Ceau fetelor!!! Ma numesc Anca si am 21 de ani , Alba Iulia si sunt o viitoare mamica , sunt in a 7-a saptamana si deabia astept sa imi creasca burtica. Insa ceva nu mi in clar doar de 2 saptamani stiu ca sunt insarcinata si acum o saptamana am fost la medic ca sa imi confirme si mia spus ca sunt in 5/6 saptamani dar eu totusi cred ca in momentula ala aveam deja 6 saptamani, dar ma rog medicii stiu ei, prima zi a ultimului CM a fost 14 Decembrie si de obicei aveam un ciclu foarte neregulat cam la 30-35 de zile oricum nu era la fel in fiecare luna , iar data conceptiei cred ca a fost intre 24-27 Decembrie nu mai stiu exact, normal nu de la data conceptiei se numara saptamanile,
daca mai este cineva in situatia mea sau care stie mai bine spuneti-mi va rog ca sa stiu si eu , pt ca mie nustiu cum sa ii spun dr poate va spune ca stiu eu mai bine decat ea,
cam atat si sper sa tinem legatura va doresc o sarcina usoara tuturor pupici ANCA
Anca, felicitari1
Si eu sunt in situatia ta! Tot ciclu neregulat. Eu am ramas
la o luna dupa ciclu. Ecografia iti va clarifica exact varsta bblushului. La mine asa a fost!Nu mai calculau data ultimei menstruatii, ci 2 sapt mai tarziu, cand ar fi trebuit sa am cm, daca l-as fi avut regulat!
Te asteptam la odiseea de septembrie -octombrie
10+
Anca-felicitari sarcina usoara si bb sanatos
de obicei se calculeaza saptaminile din prima zi a um si in cazul meu a calculat asa apoi la prima eco mi-a zis ca e mai mica cu o saptamina la a doua eco era bine dimensinile corispondeau
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai