Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Eu m-am cantarit azi si am pus...2Kg deja... cam mult,dar mi-e foame din 2 in 2 ore, cel putin dimineata ma roade stomacul pe la 8, 9 de mor...
Fetele cu copacelul s-a terminat prima etapa de asta nu mai puteti juca.
Pupici

MON BEBE8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele(filmulet)

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

freshana cu atocarul pan' la greci? ioooi...nasol...nu mai bine avionu'? eu unde mai citisem..cica e mai bine avionu decat masina/autocar...
nicoleta bine ai venit si sarcina usoara! primele 12 mesaje sunt moderate..nu apar in timp real..asa ca scrie repejor mesajele sa scapi de moderare! sa ne dai te rog si datele tale: data nasteri, ultima menstruatie si data probabila a nasterii!
rose bagi sperietzii in mine...si-n retsu' burticoaselor cu lacrimile alea...se trateaza infectia urinara...n-ai ce-i face..bea cat mai multe lichide..fa pipi cat de des iti vine...si cand faci pipi...vezi sa golesti bine de tot vezica..adik faci pipi..si la un moment dat strangi...stai asa vreo 10 secunde...si apoi lasi si restul..scuze detaliile
claudinna soarele pe str ta a aparut acu mai bine de 10s
alinuscha multi pupici la tine si la bb mic!!!! si multa incredere!!!!!
july croatia e ff faina!!! am fost de 2 ori pana acum...prima dat in luna de miere..doar ca in aprilie nu e apa asa de calda...deci baie..asa.si asa..mai ale la o gravidua...dar ai ce vedea oricum!...aa..legat de nunta la 6luni..am fost la o nunta a unei verisoare..era in 7 luni...super mireasa cu butik!!!!
codruta la unele companii aerine..nu conteaza adeverinta de la medic..tine de politica lor...intereseaza-te din timp la compania cu care vei zbura!
bitza sa speram vineri va iesi ok testul!
teomaria
..merg sa pap...

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oana nu ma duc iti dai seama
prefer sa mai astept si sa ma duc u bb cu tot
nu vreau sa ma risc
iti dai seama stau in pat de 1 luna si apoi cu autocarul...nu

10+

http://bd.lilypie.com/ilhNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mersi , Oana de incurajari!
pofta mare!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Venim de la urgente. Am avut o scurgere rozie si ma cam doare spatele de ieri, ca la ciclu. mi-a facut eco, se vede sarcina, dar mica, sac gestational fara embrion. imi zice: ai ramas gravida mai tarziu decat crezi, ii zic imposibil, ca-n luna ianuarie numai o data am facut-o, si-mi spune: atunci ii posibil sa se fi oprit din evolutie. Mi-au luat sange, maine-mi iau iarasi...sa vedem.

e normal ca la 6 saptamani sa nu se vada embrionul?

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

freshana
bitzuca si pe tine te ...te superi daca-ti zic bitzuca!?
Dbunny off...imi pare rau de pata rozalie...bine ca te-ai dus la dr! s-ar putea sa fi ovulat tu mai tarziu...si cum spermatozoizii traiesc si 5zile, daca mediul e favoravil...atunci conceptia propriu-zisa a avut loc la cateva zile de la actul sexual, si atunci e posibil ca la 6s sa nu se vada embrionul decat sacul gestational! Doamne ajuta sa fie totul bine!!!!

Oana
11+
o noua viata

Mergi la inceput

Dbunny, daca ai fix 6S si ecograful nu era fff. performant e posibil sa nu se fi vazut embrionul.Am mai auzit de cazuri dintr-astea...poate se dezvolta intr-un ritm mai lent.Banuiesc ca ai facut eco intravaginala, ca la cea abdominala sigur nu se vedea nimic.
sa fie bine!

MON BEBE8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele(filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

TEST ticker

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

alinushca,vezi pe prima pagina cum poti sa ascunzi ticker-ul sub un comentariu
(ex.bebe)

MON BEBE8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Oana. Cum sa ma supar???
Dbunny, stai calma! Se poate sa fi ramas in ianuarie! Nu conteaza ca ai facut-o numai o data! Doamne ajuta maine sa fie totul ok!

10+

Mergi la inceput