***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 20
kay spune:
intru repede ca nu mai stiu cum s apierd timpul pana o scot pe Sonia de la cateterism...
"turma" se referea chair la turma. e vb de instinctul asta de a face totul in masa... tipic romanesc.
am intrat doar sa va spun ca e deja de 3 ore in op si nimic inca... ma duc sa ma ami fatai prin fata usii, sa vad cand o scoate.
mica, numai pune la suflet ! pacat de sufletul tau frumos si bun sa-l amarasti cu prostii... stiu cum e, ca si la mine s-a uitat dr stramb ca S nu sta in fund inca... si m-am ratoit putin (tipic romaneste) si i-am explicat multele stopuri si resuscitari si ca se rostogoleste. si de la rostogolire a inteles ca nu ea nu simte nevoia sa se ridice, pt ca se rostogoleste si poate ajunge oriunde asa. si nu mia zic... morfina si anestezicul la ea sunt apa de ploaie. redea si se juca cu brancardierul in drum spre sala... n-avea ea treaba.
gata, ma duc sa fac 13-14 la usa ! anunt. probabil o sun pe Mica mai traziu.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ancamari spune:
Corap - vazut si eu poze cu familionul. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurie!
DidiAlex - trimite-mi si mie, te rog, link-urile cu pozele piticilor tai! Tot uit sa scriu asta de vreo saptamana. Felicitari pt ridicatul in picioruse, lui Petit ii e lene, prefera sa linga tarcul stand in fund.
Poohy - ase e, nici noi nu ne comparam, ca uite ce m-am ingrasat eu cu alaptatul si alte mamici au slabit asa de frumos...
Mica - nu te supara! Acum 2 seri i-o aratam pe Maya lui sotulache si o laudam de parca era a mea ca s-a ridicat in picioruse (felicitari!), asa mi-e de draga si mereu ma uit la pozele ei sa vad daca mai pui noi. Capsuneii si capsunicile noastre sunt minunati/minunate, luati laolata si separat, si sigur nu sunt "in concurs". Uite Petitul, in afara faptului ca zi s-a trezit urland si a tinut-o asa 1 ora, dupa care s-a potolit, a mancat, a ras, acum doarme, ce a avut el stie... Deci revin: nu se ridica singur nici in fund si nici in picioare (in fund doar daca e inclinat ~45 grade), paseste pe varfuri daca e sustinut bine, se tine in picioruse agatat de marginea tarcului, nu merge in 4 labe, el se deplaseaza prin rostogoliri succesive, dar spune: ma-ma (uneori cu adresa, alteori just for fun), pa-pa (cu adresa clara ca ii e foame si sa ma misc mai repede cu mancarea), ta-ta, na-na, nei-nei, ba-ba, grrr... cum povestea Kay ca zice si Sonia si da mana daca-i intinzi mana si zici "noroc". Si nu a luat decat 150 grame in ultima luna desi mananca foarte bine. Dar eu nu ma astept la el sa faca mai multe...e un scump asa cum e.
Liviana - nu te supara nici tu! Eu iti multumesc din suflet pt bunele intentii... mi-ar placea sa te ocupi de tricouri...inscriptionare simpla pe fond alb, daca faceti mar 86 e bine pt noi.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
ancamari spune:
Kay - ma rog pt voi! Doamne in ce presiune traiti voi acolo! Eu nu rezistam. Sa fie bine! Sa ne dai vesti bune!
poze sept-oct
poze nov-dec
ancamari spune:
Am completat tabelutul cu SLABIREA cu datele Tamarei, Cristalinei si Poohy.
Ali, Liviana - va rog mai dati o data datele de intrare la SLABIRE, pe ale voastre nu le mai gasesc si parca stiu ca le-ati dat o data... Scuze, imi joaca ochii pe pagini si se trezeste si Petitul...Si mesaj pe PM e bun!
Eu nu stiu sa fac capitol nou... Cine se indura?
poze sept-oct
poze nov-dec
Monytza spune:
Citeam acum si am ramas un pic dezamagita asa de postarea micai...adica intr`un fel parca m`am simtit cu musca pe caciula..ca sa zic asa...
Eu postez rar si chiar foarte rar in comparatie cu voi...si de fiecare data nu fac decat sa vorbesc despre Antonia si despre ce mai face ea.Stiu ca am zis ca ea se ridica singura in picioare de la 7 luni...si ca de la 8 luni sta fara sprijin..ca se ridica in fund de la 6...si poate unora li s`a parut absurd...dar eu n`am vrut sa initiez nici un soi de concurs...sau sa`mi consider copilul mai destept sau mai bun ca al altora.
ce am spus a fost purul adevar..si voi trebuie sa stiti ca mame cat de mult te poti bucura cand copilul tau face ceva nou..sic a reuseste singur sa faca numite chestii.Deci repet...n`am laudat`o pe antonia ca avand ea motz ...doar m`am bucurat pt ce reuseste sa faca...si am vrut sa va impartasesc acest lucru.Nu m`am gandit ca asta v`a genera ingrijorari unor mame...sau ca voi parea ca initiez un fel de concurs.
Si eu la ultimul post am intrebat cat mananca puiutzii vostri pt ca am citit si am vorbit cu ammici care au copii de seama Albastricii si mi se pare ca ea e mofturoasa si ca mananca putin.Si chiar mananca putin comparativ cu majoritatea...dar privind in ansamblu..ea nu e in neregula, chiar dak mananca mai putin.Adica n`are lipsa de calciu, fier..nu e slaba...nu stiu...
N`am vrut sa sfidez pe nimeni...nici sa creez conflicte.Acum ma gandeam serios...ca decat asa...mai bine nu mai postez absolut nimic...pt ca altceva inafar de Antonia nu vad ce as putea sa vorbesc.Pt ca eu alti copii nu am...sinici cunostinte prea multe incat sa`mi permita sa dau sfaturi altora.
Sper sa nu supar pe nimeni...am simtit doar ca trebuie sa spun asta.O zi buna va doresc!
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)
ancamari spune:
Monytza - nu te supara si scrie-ne despre Albastrica! Au trecut bubitele? Banuiesc ca stati in casa, nu? Da si datele pt "slabire", inaltimea si greutatea sa le scriu in tabelul de pe prima pagina.
poze sept-oct
poze nov-dec
ali24 spune:
ma poate trece si pe mine cineva in listuta de slabit please?ca eu nu stiuam 82kg si 1,62inaltime.
ancamari da l am pus de fiecare data la masa cu noi de cand am inceput sa ii dau sa pape.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Monytza spune:
ancamari
Antonia e bine..Nu mai are bubite inca de ieri...am si iesit afara.Pt tabelul de slabire datele mele sunt:1.80 cm si 73 kg.Targetul ar fi cam la 65-67kg.
Maria Antonia de Mone&Ionutz
(31 mai 2007)