Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gabitzam - multumim de noul capitol!

LA MULTI ANI chinabulina!!!!!

quote:
Originally posted by elena_g

ALISH...deci tu crezi ca ar fi util si landoul.Si in miez de vara sa il tin in landou?Oricum e bine de stiut,de vorbit..ca experienta la mine...de unde?

Elena - eu am nascut vara (in iulie) si am folosit landoul circa 4 luni - dupa parerea mea e util - copilul sta lejer (eu il tineam semi-dezbracat, ca era cald - de ma luau babele prin parc ca de ce nu-i pun caiulita, sosete, etc...) ba chiar ii era mult mai bine ca avea spatiu si nu ii era asa cald (nu se freca/atingea de peretii carutului, era chiar aerisit) plus ca statea comod...

Pentru scoica/scaunel de masina si eu votez la fel de hotarit - nu as risca sa merg cu copilul fara asa ceva, prea am auzit si citit de astfel de accidente...cunosteam pe cineva - sot, sotie si copil de 2 ani - au avut un accident cu masina si singurul care a scapat nevatamat a fost copilul care era in scaunel...deci nu e de joaca!

Gabriela 25+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Gabitzule cum am citit ce ai scris si instant mi s-a ridicat parul de pe mine!!!Doamne fereste de asa ceva!!!Si noi avem masina, si noi vrem neaparat sa luam scoica pt masina ca e foarte importanta si cand mergi la coneva in vizica cat e micut nu numai pt masina!!!!!!!!

Andreea 23+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Fetele care aveti masina si vreti sa si mergeti cu bebelusul, parerea mea personala e sa luati scoica neaparat! Sau scaunel de la 0+ sau ce vreti voi. Cred ca nu m-as duce fara scoica nici pina la coltul blocului. Cand eram cu Andrei de cateva luni a fost o mamica de pe DC care si-a pierdut fetita de cateva lunisoare intr-un accident de masina, copilasul a fost singurul care a murit dintre toti, tinut in brate fiind. A fost jale mare atunci si a intrat spaima in mine apropo de dusul copiilor cu masina. Nu este joaca!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

chiar sa nu ne gandim la ce e mai rau, dar stiu ca legea obliga sa nu porti copilul altfel decat in cos securizat+ centura. Pana la 12 ani. Cand gasesc legea..o public aici.

28+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Andree27 - crede-ma, in acest moment imi doresc sa fiu Jean-Luc Picard din Star Trek ( bine, bine poate un personaj mai secsi hihih) si sa ma teleportez. De fapt ce multe am mai rezolva asa , nu ? Nu tu poluare , nu tu trafic , nu tu timp pierdut , nu tu taxa de prima inmatriculare ... si lista poate continua .
Gabitzam , bine ai mai zis! Cateodata doar un eveniment tragic ne deschide ochii. Ar fi pacat sa nu reducem riscul la minim daca se poate. Imi e ciuda cand vad unele mame care recomanda cu usurinta "tine-l draga in brate , ca si eu am facut asa si n-a patit nimic!". In fine...sunt pro - scoica/scaun de masina.

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

LA MULTI ANI CHINABULINA!!!
Sa ai parte de o sarcina si o nastere usoara si de un bebelus asa cum il visezi: sanatos, cuminte, papacios si fara colici.

23+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La Andrei n-am avut landou, dar caruciorul se lasa complet la orizontala ,se scotea si suportul de cap, se ridica in sus o chestie la picioare si era ca si un landou. Caruciorule este Graco QuattroTour si il voi folosi si la bebe mic acum. Si are si scoica in set, cu isofix.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Eehehe si daca tot DPN-ul imi spune ca voi avea un tauras, m-am gandit sa fac un mic research sa vad ce zic astrele ehehe ..
Am gasit un link dragut, daca vrea cineva sa se uite...
http://blog.babycomfort.ro/horoscop/horoscop-taur

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabitza, exact asa carucior as vrea si eu, sa se faca ala landou. Dar la o prima cautare pe net modelul ala de aproape de 20 mil. Ma rog, cred ca ideea e ca astea care sunt de la 0+ se transforma in landouas.Sper.Voi vedea

Lori 24+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor, am lipsit din nou, dar de data asta vam citit pe fuga...
Luminel, bine ai venit inapoi si iti urez sa ai cat mai putine probleme !
Bun venit fetelor noi !
Daria, ce e cu tine, ce sa intamplat ???
Noi suntem bine, doar atat am de spus ca am treaba muuulta si toata ziua am stat sa citesc din urma, intr mai incolo, cand termin treaba, pupici si aveti grija !

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, modelul ala de Graco, fara scoica, e la noi undeva pe la 900RON. Mie mi l-a trimis cumnata din State, setul cu scoica cu tot, undeva pe la 300$ daca imi amintesc. Poate iti face cumnata un bine si ti-l trimite de acolo, ca e mult mai ieftin. Mi-a mai trimis ea si ceva hainute, dar ce mi-a trimis cand s-a nascut Andrei, le-a purtat baiatul pe la 2 ani

Mergi la inceput