Personal sunt de-acord cu aceasta lege. Eu m-am saturat de traficul infernal si de poluarea ce zace in tara asta. Tot romanul are masina, si uneori nu doar una. Va plangeti de aglomeratie, de faptul ca pietonii nu mai au pe unde sa mearga de atatea masini parcate, de mediul poluat si cand e vorba sa se ia o masura, gata e musai un furtisag al politicienilor.
Mie mi se pare normal ca daca vrei masina sa ti-o permiti si sa platesti pt ea. Daca nu iti permiti, mergi cu mijlocul de transport in comun."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Buggy, eu cred ca privesti dintr-un unghi gresit problema.Cu siguranta parlamentarii nu se gandesc la poluare, aglomeratie si ca pietonii nu mai aupe unde sa mearga, cand ei se plimba in cele mai luxoase masini. Si ti se pare normal ca pt. o masina noua care nu polueaza deloc sa platesti 3000euro taxa de inmatriculare? Tu auzi ca in afara asemenea taxa nu exista, ca e strigator la cer ce se intampla? Sa fim seriosi si corecti nu hoti, gandeste-te la toate rablele alea de Dacii si rabele de la Roman- pai alea sa plateasca, nu masini aduse din afara care nici nu se compara cu ruginiturile noastre. O masina din afara, din 95 sa fie si nici nu se compara cu o dacie din 2000, asa ca hai sa judecam cum trebuie.