Iasule, mandra cetate (69)
Raspunsuri - Pagina 13
l_carmen2003 spune:
Testul il fac la dr meu... l-am sunat ieri dimineata si a spus sa vin azi ca daca nu e el e colega si se rezolva cu recoltarea... daca nu am alte probleme deosebite... nu tin sa imi aminteasca de operatie asa ca nu am alte probleme![]()
Acum sa fiu sincera nu cred ca ar trebui sa am emotii... doar poate pt ca nu l-am mai facut din 2000! dar nu merg chiar inspaimantata... ma alint!
Adriana, urovaxom e un fel de vaccin pt e-coli - bacteria raspunzatoare de 90% de infectiile uirnare si care chiar functioneaza. Sanatate.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
e vorba de primele de la bugetari, nu? nu si de la privat...
Din pacate nu...
l_carmen2003 spune:
'Mneata Iasi!
Chiar pe pagina a doua? pai se poate?
Eu nu mai beau cafea de un timp... dar va ofer cu un ceai verde cu lamaie si miere...
Poftim...
Ramonika spune:
neata - accept eu ceaiul verde, dar neindulcit ![]()
in privinta primelor, mai bine sa nu-mi zica ca s-a impozitat, sa imi zica asta e suma si gata.
oricum la noi nu se mai dau prime, s-a hotarat ca in loc de prime se dau bonuri de masa (inainte nu aveam bonuri de masa), asa ca tot e bine...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
l_carmen2003 spune:
poftiim, in ton cu eclipsa si cu vremurile:
Nu stiu de ce dar mie mi se pare cunoscuta comunicarea asta!
NOTA DE LA DIRECTORUL GENERAL
NOTA de la Directorul General catre Directorii Executivi:
"Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala de soare, care va fi observabila timp de doua minute. Avand in vedere ca acesta este un eveniment rar si cu totul deosebit, se permite tuturor angajatilor observarea eclipsei din parcarea firmei intre orele 10:30 si 11:30, unde vom oferi si o scurta explicatie despre dinamica eclipselor. Celor care doresc sa observe eclipsa le vor fi distribuiti ochelari de protectie, la un pret minim."
NOTA de la Directorii Executivi catre Sefii de Sectii:
"Astazi între orele 10:30 si 11:30 toti salariatii se vor intalni in
parcare. Va urma o eclipsa totala de soare, care va dispare timp de doua minute. In schimbul unei sume minime, se poate proteja vederea cumparand o pereche de ochelari speciali pentru eclipsa. Directorul general va tine o scurta cuvantare, prin care ne va da anumite explicatii. Acest lucru nu se petrece in fiecare zi si este un eveniment foarte important."
NOTA de la unul din Sefii de Sectie catre Seful de Sector:
"Azi Directorul General va tine o cuvantare despre eclipsa, timp in care va face sa dispara soarele timp de doua minute. Acesta este un lucru care nu se poate vedea in fiecare zi, asa ca toata lumea sa mearga in parcare incepind de pe la 10, pina pe la 11. In schimbul unei mici sume de bani, veti avea ochelari de protectie."
NOTA de la Seful de Sector catre Seful de Echipa:
"Vreo 10 sau 11 persoane sa mearga in parcare, unde Directorul General va tine o eclipsa de soare timp de doua minu te. Acest lucru n-o sa se intimple in fiecare zi si cei care iesiti sa aveti niste bani pregatiti, pentru ca o sa va coste. Si sa aveti ochelarii cu voi."
Seful de Echipa catre angajati:
"Cativa dintre cei care poarta ochelari, sa mearga in parcare, ca sa vada cum dispare Directorul General timp de doua minute. Daca vreti ca asta sa se intample zilnic, trebuie sa strangem niste bani !"
l_carmen2003 spune:
Un avion zbura spre Montreal, cand o blonda se
ridica de pe locul ei de la Economic Class si se
aseaza pe un loc de la First Class.
Insotitorul de zbor o vede si o roaga sa-i arate
biletul. Apoi, ii spune blondei ca ea a platit un
loc la Economic Class asa ca va trebui sa se aseze
in spate.
Blonda ii da replica: "Sunt blonda, sunt
frumoasa, merg la Montreal si am de gand sa stau
aici!"
Insotitorul intra in cabina pilotilor si le
spune de bomba blonda care nu vrea sa stea pe locul
platit ci sta la First Class.
Copilotul se duce la ea si incearca sa-i explice din
nou cum stau lucrurile.
Blonda ii raspunde la fel:
"Sunt blonda, sunt frumoasa, merg la Montreal si am
de gand sa stau aici!"
Copilotul ii spune pilotului ca - probabil - vor
trebui sa astepte pana la aterizare si acolo sa o
dea pe mana politiei si sa fie arestata.
Pilotul ii raspunde:
"Ce spui?…e blonda?…Ma ocup eu atunci.
Sunt insurat cu o blonda. Eu vorbesc "limbajul"!
Se duce la blonda, ii sopteste ceva la ureche, la
care ea :"Oh, ma scuzati…" si se muta inapoi pe
locul ei de la clasa Economic.
Insotitorul de zbor si copilotul sunt uimiti si il
intreaba ce i-au spus de a reusit s-o faca sa se
mute la locul ei fara sa mai faca scandal.
"I-am spus ca First Class-ul nu merge la Montreal !"
adi69 spune:
'neata si de la mine,iau si eu o ceasca de ceai verde..mersi!
CArmen ,ai fost la doctor? Cand iti da rezultatul?
Cine e colega dl dr Onofriescu?
Sa aveti o zi buna!
l_carmen2003 spune:
Habar n-am cine e ca era el si a facut recoltarea... nu am stat prea mult - adica deloc, am intra imediat - si nici nu a avut timp sa se mai ia de mine cu operatia... ba mi-a spus ca pot sta linistita pe moment e totul ok... 
l_carmen2003 spune:
pe unde umblati? sunt doar eu aici si voi niciuna!
poftim de zambiti:
http://www.youtube.com/watch?v=G7Iq3EuxnGw
http://www.youtube.com/watch?v=xSAyETRm6AI
alic spune:
Carmen, am ras de am pocnit la deciziile stafului privind eclipsa
in alta ordine, nu stiu daca ati luat inca verighete, asa ca, Nasa Mare, ia baga un ochi aici
http://www.bijuteriiaur.ro/verighete/
eu mi-am facut verighete la ei acum 5 ani si acum am descoperit ca au si vanzari online...
ALICe

eu