Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau, Cami

Stela si Ursuleata ma intrebasera, parca? Filmul la care am atentat aseara este The Lake House (Sandra Bullock si Keanu Reeves) - de dragoste. Foarte dragut, dar ca sa-l intelegi trebuie sa-l vezi tot, si eu nu prea mai pot sa ma uit la un film de la cap la coada fara sa adorm... Si tot aseara mi-am mai luat si Casanova (cu Heath Ledger), si abia astept sa-l vad.

Ioana sa ne dai vesti, ca suntem cu ochii pe tine

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Maria, nu pot sa zic ca dor. E burta tare ca piatra si nu e deloc placut. Plus ca o simt f grea si ma apasa jos, nu stiu cum sa explic. Oricum, sunt speriata ca de bombe... Trebuie sa ma linistesc!! Poate nu e nimic...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cami, eu cred ca Rebecca o sa stea pana pe 25 sau cel putin sper. Razvanel ma tot intreaba cat mai dureaza, este si el nerabdator. Acum ne gandim si eu si el la cele cateva zile din maternitate ca o sa ne fie tare dor unul de altul. Sper totusi sa mi-l aduca randunoiul intr-una din zile.

Underqueen, daca ai dat upload la multe poze ,poate sa dureze destul . Daca nu, inseamna ca s-a blocat si trebuie sa o iei de la capat.

Si mie mi se tot intareste burta, dar e vorba de contractiile BH care stiu ca sunt normale in perioada asta. Si noada ma doare rau de vreo 2 zile, mi-e destul de greu sa mai stau la birou pe scaun. O sa ma intind in pat ...si mai revin din cand in cand sa vad ce mai sporovaiti.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 13 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ioana tu ziceai parca ca nu ai mai avut contractii pana acum, nu? Deci, daca nu dor, stai linistita ca sunt doar Braxton-Hicks. Se intareste burtica, o simti ca pe un bolovan, se apasa cu presiune. Dar cedeaza la no-spa.
Eu de vreo luna patesc destul de des asa. Pe unele nici nu le simt, pe altele da, caci sunt neplacute. Dar nu dor.

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

Mergi la inceput

Kya, bine ar fi sa fie B-H! Da, n-am mai avut pana acum!!

Si pe mine ma doare noada de vreo 2-3 zile. Ce-o fi cu ea??

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ce filme am mai vazut noi:

Eight below (nemaipomenit!!)
Contele de Monte Cristo (f frumos)
Beowulf (nashpa)
Ratatouille (de animatie, simpatic tare)
Asterix et Obelix contre Cesar (haios)
National Treasure (super!)
Mumble, cel mai tare dansator (animatie, cu pinguini, f dragut)
Tais-toi! (comedie misto!)
Am mai luat Atonement ca am auzit ca e super, dar n-am apucat sa ma uit.

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ioana, stai calma...sunt contractii BH, si tot ziceai tu ca nu ai avut si nu stii cum sunt! Io-te na!
Si mie mi-a zis dr sa vin pe 18 nemancata,nebauta, caci tb sa fii pregatita de nastere! nemancata probabil ca sa nu facem kk pe noi! Iach... dar nu glumesc!

mami de Luca si in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Neata, randnici! Sunt bine mersi acasica! Asa m-am speriat aseara!!! Mi se intarea toata burta si ma tinea cam 1 minut- doua... apoi ma lasa... Nu pot sa zic ca nu ma durea...

O bagase si randunoiul pe maneca... miercuri pleaca in delegatie pana sambata si ce face el...ca dupa "balonul" meu David vine mai repede... si nu stie daca sa mai plece sau nu... I-am zis eu ca balonul e asa de cateva zile...si el nu si nu, ca e mare si nu mai are cum sa creasca mai mare de atat si ca vine mai repede... Deja ma panicasem...

Noroc ca au cedat contractiile la no-spa si am dormit dusa...

Vroiam sa va intreb de ce m-a pus doctorita sa ma duc dimineata pe 20 nemancata si nebauta? Pai eu pot sa stau asa? Ca v-am zis ca ultima data glicemia mea era 47!! Ma ia o ameteala de toata frumusetea! Si daca ma apuca nascarea la pranz?? Dar pt ce nu trebuie sa mancam? Ne ia samge pt analize??

Astept din minut in minut sa soseasca mobila pt bebe. Abia astept sa va arat camaruta lui

Ioana
38+ si David

Bine ca s-au potolit contractiile , la ce medic mergi ?

33 saptamani chirias

Mergi la inceput

Mai, asta cu kk cred ca este o frica-jena a aproape tuturor mamicilor. Dar eu stiam ca-ti face clisma inainte, nu? Atunci, mai ramane ceva?

Si tot apropos de filme, am mai vazut Bee Movie! Foarte dragut, la papacica ma gandeam cu albinutzele Toate filmele de animatie pe care le-am vazut in ultimul timp, le-am pus pe CD-uri, si fac parte din "colectia" pentru copil

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

Mergi la inceput

Simo, pai daca ma pune sa imping nemancata cred ca lesin pe masa, cu glicemia mea.

Merg la Elias, la dr. Cristian.

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput