Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
delphi, este inchis pana pe 17 martie parca
abia atunci poti s-ti faci cont
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+
claudinna spune:
maine fac un an de cand sunt pe site-ul asta si de cand ne-am propus sa facem bebe!!!!
si maine bebe al meu implineste 11 saptamani la mamai in burtica!
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

fff important!!
totul pentru bebe
10+
Amisor spune:
claudinna La multi ani! Felicitari! si inca 100 de ani pe forum!
Dbunny nu te gandi la ce e mai rau. Sa speram ca totul va fi bine. Doamne ajuta!
Monica si eu am avut niste dureri de cap ingrozitoare o saptamana aproape nu am fost buna de nimic, dar eu nu am luat nici un medicament. medicul mi-a zis ca nu e bine. mi-a dat concediu medical si am stat acasa. a fost oribil. 3 zile de crize! apoi m-a mai lasat. da-te cu alifie chinezeasca pe frunte sau cu ceva asemenator. pe mine asta m-a calmat, dar am descoperit-o dupa cele trei zile cumplite de durere.
FETELOR si eu am primit pe elevit 15 ron. inca nu am comandat nimic trebuie sa ma ocup maine de asta caci sunt valabili numai 15 zile din cate am citit eu pe acolo.
codruta27 ... si mie imi e foame incontinuu, mananc la 12 noaptea, la unu noaptea...ziua nu mai vorbesc. imi iau mancare la servici de zici ca ma duc la sapa....si tot multa sa-mi ajunga toata ziua ..., Azi cand am ajuns la birou m-am apucat sa mananc si nu m-am putut opri pana nu am mancat tot ce mi-am adus...a trebuit sa trimit pe cineva sa-mi mai cumpere ceva pe la amiaza....asa ca nu-ti fa griji...nu esti singura careia ii e foame.
ce sa va zic ca eu nu am fost grasa niciodata. am 1.70 si mai mult de 52 de kg nu am avut niciodata.
inainte sa raman insarcinata avea 50kg si acum am 52kg ...ma duc sa verific...(mi-am cumparat cantar cand am vazut in ce ritm pot manca) da am 52 kg acum.
si eu ma tot gandesc ca ma voi ingrasa mult daca tot asa mananc dar nu ma pot abtine. mi se face foame raau...
ok. gagici mamici... atat despre noi..
daca nu mai vb asta seara ...noapte buna tuturor si pupici la burtici, fasolici, mazarici...

AMIcu BEBE10+
Nerantula spune:
Doamne, cat ati mai scris!! Abia reusesc sa va citesc, daramite sa ma mai bag si eu in seama! Pai dupa ce revin din mini-vacanta, cred ca trebuie sa imi mai iau o zi de concediu sa citesc tot ce ati scris intre timp 
Dbunny, tin pumnii sa fie bine, ai incredere in samburelul tau, e bine acolo la mami in burtica! De multe ori socotelile noastre sau ale doctorilor nu se potrivesc cu planurile lui Doamne-Doamne, el are pus deoparte pentru noi ce ne trebuie cel mai mult si ne foloseste cel mai bine! Sa nu opresti tratamentul cu progesteron!
Claudinna, felicitari si la mai mult!
Vezi ce repede trece vremea? Ma bucur nespus si pentru job-ul tau, care a adus primavara mai repede in viata ta, asa de bine ii cand vine cate o bucurie neasteptata! Si ce idee frumoasa de Valentine's day, mai ca imi vine si mie sa o aplic, dar nu prea mai am cum ...
Codruta, incearca sa mananci alimente cu mai putine calorii sau cu calorii 'sanatoase' ca sa mai potolesti foamea ... multe legume fierte sau la gratar, lapte degresat (poate mai cald, ca taie pofta de mancare), carnita fiarta sau la gratar, fructe dar nu prea acide sau dulci. Nu-ti face griji cu greutatea, important e sa fie bebe sanatos, greutatea o reglam noi dupa aceea! 1 kg nu e mult si, daca l-ai pus in 'partile esentiale' (adica pe sani
) e total legal!
Si eu am pus cam 1,5 kg, eu ma cantaresc in fiecare zi si am un grafic ... am constatat ca, in ultimele 3 saptamani, am crescut cam cu 100 gr pe saptamana .. mie mi se pare mai corect de determinat asa fluctuatiile de greutate, am observat ca, din cauza constipatiei, cantarul poate arata si mai bine de jumatate de kg diferenta de la o zi la alta, ceea ce nu e real!
Delphinas, exact asa sunt si eu cu apetitul, foarte rar cand imi fac curaj sa pun gura pe ceva si sa nu ma simt rau, sa nu mananc in sila .. incearca sa iei ovulele de utrogestan vaginal, mai trece greata si disconfortul de la stomac (de fapt de la ficat)
7+
Liniuta noastra
maimu spune:
hello,
eu am fost azi la doctor, mi-au iesit rezultatele la analize bune, mai am un hop ecografia de vineri- sper sa fie totul ok
in legatura cu vopsitul mi-a zis ca nici nu se pune problema in primele 13 saptamani
cu zburatul-eu zbor cam 1 data la 2 luni mi-a zis ca pana in spatamana 32 e totul ok, stiu insa ca depinde si de politica companiilor aeriene, la tarom de ex primeau si in luna a 8-a
am mai luat 1 kg oricum mai aveam ceva in + de la sarbatori asa ca incerc sa fiu cam echilibrata, ea a zis sa incerc sa nu ma ingras mai mult de 15kg ca o sa fie greu si pentru mine cd nasc
imi incap toate hainele insa la unele nu ma mai cuprind la talie sau cu greu reusesc sa ma inchid- arat ca un carnat starngulat ![]()
julax spune:
claudinna,mult inainte pe site(vad ca ai postat ,nu gluma
) si bebe nascut la termen.mi-am amintit ca si eu fac azi un an de cand bantui pe aici
si bebe a implinit azi 7 saptamani de cand e in burtica
abia astept sa treca greturile astea.Deja mi se vede burtica ,ceea ce nu s-a intamplat la sarcina trecuta.Sper ca nu voi arata chier ca o balena ambulanta...Ei,sanatos sa fie bebe
Eu citesc printre randuri ca nu pot tine pasul cu voi,de scris dupa cum se vede...oricum sunt pe aproape.sarcina usoara tuturor
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Nerantula spune:
Fetelor (Iulia, Maimu), nu vreti sa va puneti numarul de saptamani la semnatura ca sa ne fie mai usor sa facem corelatiile intre ceea ce spuneti / scrieti si varsta lui
? 
Iulia, felicitari pentru cele 7 saptamani si la cat mai multe (pana la 40
!) si multi ani inainte pe acest forum special!
Maimu, cand mergi cu avionul treci prin scanerele lor? Nu dauneaza sarcinii?
Intreb pentru ca voi pleca si eu poimaine si nu stiu cat de tare sa ma straduiesc sa ii conving sa nu trec prin scanner ...
7+
Liniuta noastra
claudinna spune:
multumesc mult fetelor!!! la mai mare si voua!!
julax, merci frumos si LA MULTI ANI si tie si bebelusului tau din burtica!! chiar ca nu te-am mai vazut de multa vreme. mai baga nasul pe aici din cand in cand cu vesti despre tine si despre bebe:))
fff important!!
totul pentru bebe
11+
teomaria spune:
'neata, fetelor!
Un ceiut, o cioco calda??!!!![]()
Sa dea DD sa fie o zi frumoasa si cu vesti bune!!
dulce
8+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo,Maria si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
testele mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
oanasm spune:

la multi ani claudinna pt acel 1 anisor pe DC si mai ales lui bb de 11s
amisor si eu mananc destul de mult si de des fata de cat mancam eu inainte..ideea e sa mancam cat mai sanatos si daca se poate sa facem miscare![]()
nerantula si io am observat diferente semnificative la cantar...cu si fara kaki
si cu si fara pishi
...aaa...legat de avion...nu cred ca influenteaza scannerele alea...
maimu tinem pumnii pt vineri...suntem deci deja 3 care mergem vineri, nu?...Doamne ajuta
julax felicitari pt cele 7s..trece timpul incet...sa mai intri sa ne dai de veste..k?
teo
si mersik...io o cioco calda as vrea daca se poate![]()
Oana
11+ 
o noua viata