cinea anume)

Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.In concluzie cand spun cum fac eu nu imi place sa fiu judecata ca am facut rau sau bine.Am avut motivele mele sa aleg acea varianta.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Intrebare (pentru dnele doctor in special):

Cum se defineste constipatia la un copil de sase luni ?

Ca face mai rar decat inainte sa incepem solidele, ca face mai tare, ca face cate putin si de mai multe ori, ca se chinuie sa faca si nu poate ? Alte semne care pot sa confirme ca copilul e constipat ?

Va multumesc

Alina.a nu stiu daca sunt interzise aici premergatoarele dar e drept ca nu am vazut prin magazine iar legilslatia privind securitatea copiilor este foarte bine pusa la punct si respectata (ca o paranteza, patuturile sunt standardizate, toate trebuie sa aiba aceeasi distanta intre zabrele, ma refer la cele de lemn, indiferent de model). Nu m-a interesat pana acum subiectul premergatorului pentru ca nici nu ma gandeam sa-i iau, am eu ideile mele, la fel ca si cu suzeta de exemplu pe care Victor nici n-a vazut-o vreodata (iar aici este foaaaaaarte populara, deja m-am saturat sa ma intrebe lumea cand mai plange "dar nu are suzeta ?" de parca as fi cea mai iresponsabila mama de pe taramul canadian ca nu ii dau).

Ghinetz pentru tine. Si un piiiiiiiic de aroma de Canada pentru Victor ca sa manance piureul de legume mai bine !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by nma

salutare
violeta eu cred ca daca consumi multe lichide si te odihnesti cat de cat, plus bb care suge des ajungi sa ai suficient laptic fara sa mai consumi galactogil. eu am folosit doar la nevoie. pe la 3 luni aveam 10-20 ml laptic, iar acum andra nu mai primeste formula decat la cereale. la mine mai functioneaza si ceaiul de soc (alina.a m-a sfatuit). si sper sa te descurci si fara galactogil.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

As putea sa adaug ceaiul de anason si de fenicul, astea au functionat bine la mine si sunt si bune la gust, mai ales anasonul.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput