Iasule, mandra cetate (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana! Nu la dna dr. Dumitrascu! Nu merge la ea! E ...
Da-i telefon lui Onofriescu, crede-ma... Doar dr. Carauleanu mai face erori medicale de marimea dr. Dumitrascu! Eu in general ma abtin cat pot sa fac aprecieri dar ea! sau mai bine zis astea doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,acu' ma bag si eu in discutie,ca mi se pare destul de delicata problema Adrianeisi parerea mea este ca trebuie sa mergi musai la doctor....eu merg tot la cabinetul dr Onofriescu..dar la dr Tarnovanu,are azi program de la 4-6,mie mi se pare destul de ok...iti tinem pumnii sa te refaci rapid si sa nu vi cu vesti proaste!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,acu' ma bag si eu in discutie,ca mi se pare destul de delicata problema Adrianeisi parerea mea este ca trebuie sa mergi musai la doctor....eu merg tot la cabinetul dr Onofriescu..dar la dr Tarnovanu,are azi program de la 4-6,mie mi se pare destul de ok...iti tinem pumnii sa te refaci rapid si sa nu vi cu vesti proaste!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by miki68

Good morning & Happy Valentine's day! Sa aveti o zi frumoasa si usoara!
P.S. La mine la birou, oarece cetateni numesc ziua asta Ballentines day, ca deh, fiecare cu ce-l doare

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Cristina, din ce povestesti tu...mie imi place la tine la birou. Ai colegi faini. Sa va distrtati in continuare! . Nu intreb unde lucrezi, ca te trezesti cu mine la usa, mai ales cand o sa am chef de glume spirituale.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Adriana, eu nu stiu nimic despre dr. Dumitrascu. Iti doresc sanatate. Tinem pumnii si asteptam vesti. Musai bune, da?

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

acvi - sunt destule firme care fac cursuri de engleza, depinde si de cat te tine buzunarul...

si eu am fost de vreo 2-3 orila dr. Dumitrascu si mi s-a parut OK. de ce zici ca nu e buna, carmen?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Despre dr Dumitrascu. Am fost la spital prin 2005 pt un control si m-aminternat pt o zi. Ea m-a plreluat pana a venit dr. Onofriescu ca era de garda si s-a bagat sa imi faca o ecografie si desi eu stiam ca am ditai fibroamele din 1998 ea nu a vazut nimic... dupa 1 an am facut si embolizare uterina pt fibroame, adica toti vad fibroame ea nu!
Facusem si un test papanicolau si au venit rezultatele in perioada aceea, si desi nu era cazul, mi-a dat reteta de 30 amoxiciclina fara antibiograma si fara rost de altfel! si nu mai stiu ce alt medicament, parca linistradiol sau asa ceva, care imi era total contraindicat dupa ce imi daduse antibioticul respectiv! nu se administreaza concomitent.
Si desi venisem in spital si eram pacienta lui Onofriescu s-a bagat peste el si mi-a dat doar 1/2 din fiola de ginipral desi dr scrisese una intreaga si am mai stat o zi in spital pt asta!... mai spun daca vrei, dar mi se pare suficient... eu venisem pt un control de rutina care datorita ei a devenit o problema si dr si-a pus mana in cap! Bagacioasa, asta e cuvantul si as adauga si altul dar nu e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

voua cat v-a venit intretinerea pe ianuarie? mie mi-a venit aproape 4 milioane la 2 camere cam de 50 mp si cu repartitoare...
maica-mea tot la 2 camere sta si NU ARE repartitoare si are de plata cam 1.8 milioane am impresia ca ne-am luat teapa cu repartitoarele astea...

voua cat va vine? si la cate camere si cu repartitoare sau nu...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

la mine nu s-a afisat pe ianurie, dar ma astept la o suma destul de piperata dupa punctele consumate; cate puncte ai consumat? si cat din aceasta suma reprezinta caldura?

in alta ordine, pentru cine e interesat:

OPERA ROMANA IASI - SPECTACOLE CU INTRARE LIBERA

16.02.2008 ora 18:30
SPARGATORUL DE NUCI
Balet-feerie in doua acte de P. I. Ceaikovski
Sala: Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Note: Spectacol in cadrul Zilelor Europene ale Operei. Intrarea libera

17.02.2008 ora 18:30
BOEMA
Opera in patru acte de Giacomo Puccini. Libretul de Giuseppe Giacosa si Luigi Illica. 150 de ani de la nasterea compozitorului Giacomo Puccini. CAPO D'OPERA - ciclu de opere in concert (IV)
Sala: Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Note: Spectacol in cadrul Zilelor Europene ale Operei. Intrarea libera

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Intai restantele.
La multi ani, Raisa Stefana (Alipiticot)!
La multi ani, Ioana-Catalina (Anymony)!
La multi ani, Andra (Saryta)!
Noi ne-am trezit mai tarziu.

Lacramioara, mamica Stefaniei-Iulia

Mergi la inceput