Spuneti NU taxei auto!
Sunteti de acord cu taxa auto sau impotriva? Eu una sunt impotriva, m-am saturat de cat de sufocata este Romania de atatea taxe
Va puteti spune parerea www.realitatea.net/petitie" target="_blank">aici
Mello motanelul iubit
Raspunsuri
viviana spune:
Eu am semnat petitia saptamana trecuta. Pentru o taxa auto morala si coerenta.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
arleena spune:
si eu am semnat sapt trecuta....am cumparat in sept 2 mitsubishi pajero noi si am platit taxe pt amandoua 6200 euro. imi vreau banii inapoi ca am muncit pt ei. sa gaseasca alta modalitate de a plati o taxa de mediu, nu asa.sunt rable care polueaza, autobuze, rabe etc care nu au platit si nici nu vor plati taxa asta. nu e corect sa platesc eu atatia bani cand eu poluez fff putin in comparatie cu alti.mor de ciuda, ca mai putem lua inca o masina mai mica de banii aia
tlaura spune:
E o taxa aberanta si abuziva! Problema e ca ei si-au facut niste planuri cu banii astia, au vazut ca nu le-a tinut cu UE, si au dat-o la intors. Acum si cele noi vor trebui taxate in asa fel incat sa balanseze ceea ce pierd la cele mai vechi! Daca nu o sa tina nici cu asta (ceea ce nu cred, dar sa zicem), vor gasi ei alte biruri de pus pe carca oamenilor! Cum spuneam: si-au facut oamenii planuri ca banii, si nu cred ca or sa vrea sa iasa in pierdere!
rolo spune:
Nici eu nu sunt de acord cu taxa. Daca chiar vor sa protejeze mediul ar putea incepe cu altceva. Eventual niste masuri concrete, de exemplu ar putea sorta deseurile si recicla unele materiale cum sunt hartia, plasticul, metalele sau sa fixeze taxe pentru masinile care polueaza. Sau ar putea sa nu mai dea voie sa circule masinilor care polueaza.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Ramonika spune:
carmita - ma bucur sa te vad pe forum. nu te-am mai vazut de mult timp ce mai fac pisoii?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Guestus spune:
...scade taxa si apoi creste pretul la masina...sau se baga taxa de asfaltare...sau taxe de autostrazi.
Lorreddana spune:
Normal ca am semnat si noi... Tot familionu' da' ma indoiesc ca se va rezolva ceva... Altfel, din ce or sa mai fure domnii parlamentari?
Vivela spune:
Am semnat si eu si am trimis linkul si la prieteni.
O fi cineva de acord cu taxa asta? (in afara de parlamentari)
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
anamaria_13 spune:
E noi am votat si ei is bet joc de noi!Niste oameni de nimic!Bani lati de pe taxa se spune ca s-ar investi in drumuri.... si noi avem niste drumuri de tot ras- plansul... si apo ni se mai spune pe un pos de televiziune ca vom primi bani(vreo cate milioane sau sute de milioane de euro)de la uniunea europeana tot pentru drumuri... deci noi ce sa mai credem?Iar taxele pe care deja le platim la masina pentru ce mai sunt?????????Ca si asa nimeni nu te despagubesta cand iti strici masina in drumurile "bune"de la noi!!!!!!!1Asa ca eu ori cum nu sunt de acord cu taxa dar am constat ca suntem prea mici pentru a lua decizi asa mari, cel putin asta este gandirea dn.-lui Calin Popescu Tariceanu!Asa ca nu ami am ce comenta,ori cum va sustin in campania impotriva taxei auto,si sper sa se ia cont de parerea noastra nu ca la petitia impotriva violentei la animale!Succes noua!
capcaunul spune:
Bai! Bagati-va mintile-n cap. Ce-i cu voi? www.hotnews.ro/stiri-esential-2360705-calin-popescu-tariceanu-dezbaterile-din-media-tema-taxei-auto-sunt-campanie-instigare-nesupunere-civica.htm" target="_blank">Instigati la nesupunere civica, asta faceti!