Mamici de septembrie-octombrie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, ati intrat pe siteul ala de la elevit? ala cu pomisorul?

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hmmm, delphinash si pe mine m-a durut ieri capul ingrozitor de am vrut sa sun la salvare (pana la urm am sunat un medic pe salvare ) si mi-a zis sa nu stau asa ca e mai rau si ca paracetamolul e ok dar sa nu fie sinus. Asa ca am luat unul si am adormit ca un prunc.

Azi... am luat-o de la capat cu durerea... si nu stiu daca sa mai iau inca un paracetamol...

Noi in concediu vrem sa mergem din nou in Halkidiki. Mai plecam cu niste prieteni (viitorii nostri fini) care nu concep sa faca concediul fara noi . Astfel ca se sacrifica si merg cu noi la sfarsitul lui mai.
Sincer eu prefer masina decat avionul, dr mi-a zis clar sa nu zbor si stiu si de la o prietena stewardeza ca e cam naspa si din cauza radiatiilor si a presiunii si a mai multor factori.

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

clau, eu am intrat da au intrerupt concursul acum si eu nu aveam destule puncte pt nici un premiu ca mai uitam sa intru zilnic...

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

July sa stii ca eu am fost la nunta parintilor mei, aveam 3 luni si asa mai dansam in burta la mama. La tine nu stiu cum va fi la 6 luni si ceva. Oricum e o senzatie super misto sa stii ca ai avut si copilul la nunta.
Monica eu nu pun niik in gura pt durere, nimik-nimik. M-a durut capu vreo 2 zile ingrozitor dar apoi s-a plictisit si nu m-a mai durut.
Nu stiu ce sa ma fac ca nu am pofta deloc de mancare. Si ar trebuii sa mananc sa aibe mazarica cu ce sa se alimenteze, da abia abia daca pot baga ceva in gura. Offfffffff

Te iubesc mazarica mititica!!!

http://bd.lilypie.com/Nuyk0.png

http://community.webshots.com/user/Delphinash?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor sincer din propia experienta va recomand sa evitati excursile cu autocarul cat sunteti gravide.Pana in Grecia e ceva de mers si e groaznic de obositor,plus wc-urile de pe drum sunt infecte si puteti lua o gramada de infectii de acolo....sincer nu recomand.
Cu avionul si eu am intelse ca e asa si asa,sunt ceva riscuri dar oricum cu avionul numai in primele luni ca dupa 6 -7 luni companiile aeriene nu mai iau gravide la bord,decat daca ai nu stiu ce act semnat de nu stiu cine...o chestie de genul asta.Cu masina personala ar mai fii o optiune dar se recomnda opriri din 2 in 2 ore si iarasi cred ca este f incomod sa stai atatea ore pe drum in fund.Noi ne-am amanat deja concediul pt cand bebe va veni pe lume si va fii destul de maricel sa-l luam cu noi sau sa raman acasa cu bunica.

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Noi cu masina vrem sa mergem. Eu una sunt distrusa daca nu vad marea intr-un an. E viata mea si in plus ma ajuta sa nu racesc iarna. E chestie probata, in anii cand nu am fost la mare am racit de m-au gasit dracii...

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by claudinna

fetelor, ati intrat pe siteul ala de la elevit? ala cu pomisorul?

10+

Claudinna, eu am sunat acum si-am facut comanda de 100RON (am reusit sa strang 200puncte)si-am avut si 30RON (am facut cont pe sot)Saptamana cealalta ajunge.

MON BEBE8+

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Noi, daca ma simt eu bine, ne alaturam prietenilor nostri la un sejur in Turcia, cu avionul Stiam ca dupa 7 luni ai nevoie de o adeverinta de la medic, care sa ateste ca nu nasti in urmatoarele 2 saptamani.

Daca nu, eforie nord scrie pe noi. Nu se poate fara mare, noroc ca avem una mai aproape!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna, eu am intrat dar nu pot sa joc deloc!! Nu imi apare pe ecran decat un pomisor, dar nici o optiune de udat, tuns, elevit...samd...

Nu stiu de ce la mine nu merge...asta e...

7+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

nici mie nu-mi mai merge elevitul.... io n-am castigat nimic, am facut abia vreo 50 de puncte.

_
Our future determines our past
Fasolica de S11+

Mergi la inceput