Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ioana , stai locului ca sunt B-H, io cind am le dau pace , nu nospa nu nika , bine ca nu dor.

iete sa va veselitzi
Am scos toTI banii de pe card (Credit Card)!!! Acum ce se întâmpla??? Îmi mai da-ti altul?!?
--------------------------------
- Vreau sa fac si io o extractie din contu' firmei !!!
- Am venit (persoana; juridica) sa-mi dati extractu' de cont !!!
- Am venit sa platesc banca !!! (o rata la un credit)
- Buna ziua !!! Am de platit si io niste rati !!! (rata - rate - rati conjugat la persoana a 15-a plural) (Solicitare facuta de un domn elegant imbracat la 4 ace cu un diplomat de piele si un celular ce "ragea" manele)
- Doamna vreau sa scot si io bani de pe asta (Un card de salariu)
- Mergeti cu cardul la ATM, îl bagati in aparat, tastati PIN-ul si îi spuneti acolo cat vreti sa scoateti !!! dupa cateva minute, aceeasi persoana în fata ATM-ului:
- Cinci milioane (în soapta) !!!
- Cinci milioane (putin mai hotarât) !!!
- Cinci milioane (raspicat) !!!
- Cinci milioane (cât l-au tinut plamânii) !!!
- Doamna; i-am dat banii si factura si nu mi-a mai dat rest !!!
- Cine ?!?
- Automatu' de-afara !!!
dupa; mici investigatii se constata ca este necesara; echipa de interventii deoarece bunicuta respectiva a reusit sa îndese literalmente în fanta de card a ATM-ului banii si factura telefonica (cu plic cu tot) !!!!
Doamna nu va merge tonomatu' ?!? Ca vroiam sa-mi scot si io banii !!!
- Nu va; suparati, când alimentati bancomatul?!?
- De-abia ce l-am alimentat acum un sfert de ora !!!
- Pai am vrut sa scot 500.000 si mi-a zis "Insuficienti bani in cont" !!!
Daca e card international pot sa-l folosesc si in Spania !?! (asta cred ca era un "capsunarist")
- Nu va; suparati am si eu o problema urgenta !!! Sunt disperat !!! Mi-am pierdut cardul si mi-e sa; nu ramân fara; bani.
- Stati linistit pentru ca cel care-l gaseste nu-l poate folosi atâta timp cât nu stie PIN-ul !!!
- Pai aici e buba!!! Mi-am notat PIN-ul cu Marker Permanent pe spatele cardului ca sa nu-l uit.

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bine butucico, daca zici tu...
Ia uitati ce www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/83680/Mihaela-Radulescu-este-insarcinata.html" target="_blank">veste va dau!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Maria, nu pot sa zic ca dor. E burta tare ca piatra si nu e deloc placut. Plus ca o simt f grea si ma apasa jos, nu stiu cum sa explic. Oricum, sunt speriata ca de bombe... Trebuie sa ma linistesc!! Poate nu e nimic...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

La fel simt si eu. Si pe mine m-au apucat de cateva ore.... plus, simt asa, ca niste ciocaneli dinspre interior... destul de suparatoare.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

39+ sapt
Vali

AMR : 1 WEEK ???!!!

Mergi la inceput

Ioana , stai linistita , ca ti se va administra o injectie cu ceva glucoza , sa nu lesini[ pup] ca tare m-ai distrat
Honey79 , valei la tine chiar ca se apropie, incearca sa te relaxexi , este f important chiar daca sunt contractii si te dilati, vei naste mai usor.

Mergi la inceput

Honey, eu am luat un No-spa si mi-au trecut... Acum... tu trebuie sa nasti. De mine e mai nasol, ca trebuie sa fac 100 km si sa ajung la spital la timp.

Lasa, c-o sa fie bine!

Mi-am luat si eu Bee Movie. Si mai e unul cu un porumbel Valiant, il cheama!!

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, 'neata!

Ioana, poate iti trece si acum! Am stat si eu cu ochii pe tine!
Ti-am zis ca si eu am avut contractii din astea la 38 de sapt si apoi au trecut. Iar cand a fost sa nasc, m-au apucat iar la 8 dimineata, dar si dureau, jos sub burta, nu tare. Pe la ora 13 erau deja mai dureroase, si abia la ora 17 m-am dus la spital, ca se ingrosase gluma. La ora 20 mi-a pus epidurala, la ora 23 am nascut. Deci la mine a durat o zi intreaga sa nasc. Durerile mai nasoale au fost inainte sa-mi puna epidurala cu o ora...in rest, acceptabile.
Tin pumnii sa fie bine!
Din cate stiu la prima nastere dureaza...deci sigur ai timp sa ajungi la spital!

Mi-a placut si de Mary-Lou care o striga pe MAMAAA! Ce tare ai fost!

Sovi, ce greutate are Sasha, ti-a zis? Ma bucur ca totul e ok. Colul ce lungime mai are?

Ramo, felicitari si tie pt. vestile bune!

Cris, bine ca mi-ai zis de Tutu, nu merg saptamana asta la el, ci martea viitoare, vreau, ca inca nu mi-au iesit analizele de culturi.

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

eu is pi aicisha , merg sa calc , ca am intepenit de spate pe scaun ,, dar is cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!
Fug sa citesc si eu ce-ati ciripit de aseara si ma intoorc!!
Sper ca n-a nascut nimeni!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!
si noi am schimbat azi semnatura, am intrat oficial in luna a 9-a, nu-mi vine sa cred!!

mami.p, sovi, ma bucur ca sunteti multumite de Predoi!!..ati vazut ca a fost o tipa si a postat un subiect la nasteri, cica a tratat-o naspa..ma rog, experiente si experiente..
ccris, felicitari pt fetita care creste frumos!!
sovi, se da fara rreteta Biorinil!..dar am auzit ca nu se mai importa, eu am luat ieri Ollinth pt copii!..
mary-lou, cum te simti?
ioana, a venit mobila, cum e??Contractiile, mai sunt?....buna lista de filme!
honey79 si tu??..frate, cate sunteti azi cu contractii?? nasteti toate o data?
Pupici la toate randunicile!

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mobila n-a venit inca...dar nici contractii nu mai am... Toate bune si frumoase...

Mi-a revenit sufletul la loc! Abia astept sa vina mobila sa aranjez toate lucrursoarele sa vad camera gata!!

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput