pt femeile cu uter retrovers
vreau sa le spun tuturor femeilor care au uter retrovers sa nu-si faca probleme ca nu vor putea ramane insarcinate.eu am incercat o singura luna si am si ramas insarcinata. o sa va mai anunt despre evolutia sarcinii
Raspunsuri
violeta11 spune:
Si eu am uter retrover si am ramas din a doua luna insarcinata,numai ca am sarcina foarte joasa,il simt pe bb numai sub ombilic,uterul este cu vreo 3 poate 4 cm deasupa ombilicului,si miscarile lui le simt numai aproape pe partea stanga si in jos,foarte rar in dreapta....sa fie oare toate acestea de la uter retrover?????si inca ceva dr mi/a zis ca e posibil ca bb sa fie mai mic la nastere,dar dezvoltata normal.
28 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
Lauraa spune:
Si eu am uter retrovers si am ramas insarcinata de doua ori "din prima". Copiii au fost amandoi(a) mari, Lara a avut 4200g si Louisa 3800g (sapt. 38)
doradora spune:
si eu sunt posesoare de uter retrovers, si am ramas insarcinata in a 2a luna. bebe a fost bine merci, 3,200.
chris +
alexandra
bebeii nostri
ccris_ccris spune:
Si eu sunt o fericita posesoare de uter retrovers si am ramas insarcinata de 4 ori pana acum, dar din pacate nu am 4 copii, prima data am facut avort la cerere, apoi am pierdut 2 sarcini, iar acum sunt insarcinata in 29 de saptamani, sarcina e sus, pe bebe o simt miscand in toate partile si e dezvoltata normal. Doamne ajuta mai departe.
Cristina
29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
crisu79 spune:
si eu am uter retrovers si am ramas insarcinata "din prima", sarcina a fost usoara si acum am o minune de baietel de 6 luni jumate.
si eu auzisem placa ca o sa fie greu sa raman insarcinata....ha ha ha.
Crisu si Alex
22.07.07
babydoll25 spune:
si eu sunt posesoare de uter retrovers, orientat spre stanga... eu nu am "ramas" asa usor(mi-a trebuit jumatate de an, -desi am 26 de ani- oricum mie mi s-a parut o vesnicieeee!!!)...acum sunt insarcinata in 21 de saptamani si o simt pe BB-itza numai in stanga jos...
M&M spune:
Felicitari tuturor!!! SI eu am fost " diagnosticata" ca sa zic asa cu uter retrovers . Insarcinata am ramas insa dupa vreo 6 luni, chiar incepusem sa imi fac probleme ca nu se intampla nimic, dar arunci cand te astepti mai putin atunci se intampla ceea ce iti doresti.
Cristina
14+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anymony spune:
Si eu am uter retrovers, am ramas si eu insarcinata chiar prima data cind mi-am propus. As fi vrut mai devreme, dar asa a fost sa fie. Mi-am facut un pik probleme, dar nu m-am nelinistit.
sarcina a fost super, fara nici un fel de probleme. Am acum o fetita sanatoasa si frumoasa!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
mami_papatot spune:
Si eu tot cu uter retrovers ma prezint la apel! si cu toate ca tanti dr.care mi-a dat aceasta veste a reusit sa ma sperie grozanic , am ramas insarcinata dupa 2 luni, sarcina a fost fara probleme pana acum...in plus,la un moment dat l-am intrebat pe medicul meu daca are vreo importanta in sarcina si mi-a spus ca nu...in sarcina nu se mai face diferenta, pentru ca el oricum este situat in aceeasi pozitie ca si un uter normal...
Sarcini usoare celor cu bebei in burtica si nicio teama pentru cele care s-au speriat la auzirea diagnosticului...se ramane garvidutza fara probleme..cateodata mai tarzior (dar asta i se poate intampla si unui uter obisnuit), alteori e nevoie de anumite pozitii la conceptie...dar finalul este acelasi!
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
mami_papatot
+33 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
daraban spune:
si eu am uter retrovers
si eu am ramasa insarcinata din prima![]()
sarcina a decurs ff bine ,iar fetita s-a nascut sanatoasa,acum are aproape un an.
dana si
delia (11.03.2007)