CONSTANTA (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Camelia!!Sanatate si bucurii mii alaturi de familia ta si de prieteni!La multi ani si Alexandrei!
Multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine!
Liris imbratisari si urari de bine pentru ziua ta !La multi ani!
Adriana(nastasie)am recunoscut locul de joaca.N-am mai fost de mult acolo cu toate ca Mariuca tot insista.
seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI CAMELIA!
SA FII SANATOASA,FERICITA ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE SI MAI ALES IUBITA DE CEI DRAGI TIE!

LA MULTI ANI Alexandra!(pt. maine)[s
Pupici multi fetitei tale dragalasa si scumpica ca o zanuca!Esti o mamica fericita si ...eu sunt cea mai in masura sa subliniez asta...

LA MULTI ANI SIMONA! IN PRIMUL RAND SANATATE CA-I MAI BUNA CA TOATE SI IN REST SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!
Mai povesteste-ne de evolutia lui Robert , nu ne-ai mai spus nimic de el.Pupici!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc ptr urari si ptr urarile care vor mai veni.
la rindul meu urez La multi ani! si numai bine tuturor saratoritilor acestei luni, si tuturor fetelor si fetitelor, un 1 Martie vesel si cald!

Robert,multumim de intrebare, face bine, multe prostioare, nu vorbeste, cel putin nu vorbeste romaneste, poate chineza (ca si asa pe aici 95%din populatie sunt asiatici) si nu-l inteleg eu. aici sunt pozele noastre "americane".

eu intru mai rar pe forum, mai fac cite un hit la subiectu' de grase, foarte rar la america si cam atit. asa ca ma iertati dc nu mai sunt la curent cu noutatile voastre. dar va doresc ceea ce-mi doresc si mie: numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona, LA multi ani!!!!!!!
Ce mare s-a facut Robert!!! E tare frumos!!!! Poate ne auzim la un tel...

La multi ani Alexandra!!!!
Am vizionat pozele de la party, am vazut-o si pe Andrada...niste frumoase amandoua!!!!

Nastasie, l-am vazut si pe Razvan, e frumusel foc!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Repetitie pt concert la pian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Multumim pentru urari!
La multi ani Simona! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de cei dragi! Chiar ma gandeam zilele astea la tine, stiind ca trebuie sa-ti serbezi ziua de nastere, dar nu stiam exact cand. pentru un cavaler blond si frumos!

Va dorim tuturor numai bucurii si sanatate!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Noi azi am fost iar in petrecere, la pranz am serbat-o pe Alexandra cu colegii de la gradinita. iata si cateva poze de la petrecerea de la gradinita.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani, Crig!

La multi ani, Camelia!

La multi ani, Alexandra! Camelia, sa iti traiasca domnisorica!

La multi ani, Liris!

Sa fiti sanatoase, fericite impreuna cu familiile voastre!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

La multi ani cu sanatate, dragoste si bucurii alaturi de cei dragi!

Cristina!

Camelia & Alexandra! Ce de petreceri, ce distractie! Foarte frumoase pozele si sarbatoritele!

Simona! Sa-ti traiasca blondutul, chiar ca a crescut mare!

nastasie, ce mare s-a facut si Razvan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, camelia.
la multi ani, alexandra.
la multi ani, simona.
multa sanatate va doresc tuturor.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut, Constanta!!!!

Mama mama ce de aniversari!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!!
Sa fiti sanatosi si sanatoase sa aveti parte numai de bucuri.

Adinutza, si eu sant pentru intalnire si vedere de mai mult timp
asa ca ok, programati-o.

Cat despre mine...am si vesti bune si mai putin; adica asha si asha.
Cred ca am cazut in sfarsit pe boala, adica am fost la dr. Dinca si mi-ar fi spus ca am astm bronsic, ca e posibil sa fii ajuns cam tarziu , adica sa se fi cronicizat.Uff, in sfarsit ca de ceva timp ma plimbam din doctor in doctor si nu aveam un raspuns sigur. Problema mea este urmatoarea: mai fac sau nu moldaminul care mi-i l-a prescris dr. Antohi. La intrebarea asta D-na Dinca mi-a spus ca sa fac ce vreau dar aslo mi-a iesit normal si ptr testele pe care le fac pe 16 moldaminul nu ar influentza in nici un fel.Deci ce sa fac gagici?
Va dati seama ca inediat ash opri tratamentul injectabil, mai alesca-i asha de dureros. Toata lumea careia i-am adresat aceasta intrebare m-au sfatuit sa fac in continuare dar mai rar, adica la o saptaman(ca-l faceam la trei zile) ca e tare bunptr organism ca... bla bla bla .
Voi ce spuneti?

Mergi la inceput