*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (143)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

alina, da, e drept ca tre sa gasesti granita intre "normal" siobicei prost. ddar acu e prea mica s-o privezi de imbratisarea ta:) totusi, cu simt de raspundere:)

quote:
Originally posted by alinaatudor

Fetelor..multumesc de raspunsul despre tinutul in brate...voi incerca toate sfaturile voastre..acum noi ne-am trezit dupa o repriza de somn de 2 ore jumate in care am dormit ca 2 serpoaice..eu cu burta in sus si pitik pe burta mea..invelite cu pilota...cred ca s-a simtit extraordinar...ca si acum doarme dupa ce am pus-o in patut...
Sper ca problemele sa dispara incet o data cu aparitia vederii..si a posibilitatii ei sa se joace cu jucarii...
Va pup

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cateva poze noi http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2241029819/in/set-72157603790736786/

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Dany ..suntem cu toate zombie..ba intram ..ba nu intram pe forum..iar cand intram ne vaitam care cu ce probleme are...chiar ma gandesc ca la un moment dat am fost o egoista si intram numai sa ma vait..apoi vreo 2 zile nu am mai intrat de teama sa nu ma apuce iar vaitatul...
asa ca ...pliz nu te supara...stii ca ne uitam la toate pozele..numai ca o facem cu un oarecare delay...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Bine ai venit Daria...te asteptam cu infrigurare...pupam mamica curajoasa si fata frumoasa..sa fiti iubite

Honey frumos a fost..si sa vezi ce frumos va fi si de acum inainte..greu tare..dar frumos de tot

Miri..ai dreptate..iar:-D...

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Honey,!

Roli 25,o frumusete!Ce sprancenat e !

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (38sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Roli..ce frumosi sunteti voi patru:D

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

danybv, eu am plecat la maternitate suparata nevoie mare ca pe mine m-au uitat fetele ,si cand am revenit pe forum muream de rusine cand am vazut ce galerie mi-au facut si cum intrebau de mine. se mai intampla, eu de exemplu mor dupa pozele cu bebelusi dar foarte rar am timp si sa amintesc toate numele .

fetele , am trimis pps-ul lui angelique , eu tot nu reusesc sa il incarc in mail , asa ca intrebati-o pe ea

fug sa schimb tura cu sotul , eu am mancat la calculator ,el cu bebe ,acum facem schimb

va pup dulceeeeeeeeeee

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anca.Diana - pozitioneaza putzica baiatului in jos atunci cand ii pui diaper'ul.

Gatta' - pediatra ta are probleme!Ce te-a pus sa-i faci fetei se numeste 'tortura.Gandeste-te,
tie daca ti-ar indesa cineva mancare in gura cu forta ai fi fericita?!
In conditiile de mai sus te sigur ca nu asimileaza mititica nici 1 gram in plus.O chinui si te chinui si pe tine degeaba.Ce rost are?!
Ca si pana acum,respecta-i ritmul dandu-i sa pape la cerere si nu compara saptamana prezenta cu cealalta caci, sunt diferite si cu atat mai putin, nu compara niciodata micuta cu ceilalti copilasi caci fiecare, isi are ritmul sau de crestere personal.
Uneori ia mai mult in greutate, alteori mai putin insa atata timp cat umple diaper'ele si nu prezinta nici un semn de boala este bine.
Cat despre cantar eu nu mi-am luat tocmai din acest motiv pana acum niciodata.Daca as sta sa cantaresc puiutzul adesea cred ca as lua-o 'rara.Daaa-l in truda lui de cantar...

Miri' - Nu stiu in ce masura a functionat tratamentul acela in cazul meu!N-am vazut sa fi eliminat pietre insa, m-a lasat durerea si ma simt bine.
Mai las sa treaca ceva timp si am sa repet tratamentul iar daca nu o functiona,m-oi prezenta si la cutit - ce sa-i fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by roli25

quote:
Originally posted by irinouka

ufff, vorbresti de lucruri sfinte, diana...mare...soare...
nu cred ca pup litoral anul asta. adica nu imi dau seama cu as putea. n-as vrea sa duc cupilul pe plaja, mi se pare prea mic pt atata soare si caldura. ta-su inca spera, se vede la vama veche, cu multe beri in jur si cu mine si bebe sub o umbrela mare. iar cand ii spun ca e dus cu capul, face ochii mari si rotunzi.

Irinouka lui bebe ii face mult mai bine aerul sarat de la mare decat poluarea si praful din Bucuresti. Mie pediatrul mi-a dat voie sa merg cu cel mare la 3 luni la mare si a fost fantastic (era septembrie). Evident a stat la umbra, la terasa si a dormit 8 ore pe noapte fara treziri si cel mai important, toata iarna nu a racit deloc.
Or bebeii nostri vor fi mari la vara, 5,6,7 luni. Trebuie intr-adevar sa evitam lunile iulie si august. Si daca alaptam sa nu ne expunem sanii la soare.
Eu una abia astept luna iunie sa incarc copii in masina si sa o taiem la bulgari sau la greci.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC

roli, pup si multumesc!!!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dany, nu fi suparici, te rog! nu esti invizibal. dar cred ca multe dintre noi sunt complet chiaune in perioada asta. si citim in diagonala. si vrem sa scriem ceva si apoi uitam sau incepe bebe sa planga si lasam totul balta. nu sunt scuze, ci doar realitati pe care sigur le intelegi, pt ca le traiesti si tu, ca noi toaye, in fiecare zi. pup fata si bebelul dulcel.

roli, sunt geniali fratiorii!!!

miri, imi pare rau pt ziua de rahat. glicemii&stuff. tu cata vreme tre' sa te mai monitorizezi?

honey, n-am cuvinte pt emsajul tau.

ceska, ai vazut ce se dezbate tehnica ragaitului descrisa de tine? ma bag si eu la o tentativa in seara asta, sper sa functioneze, ca avem mari probleme la capitolul asta.

isidora, mersi frumos de sfaturile legate de "bebe la mare". si pt aprecieri, hihihi.

ereena, ma bucur ca te-ai pacalit. cu mesajele de la nastere.

uf, e trecut 9 si bebe nu s-a trezit. il astept pt baie ca sa ma pot culca. pic de somn si acum dar nu reusesc sa adorm. am incercat. o sa-mi para rau pt orele astea, stiu asta.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput