Mamici de mai-iunie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

'neata!
[/b],din pacate nu stiu nimic de siropul mentionat..la Mariuca merge f bine Paxeladine la tuse seaca,apoi Ambroxol,Mucosin,Eurespal..ptr.tuse 'productiva'.Unde ti-ai facut analiza ptr.secretie?as vrea undeva la un laborator super..sa stiu clar ca e OK.

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Ok, amoksiklavul e un antibiotic mai usor decit augumentinul, ii dau 5 ml la 12 ore, e forte...sper sa fie ok oricum
in ce priveste gradi, iti urez succes, si eu vreau sa-l dau din toamna, acum am sa-l mai tin la cresa pt ca il pot duce si peste vara, nu au concediu...asta ma incinta ca nu stiu cum m-as descurca cu amandoi...O sa-l inscriu la 2 gradi, una e sigura, ca a vb maica-mea deja, iar cealalta, am sa merg eu sa vad, mi-ar conveni mai mult ca e chiar langa blocul meu....

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Salutare fetelor,

Am intrat si noi sa ne plangem ca nu mai avem chef de munca deloc, si ca ne doare peste tot, spatele, picioarele, chiar si fundul de atata stat pe scaun. Ma mai ridic din cand in cand sa merg la baie sau sa beau apa, dar degeaba, cand ma ridic simt ca intepenesc asa in pozitia in care sunt….
Hai, ca nu mai este asa mult, nu-i asa ??

Maine mergem sa luam rezultatele la curba de zahar, sper sa iasa bine acum!! Daca trebuie sa mai beau odata sucul ala groaznic de dulce, cred ca fac hepatita!!

Pupik de la Onyx si Vlad

29+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Pe mine ma bate gandul sa plec prin August la mare..desi BBlusa va avea numai 1 luna si ceva maxim 2..adica sa iau socrela cu mine,ea plimba BB la umbra,eu cu Mariuca la soare si apa..merge????Cu Mariuca am plecta la munte cand avea cam 3 luni..si de atunci am tot purtat-o dupa noi peste tot.
cat despre gradinita...se poate si mai rau ca la noi in RO????Deja ma simt mai bine..glumesc.e tragic,aici fiecare se descurca cum poate.Eu as avea ceva 'pile' la o gradi,dar e destul de departe....asta e.
Pupici

BURTICA
POZE IANUARIE 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

parca stau in dubii ... sa zic , sa nu zic ...
Stiti sentimentul ala ca daca vb despre o temere ceva sigur se transforma in realitate? Sentimentul asta il am eu de vreo 2 zile ...
Am sa va intreb pe voi , poate fetele cu mai multa experienta au trait/auzit despre asta.
In fine sa nu ma lungesc prea mult ... lunea trecuta am facut un pic de curatenie , mai intens , e adevarat dar apoi dupa ce m-am linistit/asezat in pat am inceput sa simt cum burtica se intareste si niste dureri ... usoare ( mai mult ca o idee de durere de CM). A trecut asta dar am observat ca la cel mai mic efort o iau de la capat. Normal am evit sa ma supra-solicit dar in ultimele zile am observat ca s-a lasat burtica???? Si de parca nu ar fi de ajuns parerea mea paranoica, alte cateva persoane care m-au vazut in ultimele doua zile au zis acelasi lucru?? Ieri seara m-am intalnit cu o prietena si mai in gluma mai in serios a intrebat unde a plecat burtica mea? A coborat sa se odihneasca in poala mea?
Acum cu cat ma gandesc mai mult cu atata gasesc lucruri ingrijoratoare. De exemplu pana acum ceva timp simteam si eu acelasi lucru ca si aldaesme. Simteam ca ma umflu imediat si ca respir greu plus arsurile groaznice pe care le am inca de la inceput. Ei bine, in ultimele zile nimic.....
Pe putsulica mea o simt in burtica dar tot mai jos, agitata ca deobicei .
Simt asa ... o neliniste. Imi e si teama sa mai zic cuiva, mai ales ca nu am dureri sa zic ca nu mai pot , doar usoare dureri de spate si de burtica din cand in cand.
Gata nu ma mai plang ... dar tare sunt mmmm agitata asa ...

Adriana 26+ , Andra

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simona,eu ii dau Ospamox cand vreau sa-i dau altceva in afara de Nurofen si Augmentinul mi se pare tare.Te mai intreb iar:unde ai facut analiza secretiei..adica la ce clinica,spital???

BURTICA
POZE IANUARIE 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

MISSPARKER...mi-e si jena dar daca tot se vorbeste despre orice macar voi sa ma ajutati chiar cu un sfat ca dr ......mda.Si consistenta e ciudata...branzoasa si culoare galben-verzuie...nici nu pot sa o definesc.Pai ce sa vada ca e sau ca nu e in regula daca nici macar nu a recoltat vreo proba sau ceva...a bombanit ceva ca e vreo candida ca e frecventa in timpul sarcinii si ceai de galbenele ca oricum ovule nu-mi poate da acum!!!So....iata..diagnosticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by elena_g

MISSPARKER...mi-e si jena dar daca tot se vorbeste despre orice macar voi sa ma ajutati chiar cu un sfat ca dr ......mda.Si consistenta e ciudata...branzoasa si culoare galben-verzuie...nici nu pot sa o definesc.Pai ce sa vada ca e sau ca nu e in regula daca nici macar nu a recoltat vreo proba sau ceva...a bombanit ceva ca e vreo candida ca e frecventa in timpul sarcinii si ceai de galbenele ca oricum ovule nu-mi poate da acum!!!So....iata..diagnosticul

Fuguta la un alt doctor cu rugamintea sa-ti ia o proba si sa-ti faca o analiza de laborator. Nu stiu ce poate fi, nu am citit sa fie normal, dar in laborator se va vedea. Macar sa fii linistita ca stii ce e si poate se trateaza cu ceva. Nu neglija!

Felicia 21+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elena, exista ovule pentru candida care se pot da si in sarcina. La prima sarcina am folosit. Si oricum trebuie tratat obligatoriu si partenerul in acelasi timp, altfel e degeaba.

Uite, eu la prima sarcina cu Andrei am folosit www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1776" target="_blank">Gynozol. Vezi in prospect ca scrie ca se poate folosi in timpul sarcinii si al lactatiei.

Ceaiul de galbenele e frectie la picior de lemn.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am reusit si eu sa ma mai eliberez de treburi...sper sa reusesc sa tin pasul cu voi...de citit am reusit sa citesc, dar credeti ca mai tin minte ce sa raspund si cui...asa ca rog indurare daca mai fac si io confuzii...

Alysh buna idee cu parafa! Si al meu a terminat prima facultate medicina, dar nici diploma de licenta nu si-a ridicat-o...rezidentiat nici atat...Cand o sa ma enerveze o sa-i fac cadou parfa ...Am uitat sa precizez motivele pentru care nu si-a luat diploma: 1 sa nu-l ia in armata (motiv ptr care a facut si a doua facultate!) si 2 i-a fost lene sa duca niste carti la biblioteca.
Va dati seama cu cine am avut curajul sa fac 2 copii?!

Cami multumim! ce nume frumoase i-ati ales bebelinei! si eu am vrut 2, dar nu a vrut uratul de sot...si asa abia l-am convins si cu Eliana ca tot zice ca e din telenovele. Dar nu e...e el atotnestiutor!

Cleo esti mortala! Si eu tot asa nebuna am fost cand am nascut...nu am dat nimic asistentelor...a dat mama turei de atunci de cand am nascut si atat. Dar s-au purtat bine cu mine ca aveam o dr foarte autoritara. Le-am luat cand am iesit din spital flori si ciocolata si au fost foarte incantate. Oricum le-am avertizat ca peste 2 ani I`ll be back...acum deja le cunosc!

Felicia imi pare rau ca ai probleme la serv. cu individul ala! Parerea mea e ca nu trebuie sa-ti pui mintea cu el...lasa-l in postia lui ca oricum nu are sanse de salvare. Si eu am avut probleme la prima sarcina...Patroana mea a zis ca ma da afara si cand si-a dat seama ca nu poate a inceput frecusuri de genul du-te sa depui declaratii si alte minuni numai ca sa imi fie rau...eram pregatita pentru ca asa se purta cu toate gravidele...cred ca avea probleme! O prietena a zis sa-mi dau demisia ca pot sa merg la ea la firma si nu m-am gandit de 2 ori. Doamna cand a vazut ca mi-am dat demisia a incercat sa nu mai imi dea nici salar...sa fac eu munca patriotica. Atunci mi-au sarit si mie toate cele si i-am zis in fata tot ce aveam de spus si ce a fost cel mai grav...de fata cu toti colegii. I-am promis si ca o sa fac 2 copii, nu doar 1...si desi eram deja plecata din firma a murit de ciuda. Asa ca eu cred ca era invidioasa!

Elena mie mi-a facut si luni control si mi-a gasit candida si mi-a dat pentru a doua oara ovule...Nu e adevarat ca nu iti poti pune ovule in sarcina...Eu si la prima sarcina am pus. Cred ca e mai grav daca nu tratezi...Miss Parker are dreptate! Mergi la alt medic...nu trebuie sa te jenezi...candida asta o ca luam toate si se scapa foarte greu de ea...

Leeloo da ai dreptate! Pana pe 8 Ianuarie am stiut ca e baiat...si atunci am mers la 4D cu niste emotii crunte ca eram dupa varicela si mi-era o teama sa nu aud ceva de genul...are nu stiu ce sau nu stiu cum...si singura chestie care m-a socat a fost faza "v-am spus ca e fetita?" Sincer nu-mi venea sa cred...noi alesesem si nume de baiat...Luni tot fetita a zis ca e! Acum am ales si nume de fetita...rochite inca nu am cumparat, dar nu ma mai pot abtine mult...

Fetele la Viena la cumparaturi am fost eu anul trecut si pentru copilasi am gasit multe chestii super cu reduceri. Sper sa mai ajung acolo a mi-a placut foarte mult orasul si as vrea sa-l mai vad. Noi cred ca am dat si mai putin pe biletele de avion ca le-am luat cu 3 luni inainte si erau 1 euro...am platit doar taxe de aeroport...cred ca impreuna am dat 70 de euro dus-intors. Noi ne-am dus mai mult sa vad cum e cu avionul si daca luam bebelul in concediu cu avionul...dar a fost super...o minivacanta chiar inainte de sarbatori.

Va pup si sper sa revin pe seara!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by andreap

Simona,eu ii dau Ospamox cand vreau sa-i dau altceva in afara de Nurofen si Augmentinul mi se pare tare.Te mai intreb iar:unde ai facut analiza secretiei..adica la ce clinica,spital???

BURTICA
POZE IANUARIE 2008

Scuze de la sv citesc cam pe fuga forumul pt ca in ultima vreme nu stiu cum fac de reusesc sa am atita treaba...
Le-am facut la medicover, m-a costat un mil jumate cu totul

David (10 nov 2004) si
Simona 29+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput