Ce le da dreptul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Xio, de acord cu tine, dar e greu sa fii cinstit si, atunci cand simti asta, sa te desparti?

Trebuie sa astepti sa ajungi in pat cu altul/alta ca sa faci asta?

Adina + Olivia Q1.04

Adina , asa este frumos si ideal , am purtat discutia asta si cu prietenul meu : cand simti ca nu mai merge , i nu este doar o pasa proasta cum am avut eu , deschizi o discutie , vezi ce nu merge , ce puteti face , daca vreti sa reparati si incercati.
Daca nu merge nu merge .
Si mie mi se pare urat sa se ajunga la inselat si altele , dar nu este nimic batut in cuie zic eu .

N-am inselat niciodata si nici nu voi insela , nu-mi sta in fire si gata.
dar nu ii judec imediat pe toti ca na , sunt cazuri si cazuri.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Xio, cand ai niste principii, nu exista cazuri si cazuri.

Sper sa nu ajungi niciodata sa inseli. Este cel mai urat lucru pe care l-ai putea face.

Si da, exact cum ai spus tu trebuie sa se intample: deschizi discutia, vezi daca se poate repara, daca nu se poate repara, stiti AMANDOI ce aveti de facut.

Dar sa-i bagi cutitul pe la spate ca te-ai "indragostit fara sa vrei" ca ai ajuns in pat cu unul (tot probabil fara sa vrei, cum vine asta) este o marlanie majora ce nu merita nici o scuza de context; iar faptul ca el habar n-are si traieste de fapt intr-o lume magica in care el isi iubeste nevasta si nevasta il iubeste pe el...e si mai trist.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Adina , nici chiar asa .
Nu poti sa-i dai cu piciorul unei reatii serioase doar pt. ca ai avut 5 fantezii sexuale cu vecinul de la 3.
iar de inragostit de indragostesti treptat, presupun ca la inceput e faza de negare , cand incerci sa-ti inabusi sentimentele din cauza relatiei actuale si incerci sa te convingi ca e doar "a fling"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daaa .... si marmota invelea ciocolata in staniol ....

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Cum Xio, si in pat cand ajungi? Teleportat din visele erotice?

Cand ajungi in pat cu altul, tu neavand situatia acasa clarificata (maritata, cu relatie stabila, whatever)...asta se cheama altfel, dar e cam jignitor.

Te mananca asa rau si vrei cu altul la cearsaf? Divorteaza si lumea-i a ta , poti sa-i iei la rand sau poti sa faci cu 5 sex in paralel, nici ca mai deranjezi pe careva.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Cum Xio, si in pat cand ajungi? Teleportat din visele erotice?

Cand ajungi in pat cu altul, tu neavand situatia acasa clarificata (maritata, cu relatie stabila, whatever)...asta se cheama altfel, dar e cam jignitor.

Te mananca asa rau si vrei cu altul la cearsaf? Divorteaza si lumea-i a ta , poti sa-i iei la rand sau poti sa faci cu 5 sex in paralel, nici ca mai deranjezi pe careva.

Adina + Olivia Q1.04

Stai ca nu vorbeam de facut sex cu "celalalt".
Ziceam ca e normal sa discuti cu partenerul atunci cand ceva nu mai merge bine si sa nu il inseli , dar ca nu poti asa cum ai spus tu , cand iti place de altul sa divortezi , ca pana la indragosteala de altcineva e ceva drum.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

XIO, e superb ce spui tu, dar cand te casatoresti si ai de gand sa ai copii mai stai doua secunde sa te gandesti ce se intampla si cu tine si cu ei si cu partenerul.

Intotdeauna iarba pare mai verde in cealalta parte. Intotdeauna. E normal sa te indragostesti pentru ca tine de chimie, dar rational poti sa incerci sa minimizezi daunele inainte de a trai la intensitate maxima pasiunea respectiva. Sa fim seriosi nimeni nu iti garanteaza ca noua dragoste va dura mai mult ca aia care tocmai a murit. Si de cele mai multe ori cred ca daca lumea si-ar tine hormonii la locul lor ar descoperi ca nu mai are chef sa sara in pat cu fat frumos sau ileana cosanzeana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

XIO, eu vreau sa zic doar atat: se vede ca nu ai iubit niciodata pe cineva, si nu nu-mi zi ca ai avut relatii, etc. Exact asa gandeam si eu ca tine...pana cand l-am intalnit pe cel ce avea sa imi devina sot. Si crede-ma, ohohoho, abia atunci am simtit ce inseamna sa iubesti cu adevarat, sa iti tremure inima la orice gest, oricand suna telefonul si te intrebi daca e el, etc. Ai sa o simti si tu pe pielea ta candva (sau daca vei fi smechera vei reusi sa te protejezi si sa alegi un sot care sa te iubeasca la nebunie, dar tu nu asa tare pe el, nu indeajuns de tare incat sa simti acei fluturi in stomac). Doar asa, cred ca ai putea trece cu nonsalanta peste faptul ca te inseala sau mai stiu eu ce..desi...si atunci incepe sa iti fiarba orgoliul, si daca mai ai si o familie intemeiata si un copil, deja ...lucrurile nu mai par asa de simple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutza4 spune:

din ce ziceti unii dintre voi, lucrurile stau f. simplu - te "indragostesti" de altcineva si...........pleci? asa, pur si simplu???
atunci de ce te-ai mai casatorit? de ce ai mai facut si un copil? de ce?
de ce credeti ca e mai bine cu o alta persoana, in loc sa repari ce ai cucea de langa tine? de ce vi se pare mai la indemana sa fugiti in momentul in care pare ca lucrurile nu mai merg roz in relatia prezenta?
ce inseamna asta? te indragostesti de sot/sotie, ii spui ca vei ramane o viata langa el/ea si apoi apare o alta persoana. ii zici cu nonsalanta si acelei a treia persoane tot la fel si..lantul nu se mai termina....
sau......s-a gresit din start si ne-am pripit cand am ales persoana cu care sa impartim si bunele si relele pe timp nelimitat?
asta sa fie???/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Referitor la barbatii care insala: nu-i condamn pe ei atat cat le condamn pe FEMEILE cu care inseala.Nu stiu, sunt si eu femeie si sunt tanara inca ,dar parca si pipitele astea au inebunit, sunt viclene, sunt prea versate.Stiu ele bine ca omu e insurat, cu copii si tot tacamul si tot nu l-e pasa, se da la el, intra pe sub pielea lui, il inebuneste, il ademeneste pana ii cade in plasa, barbatul fiind mai slab de inger.Eu nu zic ca el nu are nici-o vina , dar mai vinovate sunt ele, ele sunt marul discordiei. Si cred ca majoritatea pipitelor astea , o fac doar de dragul unei masini straine, unei situati bune materiale pe care o are barbatul.
Sunt atatia barbati in lumea asta(mai multi decat femei), de ce nu isi gasesc si ele pe unu care e liber????!!!Sau e mai la moda sa ai amant, insurat, mai in varsta si cu bani?!

Mergi la inceput