Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

neatza si de la noi!

am ajuns si la servici...am luat masa...
mai fetelor voi beti cafea?
eu nu am reusit sa o inlocuiesc cu nimic. si daca nu beau m-a apuca durerile de cap pe la amiaza. aveti vre-o reteta de inlocuit cafeaua? voi cum procedati?

claudinna, julax FELICITARI!!!

A _ROSE nu-i nici o problema daca nu te mai dor, o sa te mai doara. si la mine tot asa s-a manifestat. o perioada nu puteam dormi iar de atins nici vorba...iar apoi a cedat durerea. mai revine din cand in cand.

oanasm cu mancatul sanatos nu-mi fac probleme caci cam respect regula. mananc multe legume si fructe. salate de cruditati. ma rog si mancare gatita, dar nu ma atrag dulciurile, sau chestiile nesanatoase...gen fast food, chipsuri....alea, alea....nu le-am avut niciodata in meniu si nu imi trebuie nici acum. sucuri imi fac naturale, cele din comert nu le pot bea, doar apa plata si minerala.

AMIcu BEBE10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Delphinas,hai ca m-ai facut sa rad
Amisor, eu n-am mai pus gura pe ea decand am vazut liniuta pala; dar am exagerat mult in perioada conceptiei si dupa (de ciuda ca si-asa nu raman, daca ma abtin) chiar si cate 3 /zi , ca au fost sarbatorile , vizite, etc.
Codruta27, mai incearca , nu trebuie sa lasi pauze intre paranteze si comentariu
8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Vb cat se poate de serios teomaria. Dar am avut discutii din astea cu el si inainte de a ramane insarcinata.El doarme noaptea cu capul pe pieptul meu si ma mai cauta din cand in cand. Cred ca nu s-a saturat de piept cand era mic la mama lui. Dar i-am zis ca atunci cand o sa am nevoie sa suga la piept cu adevarat, nu o sa mai vrea. Oricum este cel mai dulce sot si cel mai intelegator si eu il iubesc enorm de mult.

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

sunt convinsa ca-i asa

8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Amisor, eu beau o cafea dimineata. O ceasca obisnuita. Si eu sunt cu cafeaua de neinlocuit. Oricum, rau nu face, o cafea!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

delphinas,
sotul meu, dimpotriva, parca este speriat de bombe... nu mai vrea . ca zice ca ii facem rau lui bb. daca e sa-l tina asa pana la final, pot sa ma duc la manastire

am niste gravide pe aici. trebuie sa le intreb si pe ele de treaba asta cu sanii. ma macina rau.

rose

Mergi la inceput

Multumesc mult, Delphinas, pentru asistenta!

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Rose, tu cate saptamani ai?

In ceea ce priveste sanii, am inteles ca este normal sa se detensioneze. Ei cresc, dar nu mai sunt durerosi. Cred ca mamicile cu experienta ne pot ajuta!

Si sotul meu era speriat sa nu-i facem rau lui bebe. Pana cand am cumparat revista "Mami" in care este un articol despre sexul timp de 9 luni fara griji, cu toate aspectele de care se tem taticii explicate pe larg! Si a inteles ca bebe e ptotejat acolo unde e!

7
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza, gagics!

Azi iar am nitzica paranoie . A-rose nici eu nu mai am dureri de sani si parca nici nu mai sunt asa umflatzi... Nu stiu ce sa zic, sunt si eu un pic panicata, dar mi-am promis sa stau cuminte pana vineri cand ajung la eco.
Delphinas am si eu un "specimen" d-asta acasa, inainte de a ramane insarcinata abia astepta sa facem un bebe ca sa aiba si el de unde sa se "alimenteze"
Eu am cam avut insomnii azi-noaptea. M-am trezit din jumatate in jumatate de ora incepand cu ora 3:30. Cred ca incep sa sufar de anxietate generalizata
Oanasm unde esti, mergem de manutza vineri ?

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Neatza, Amisor !

Fete, multumesc pentru raspunsuri. cat despre cafea, eu nu mai beau de vreo 2 luni, dinainte sa fie bb in burtica. am zis mereu ca renunt la orice, numai la cafea, nu. dar apoi, cum e bine ca "never say never", am citit diverse articole pro si contra cafea, incat m-am decis sa nu mai beau. la fumat am renuntat acum 1 an si sunt foarte mandra. cand am renuntat la cafea, 2-3 zile a fost cumplit. dureri de cap, m-am certat cu toata lumea...nu mi-a venit sa cred ce inflenta are aceasta cafea si cum, totusi, da dependenta. am inlocuit-o cu inka instant, cicoare si ceai en gros. am renuntat si la zahar, in favoarea mierii. acum as bea ceai, dar nu stiu ce plante sunt bune pentru noi !

7 + insa, maine, facem 8 +

rose

Mergi la inceput