Iasule, mandra cetate (69)
Raspunsuri - Pagina 11
l_carmen2003 spune:
Eu nu il duc inca pe Alex la gradi. Pentru ca ... stiti voi de ce v-am mai spus. Dar dimineata copilul s-a trezit brusc pe la ora 7 si a inceput sa scanceasca. M-am dus sa vad ce are. "Mami sunt trist dar fericit!" "cum poti fi si trist si fericit?" "pai trist ca am visat urat si fericit ca ma tii in brate"... - n.t. adica aburirea a inceput de dimineata si s-a soldat cu succes!
alta tot dimineata! "mami ai spus sa nu te mai trezesc noaptea sa iti spun ca te iubesc" "da, m-as bucura daca ai renunta la obiceiul asta" "pot sa ii spun lui tati?!!" "adica tot ne trezesti pe amandoi!" "nu intelegi ca chestia cu iubitul e foarte importanta? trebuie sa iti spun!" "dar stiu ca ne iubesti" "dar daca iti spun seara tii minte pana dimineata?"
l_carmen2003 spune:
da, mai ales ca a transmis un mesaj foarte profund: ingrijorarea ca ne-am putea bosorogi peste noapte si am putea uita un lucru asa important...
adi69 spune:
Carmen,simpatic Alex,ca de obicei.
Ecografie trebuie sa fac la tendon,radiografie am facut si nu se vede nimic,am avut glezna si laba piciorului umflate,am facut proceduri..insa tendonul a ramas inflamat,e umflat si doare.
Nimeni nu vrea peripetii la nunta,insa,se mai intampla..diverse..
miki68 spune:
Adi, daca poti rabda pana saptamana viitoare, mai bine te programezi la Wittenberg ca's buni, sa stii! Btw, se fac si mamografii acolo.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Darria spune:
Ma fugariti daca spun ca mai vreau zapada, pt. saniuta?
Aime: multa sanatate tatalui tau.
Adriana: nu stiu unde poti face eco dar nu poti intreba tot medicul ce recomanda pt. varianta a doua?
Editare poze: nu ai nevoie de un programel special, este suficient cel cu care deschizi pozele. Frumos tortuletul, ca de obicei.
l_carmen2003 spune:
ca e in ton cu anotimpul... sau ma rog va fi:
http://www.youtube.com/watch?v=TDZras1U2y8
adi69 spune:
quote:
Originally posted by miki68
Adi, daca poti rabda pana saptamana viitoare, mai bine te programezi la Wittenberg ca's buni, sa stii! Btw, se fac si mamografii acolo.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Stiu,am facut anul trecut ...
ralnied1 spune:
27 februarie - 2 martie
Centrul Providenta
Expo Tex Stil
Targ de imbracaminte si incaltaminte
Foto Ralu