Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
anda (diciu) nu conteaza daca ii faci vaccinul cu niste zile intarziere. mai devreme nu e f bine, dar nici nenorocire.
melania, si eu tot la 3 luni am avut ok la sport, insa am avut intepeturi la operatie(la mine e totusi a doua)
acuma au cedat si intepaturile.
Sim, sa nu carecumva sa te mai doara ceva!
ca deja marta si roxana si andreea nu apar la intalneala
Andreea aniast, sper ca nu are nimic vladi.daca maine se scoala tot cu ochiul rosu, eu insa nu l-as expune drumului....oricat de tare ma roade curiozitatea sa il cunosc si sa te revad!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaiaquote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Yaia
Carpatino, am vazut o fetita cu buzite de-ti vine sa le tzuci si Tudor zice acum sa dam o fuga pana la Belgica sa-i gangureasca ceva...
Vezi sa nu uiti sa-mi ganguresti tu mie de gogosile alea.. bineeee?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Daca asta-i pretul... ce nu face mama pentru puiul ei, o mituieste si pe cuscra cu gogosi...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Aaaa.. pai asa usor crezi tu ca ne lasam? Gogosile sunt doar pretul sa deschidem usa...
=====================
alehiam spune:
diciu noi am facut Infanrix-IPV Hib la 4 luni, de fapt au fost 4 luni si vreo 2adica saptamani. Nu e nici o problema daca il faceti cu 1 zi - 2 plus/minus. Important e sa fie sanatoasa cand ii faceti vaccinul.
Cecilia felicitari pentru iepuras
Luy bafta la rapus printesita
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert
carpatina spune:
Maruntzicooo.. la noi de ce nu mai scrii? Ce mai face printesa ta? Mai aveti cantarul?
=====================
magdaz spune:
Ia uite Ana, seamana sau nu rasare prajitura mea?
http://www.flickr.com/photos/21833712@N07/2259037658/
balaceanu_l spune:
Dragele mele sunt noua cu toate astea pot sa intru si eu in cercul vostru de prietene,am si eu o dulceata de 4 luni(16.10.2007) Alexandra Ioana.
Loredana mama de Alexandra
sim_stoian spune:
Sabina, m-am tratat intensiv, doar ai citit ce am facut. Nu ma mai doare altceva, iar afurisita asta de durere e din cauza umezelii de afara - am fost azi la plimbare.
Multumesc, fetelor
Ma bag la nani, noapte buna.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
luy spune:
Sim, imi pare rau sa aud ca azi ai bolit, uite sa mai treaca un pic durerea
Cecilia, dupa ce am citit prima propozitie din mesajul tau, ma intrebam cat de ametita sunt, de am ratat postarea in care era anuntat iepurasul nr.3 din gasca. Pe urma mi-am dat seama ca era vorba de Cristian... Asadar felicitari, Iepurila mic, la mai multi dintisori si aigrija ca iepurasii sunt vegetarieni, sa n-o musti pe mami !
diciu, bine ca a scapat usor Sabinuta de intepatura, printesa noastra a urlat ca din gura de sarpe cand i-au luat sange pt analize, iar noi am plans de mila ei ( avea o luna si-un pic ). Nu-ti face griji, vaccinul nu trebuie facut la fix 4 luni. Nu are nici o importanta o variatie de cateva zile.
Bombonica va multumeste pt aprecieri Mai sunt si alte poze, dar pe-alea le puteti vedea doar daca va logati pe flickr cu userul comun ( sunt private )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
alehiam spune:
Loredana si Alexandra, bine ati venit!
magda, eu ma pregateam de nani, acum o sa visez numai prajituri
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert
luy spune:
Mami Loredana si Alexandra, bine ati venit ! Va prmim cu drag ! In ultima vreme au tot aparut papanashi si dulcetzele noi, bravo ! Avem lipici
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts