Peste 4000 de membri inregistrati!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
URAAAA!!!!! Si cel mai frumos e ca tot ne simtim ca-n famile...desi suntem cam multi....
Sabina & Sofia Galagia
Veve spune:
FELICITARI SI LA MAI MARE!fiecaruia dintre noi care am pus umarul la creearea acestei minuni numita !!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
lai spune:
Felicitari!!! Multumiri ca existati si numai lucruri bune, frumoase si luminoase tuturor celor de pe site, oameni dintr-o bucata! Pupici tuturor!
Lai
ariadna spune:
Felicitari si din partea mea, desi stiu ca am mai postat un mesaj in care proslaveam acest sit
In orice caz, cu riscul de a ma repeta, ce sa fac asta e, vreau sa felicit inca o data echipa celor care se ingrijesc ca acest sit "desprecopii.com" sa eixste si sa functioneze in bune conditiuni.
BRAVO! Si la mai mare!!!
ariadna
Flower spune:
wow wow !
Felicitari celor care au avut minunata idee de a concepe acest site , pe care , sunt sigura , il considera copilul lor !
Multumiri pentru bunatatea pe care au dovedit-o impartind cu noi "mica" lor realizare !
Si felicitari noua , celor care , de ce sa nu recunoastem , ne aducem contributia , putin cate putin ,in fiecare zi !
piatra lunii spune:
Da, da, felicitari si la mai mare! Ca multe mai afla omu' asa, utile si interesante!
[cheers ] Piatra lunii