Nou stil de viatza (179)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Criscosty, hai, lasa gandurile negre pentru alta data.
Se vor duce kg, incet si sigur.

L_carmen, bine-ai revenit. Te-am trecut in echipa 5, sunteti 5 fete.
Daca preferi alta echipa, te rog sa-mi spui si modific.
Ce nu ti-a placut in vacanta? Ce te-a dezamagit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Asa este fetele, aveti dreptate.....gata, mi-am dat doua palme si m-am trezit TREBUIE sa slabesc pana la vara, sa ajung la 70, altfel nu ma duc la mare....am zis Va multumesc ca imi ridicati moralul
Anca felicitari pentru kg. in minus, meriti floricele printre atatia porcusori. La multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Ba imi place de ce sa nu imi placa!

In ce priveste ce nu mi-a placut... Iti spun maine sau cand oi fi mai bine dispusa!

Pupici Criss, lasa gandurile negre si zambeste! Vei reusi daca crezi in tine! Capul sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pentru lista, eu abia acum am 80kg. Stiti, cu cantarul cu ac, care imi arata mai putin decat asta nou, digital. Cred ca am plecat de la 83kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

helllooo
Raport : stagnare

Tlaura da ce pana mea vrei sa mai dai jos ca tare bine arati asa ..ti-am vazut pozele, da unde n-as arata si eu ca tine,ca numai intr-o galerie as tine-o

Eu sunt in concediu, am avut pofta de-o mica pauza, asa ca mi-am trimis bunica acasa (ea sta cu Eduard)si mi-am luat o saptamana de "relaxare". Sper sa fie de-acu incolo relaxare ca pana acu numai in smotru am tinut-o.
Cu bancuri va delectez saptamana viitoare ca pe mail-ul de la firma le primesc

Va tzuc si va urez spor la slabit

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Pentru lista, eu abia acum am 80kg. Stiti, cu cantarul cu ac, care imi arata mai putin decat asta nou, digital. Cred ca am plecat de la 83kg.

am modificat dupa cum ai spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc Mephala!
Eu azi m-am trezit cu o stare de voma (nu's gravida, ca abia ce incheiai rushii), din cauza racelii cred. Asa ca azi nu voi tine regimul meu obisnuit, simt nevoia de ceva acru. Am baut doar suc de fructe dimineata si vreau sa mananc doar fructe, nimic altceva, azi. Cred ca nu stric pierderea in greutate dc. pe langa fructe nu mai mananc nimic altceva. Nu mi-e foame deloc, mi-e doar greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce entuziasmul meu?Nu-l gasesc nicaieriFelicitari pentru kg minus
LA MULTI ANI, mamei tale
Carina bravo!Tu chiar esti imaginea unui "nou stil de viata".Imi doresc sa am si eu ambitia de a reusi, ca tine.
Ruxij ai grija de tine!Ai luat ceva?
Hopes concediu-concediu, da esti pe baricade cu noi la slabit, nu?
Zuzilici, Sigrid ce faceti colegelor?
Criscosty imi place ca ai devenit optimista.Ba chiar vad ca te ameninti singura ca nu mergi la mare daca nu slabestiTrebuie sa incerc si eu metoda asta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza.
Dragelor nush' ce m-a apucat dar nu ma mai pot oprii din mancat. Anda ce sa fac???
In orice caz ieri am dat Calometrajul peste cap. Cred ca cel putin 2000 de calorii am ingurgitat daca nu si mai multe. Si s-a vazut la cantar. Dar si asta imi joaca feste. M-am cantarit de dimineatza si arata: 87 kg. Bun zic eu. Merg la buda si ma usurez si fac prostia sa ma sui dinou pe cantar (ca deh! ma simteam mai usoara ).
Cand ce credeti ca-mi arata bestia: 90.4 kg Am crezut ca nu vad bine. L-am lasat "sa-si revina" si m-am suit dinou pe el. Degeaba. N-a mai vrut bestia sa se miste nici macar o suta de grame. Parca era fotografiat la greutatea aceea.
Mai ca-mi vine sa scriu si eu datele ca Tzuni.
Nici nu stiu ce sa zic. Am sa ma mai cantaresc si maine si daca nu-i nici o schimbare am 3 variane. 1.Sa-i schimb bateria si daca nu-i nici o schimbare... 2. sa dau cu el de pamant sau cel mai bine 3.sa dau cu mine de pamant.
Ok! Gata cu monologul si plangerea de sine.
Anda ce sa fac cu foamea asta tampita????

edit; A trebuit sa editez ca la nervii pe care i-am avut numai tampenii am scris.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Am ras cu lacrimi citind postarile :)) de unde ...auzi ,paie, palme ,apa ..a, si mai era si un popa cu tamaie sunteti haioase rau.

Carmen ,(eftimie) ,sa stii ca ai nimerit-o bine cu iconul ala de bici, dar am sters ca sa nu ma puneti

tlaura,poate cateva grame sa dai jos ,asa de dragul 'cereberului' ..ca de altfel ,au zis si fetele -arati perfect.

mephala , si eu sunt sint Iasi

si celorlalte fete ; mai e si maine o zi , nu mai fiti suparici

Alina

a fi om e lucru mare ...

Mergi la inceput