CONSTANTA (97)
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Madalina felicitari,sarcina usoara in continuare si sa dea DD sa fie un BB sanatos. Ff frumos "martisorul"din acest an .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Ontica Camelia spune:
Salut!
Mada super martisorul din anul acesta, are si..."fir" . Felicitari, sa fiti sanatosi, astept sa aflu cum il veti numi. Sofia ce spune ca va avea un "surior"?
O saptamana frumoasa!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Buna!
Sunt amatori de sau ceai prin zona?
Noi, am reusit sa ajungem ieri cu Teo la vaccinul de 6 luni, dupa amanare de o saptamna, pe motiv de batut toba, am si cantarit-o, are 8000 g. Se pare ca recupereaza incet dar sigur gramele pierdute intre lunile3 si 4.
o zi buna si insorita, se pare ca de maine se raceste iar afara.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
Madalina, felicitari!
Camelia, se dezvolta ff frumos Teodora...Anduta la 9 luni avea 8kg.Ceai poti sa bei cu spor cu Dana, este o mare amatoare...eu raman fidea cafelei......
Jone, de cand ne tot propunem sa mergem cu Bianca la acvariu si n-am reusit...totusi anul asta v-a intelege mai bine ce vede, nu?Cat mai este biletul??
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Nu stiu de ce s-au sters cateva postrari printre care si cea a lui Dodo-pui....
Gabi, daca se poate opera asta-i un lucru bun....cum ti-am mai zis....incet , dar sigur trebuie sa se recupereze! Doar tie sa-ti dea DD putere sa lupti si sa nu cazi......Multe fete de pe forum si nu numai te vor ajuta! Adinutza sa-ti ajute DD intreit pt. ce facisi ai facut pt. Gabi!
Bibica mea e bolnavioara tare de vreo 3 zile. Primele 2 zile mi-a facut temperatura mare 39,2 si dupa jumatate de zi au inceput varsaturile...in 2 zile s-a topit, mi-a slabit mititica...De azi de la pranz nu mai vomita, chiar mi-a mancat un pic de iaurtel si o canita de supa....Pediatra nu m-a lasat s-o internez...se interneaza pt una si plecam cu mai multe din spital....sunt epuizatae de 3 nopti nedormita decat iepureste si maine tb musai sa ma duc si la serviciu macar 2 ore....
O noapte linistita!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
Dodo-pui spune:
Tania multumesc pt incurajari.multa sanatate si puiutzei tale.
Ca asa suna postarea mea
Rezultatul de la oftalmolog:Cataracta congenitala la ambii oki,tr operat cat de repede se poate.Si am fost trimisa cu Bogdan la Dr Tataru in Bucuresti str Lahovari.Abia la B mi se va spune cat costa transplantul cristalinului pt ambii oki si ce mai trebuie sa stiu.
O zi buna va doresc.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dodo-pui spune:
Am vorbit la Bucuresti primul transplant este pe 19 martie.
Cristalinul pentru un ochi este intre 8-12 milioane.cat costa restul:anestazist,doctor,...nu stiu
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Cornelia spune:
Mamacita, sa iti traiasca micuta crestina! La multi ani fericiti si tie!
Mada, felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de o asa familie frumoasa!
Tania, multa sanatate Biancai!
Gabriela, susces la operatie! Am virat si eu o mica suma in contul vostru. Sa va fie cu folos!
Aici: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=114245&whichpage=1 gasiti detalii, daca doriti sa o ajutati pe Gabriela.
Cornelia
Dodo-pui spune:
Cornelia multumesc.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan