Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(92)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
Roxana si cam cat crezi ca va fi necesar sa dormiti aranjati asa?
Nu m-a boscorodit dr, dar mustacea in timp ce ii ziceam ce viteaza vreau sa fiu si apoi am simtit nevoia sa ii zic ca nu jur ca n-o sa cer epi atunci, la dureri.
Eu am facut odata rahi-anestezie si am avut migrene crunte cam un an de zile dupa :( Si parca nici n-as da in copil cu substantele alea... Dar inca odata, sa vina el, momentul resp, si mai vedem
Sa dea DD sa iti ramana AMR-ul batut pe muchie
sovi
29+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
mary-lou123 spune:
Alarama falsa, vad ca s-au linisitit lighioanele de contractii, ma bag inapoi la somnic...
Pupici la randunici adormite.
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu
CLARA
AMR 16 ZILE!!!!
ramo_cata spune:
buna dimineata randunici...va invit la un pahar de lapte cald...
ne-am trezit si noi si nu vrem sa mai dormim ca azi noapte iar am fost insomniaci si cred ca din cauza ca dormim dimineata pana la 11-12...sper sa nu ma ia somnul mai tarziu...
roxi-bafta la dr cum te simti stiind ca mai ai 5 zile pana cand o sa-l tii pe bebe in brate?
criss-
va pupic!vad ca sunt sg pe aici...o sa butonez un pic telecomanda
rami26
+
31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
gbutucica spune:
neatza si haideti la cafea , ceai sau capucino
eu am o intrebare unde e raluca S care ne servea cu cafa dimineatza, mi-a scapat mie vreo stire????
Ma dor ingrozitor soldurile de la 100 de kile cu care le-am acoperit , ma dor si destele de ma miini si calciele.
sovi bine ca venisi cu vesti bune, ti ti-asr prinde bine un inot , te-r si relaxa. 
Papacios, si tu vesti bune , bravo pt honey
si Ramo , valei , bravo si tie.bine ca e capitol cu vesti bune
Ioana , se poate sa fi fost travaliu fals, sper ca azi te gasesc bine.
Ela ,
sa plece soricelu'.
am vazut ceva poze , dar spre surprinderea mea
nu mai stiu pe ale cui
.
Azi sunt prin zona , am de calcat si stau cu nasul in calculator ca treaba am facut- ieri si azzi frec menta........
va pupacesc
pe toate, si daca imi aduc aminte ce trebui sa mai scriu , ma bag repede
Giani
,....
37+
ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
numeioana spune:
Neata, randnici! Sunt bine mersi acasica! Asa m-am speriat aseara!!! Mi se intarea toata burta si ma tinea cam 1 minut- doua... apoi ma lasa... Nu pot sa zic ca nu ma durea...
O bagase si randunoiul pe maneca... miercuri pleaca in delegatie pana sambata si ce face el...ca dupa "balonul" meu David vine mai repede... si nu stie daca sa mai plece sau nu... I-am zis eu ca balonul e asa de cateva zile...si el nu si nu, ca e mare si nu mai are cum sa creasca mai mare de atat si ca vine mai repede... Deja ma panicasem...
Noroc ca au cedat contractiile la no-spa si am dormit dusa...
Vroiam sa va intreb de ce m-a pus doctorita sa ma duc dimineata pe 20 nemancata si nebauta? Pai eu pot sa stau asa? Ca v-am zis ca ultima data glicemia mea era 47!! Ma ia o ameteala de toata frumusetea! Si daca ma apuca nascarea la pranz?? Dar pt ce nu trebuie sa mancam? Ne ia samge pt analize??
Astept din minut in minut sa soseasca mobila pt bebe. Abia astept sa va arat camaruta lui![]()
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Neata, vin si eu la cafea...,beau de la voi pana-mi fac eu
.
Vad ca suntem deja cu dureri, contractii, care mai de care..., se vede ca ne apropiem de marele moment. Am avut si eu un junghi aseara in sale de m-am speriat si m-am bagat repede la pat ca nu vreau sa nasc mai devreme. Mai avem cate ceva de facut pe aici si de cumparat una, alta...
Giani, hai ca nu cred ca o sa te plictisesti nici azi...simt eu asa!
Roxana, si tu esti cu amenajatul. Asta este treaba cu instinctul de cuib..., ne apuca rau asa sa fie totul frumos aranjat si curat pentru bebe.
Eu deja ma apuc sa fac listute pentru randunoi si mama ( ca vine la mine cateva zile ) cand o sa fiu la maternitate, sa le spun exact ce au de facut zilele alea pe acasa. Vreau sa gasesc totul luna cand vin acasa! ![]()
![]()
Stela, nu stiu daca dau si ei nasteri, eu am gasit intamplator. Ma bagasem in dormitor si butonam telecomanda cand s-a oprit acolo, tocmai era vorba de sarcina la 6 luni si apoi am urmarit pana la sfarsit. Am vazut apoi ca emisiunea s-a numit Body Spectacular. A fost interesanta, poate or sa mai dea reluarea.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 13 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
underqueen spune:
neatza si de la mine!
va invit la un ceai, ca am renuntat la cafea de mult...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
37+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 3 saptamani!!!
cami33 spune:
Ioana, bine ca a fost alarma falsa. Poate mai sta bebe David la copt o saptamana
Sovi, MamiP, Ramo, Cris, Simonette, felicitari pentru vestile bune de la dr.

Vio, super petrecerea! Ce de cadouri a primit bebe!
Kya, sa vii cu vesti bune de la dr.
Ca o alternativa la Bepanthene va recomand crema Lanozinc pe care eu am folosit-o cu succes la Alex(la recomandarea pediatrei).
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si
32+
Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica
numeioana spune:
Fetelor, iar au inceput!! Ma inteapa burtica si mi se intareste! Mai stau nistel sa vedem...
Cred ca nu rezist pana pe 20.
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ursuleata spune:
Stela, Simo 
Kya, despre ce film este vorba?
Sovi, Ramo si Papacioasa felicitari pt vestile bune!
Criss ce hainute frumoase.
Roxi, bafta la doctores, sper sa te intorci de acolo ca mai ai 5zile.
Mary-lou, ce bine ca esti bine ...la fel si Ioana.
Butucel 
Zoze...ai grija cu soriceii. 
Underqueen, buna dimineata
.
ARIEL PE UNDE ESTE??????
Alina
29+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14