Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Bafta fetelor care merg azi la bebe-control!! Sa veniti numai cu vesti bune despre bebici grasunei!!
Am niste emotii cand vad ce putin mai aveti unele dintre voi...
La mine parca trece timpul cu incetinitorul, abia astept sa scap de burtica si sa-mi vad odorul. Intre timp ma pregatesc psihic pentru a deveni mama de baiat...e cam greu pentru ca intotdeauna m-am inchipuit doar mama de fata/fete.
Fetele harnicute care si-au pregatit deja bagajelul pt spital ne mai dati si noua niste idei/ponturi?
Pupici tuturor

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 32+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Bafta mamicilor care au azi intalniri importante !!

Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Buna ziua randunici ciripitaore... Hop si eu pe crenguta dupa o absenta indelungata... am tot citit din urma dar mi-a fost aproape imposibil sa va ajung din urma, am sarit cateva capitole dar acuma sunt aproximativ la curent cu tot ce s-a mai inatamplat/vorbit.

M-am emotionat foarte tare bebelusa Iulia si am citit ultimele capitole cu sufletul la gura! Doamne ajuta!!!

Raportez despre perioada de absenta:

Luptat cu masele de minte, hepatita A, raceala, randunoi capatzanos, contractii etc. Bebelusa noastra e bine jucausa, ne-am hotarat la primul nume Clara, al doilea Teodora sau Maria.. da mai negociem.

Cumparat multe lucruri, da parca tot nu se mai termina lista, k tot adaungam in excelul ala. Patut, masa de infasat, salteluta infasat, lenjerii si paturici de la ikea, hainute de la marks & spencer si debenhams, si ceva de la Z, plus aduce mama o valiza din canada cand vine joi (yuppy, nu am vazut-o de mai bine de un an)... Cosmetice Klorane si pampers de la farmacie, carucior, scaun auto si scaunel de luat masa din SUA (graco)- asteptam cu nerabdare pachetul... si ne-au mai ramas lucruri de luat multe si marunte, va tin la curent..

Raportez greutatea de 95kg (aka balena ucigasa) contractii sambata seara de m-au bagat in sperieti si acuma imi este frica sa mai ies din casa, k totul s-a petrecut dupa o sedinta de cumparaturi la real...

Bebelusa la ultima ecografie- 25 Ian- avea 2.500kg, mai mergem vineri pe 15- doctorasul tot ne cearta k ne ingrasam, dar a zis ca suntem ok si k nu crede ca nasc inainte de termen- eu zic macar sa ajungem la 38 de saptamani si sa vina mama mea acasa.
Luat tensiunea de 5 ori pe zi- am vazut fete ingrijorate k au pulsul mare- eu cel mai putin am 115 si ajunge si la 145 uneori, dar ma simt foarte bine si medicul a zis ca e normal- tensiunea intre 11/6 si maxim 13/8 cand nu stau loculi sau nu dorm suficient. De vreo 2 saptamani si eu am insomnii, dorm in etape.

Am vazut k unele au drame cu socrii, chiar ii spuneam ieri randunoilui ce bine ca nici ai mei, nici ai lui nu sunt in Bucuresti, k e mai bine sa ne intelegem noi in legea noastra, fara interferente.

Despre cosmetice de bebe: matusa randunoilui este asistenta la neonato de 30 de ani, si mi-a spus k cele mai bune sunt Musteala si Klorane, am luat Klorane in consecinta, si mi-a mai spus k servetele umede trebuiesc evitate- daca suntem acasa, spalam bebelusul cu sapunel si dat cu cremuta, k servetele sunt numai pentru cand nu avem alta solutie.

Va dau si un link cu caruciorul bebelusei, pe care il astept cu nerabadare, ni-l trimite varul randunoiului care sta chicago: http://www.walma rt.com/catalog/product.do?product_id=5734276 . Am luat si scaunelul de masa asortat :). Sper sa nu se considere reclama k nici nu se gaseste la noi...

Azi noapte, in insomniile mele am facut comanda la Buburuza de cadita de bebe, sterilizator primii pasi ( mi-a zis o prietena k e f bun k incape orice fel de bibe in el, k altele sunt facute numai pt un anumit tip de bibe) si la pret e destul de ok... am mai comandat si un carusel frumusel si cam scump, da deh, o printesa are mama... am vrut si incalzitor primii pasi, da m-au sunat azi dimineata (foarte prompti- bravo lor!) k nu il mai au pe stoc...

Haideti k ma intind prea mult, si se face ditamai cearceaful, intru la concurenta cu Mami-papatot :)..

Pup pe toate si mai ales pe movanlinda si puiul ei, si revin cu amanunte, mai am mult de citit din urma!

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ CLARA

AMR 17 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata scumpele mele randunici!!! Multi si va multumesc tuturor pt. primirea calduroasa si pt. urari!!!
Astazi am lenevit si noi mai mult in pat, incercand sa ma acomodez fara serviciu...
Ursuleata, felicitari pt. 29 sapt si super pozicile!
Ccris, si de la noi sa treaca supararea si la cat mai multe sapt. linistite de sarcina (adica 40)!!!
Stela, potiunea de optimism a ajuns fix la timp, tocmai cazusem in butoiul cu ganduri dubioasee...
Bubu, ce te invidiez cu somnul tau de dupa amiaza... la mine vine destul de greu si noaptea...
Sovi, Zoze , sa folositi sanatoase noile achizitii!!!
Simonette , BAFTA MAXIMA la control , mama mea ce putin mai ai!!!!
Fetelor eu mi-am comandat vestitul GARMASTAN pe net www.efarma.ro si l-am primit in 2 zile. Am inceput sa ma dau si eu cu el.

Tin pumnii tuturor randunicilor care merg astazi la control/analize sa vina cu vesti f.bune

Rox_dox un si de la noi, vazut pozicile f. frumoasa burticica!

tuturor randunelelor neconditionat. Incerc sa scap si eu de motanul Jinsky ca deja s-a lipit de monitor...

Revin imediat pe crenguta...

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Rox dox ce burtica frumoasa aiimi place mult.
Si noi mergem weekendul asta sa mai vedem de carucior, cred ca dam si comanda la patut, mai luam ceva piese de imbracaminte si incet incet o sa trebuiasca sa-mi fac bagajul de spital.

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!
Doamne fetelor,cand mai recuperez eu capitolul trecut?!Am sa va scriu si de pe-acolo cate ceva,la asta vad ca lucrati de zor..Nasol tare sa lipsesti o zi!
Sa incep cu burticile noastre frumoase-Simo,Clau,Delphinashu',Rox,Luny,Doinita(sper ca n-am omis pe cineva)-radiati!!Sunteti minunate-aveti mare grija de fotografiile astea!Sunt o amintire deosebita pt.posteritate!
Simo o sa va pun si pozici-dar cred ca o s-o fac dupa ce le spal pe toate-azi incep operatiunea-spalat/calcat trusou de BB!!
Andreea iertare pt.fierbere dar ma astepta randunicul cu masa pusa..Nu era frumos sa-l las sa astepte,nu?!
Stela patut nu am luat,pt.ca l-am luat la sesiunea trecuta.
Eram datoare cu marca scaunului-Primii Pasi!
Irina este asa un haos in mintea mea,incat n-as mai sti sa-ti spun cu exactitate preturile..stiu ca am dat pe carut 430RON,iar restul.. habar nu am..Am luat la rand mall-urile,hipermarketurile,magazinasele..Nu am fost in Bucuresti-dar in Auchan Pitesti era un magazin cu n-shpe mii de produse cu 5 lei bucata-si pot sa va spun ca am luat o gramada de cutii de cadouri,plasute,panglici,tablite din lemn sub diverse forme(ursulet,salupa,delfintrenulet)-pt.camera lui BB,baston din bambus pt.bunicul,papucei,cosulete,etc.La Carrefour am gasit o oferta la body-uri(Bear Family) cu maneca scurta-4buc.-24lei(parca).Erau pentru 3,6 si 12 luni-noi am luat pt.6luni.Din mall-uri am luat blugi,salopeta blugi,raiat,tricouri(printre care si roz),pulovarase pt.la iarna,hanorac,caciuli,salopete bumbac,seturi de pantaloni scurti cu tricou/camasa,sosetele,biberoane,jucarele(desi avem o gramada),cersafele si husa pt.saltea..Haideti ca m-am apucat sa scriu si acum..Opriti-ma!!
Sovi sa stapaniti sanatosi-si sa folositi cu placere noile achizitii!!
Alina-mai sa lesin cand ti-am vazut pozicile!!Odata ca sunt frumooaaaseee si a doua-esti nebunaa??!!!L-ai scos pe BB afara,in frig??!!
Off..Cris-nu te mai necaji!!Ai grija de randunel si de burticutaiar cei care nu pricep..treaba lor!Te cred ca ii iubiti,ca sunt familia vostra-dar daca lor nu le pasa de viata lor..
Oana!
Simonicico te astept cu vestile de la Dr.!!
Miha!!Asteptam pozicileee!!
Da Clau-chiar asta ii scriam Olgutzei acum-sa salveze scrisoricile..Mai scrii cate ceva-salvezi,iar mai scrii-iar salvezi..
Ioana esti mortala!!Spor la lectura!
Felicitari pentru mobila Nicoleta!
Floriio!Stai cumintica la cuibusor si da-i papica buna lui BB!Trebuie sa stea la caldurica vilutei inca 8 sapt.-cel putin!!!
Mami te asteptam cu vestile bune de la Dr.!Nu-ti face griji-totul va fi bine!
Kitzy-sunt sigura ca-i totul bine cu micuta ta!Ai incredere!
Livi!Dupa cum le-am spus si fetelor..pozici dupa spalare si calcare..
Spor la treaba Nicol!Pupic!
Ali,Pucca,Cami!
Claudia te asteptam cu vestile frumoase de la Dr.!Tinem pumnii sa stabiliti si data nasterii!..Se pare ca esti in aceeasi oala cu mine-in privinta numelui lui BB!Daca mergi vreo 2 cap.in urma-vei gasi o gramada de sugestii!!Eu mi le-am salvat pe toate!!
Raluk ce-ti veni?!Unde ti-e optimismul?!De nascut tre sa nastem cumva..asa ca nu te mai framanta!!Hai ca te incurajai!!
Wooow!!Mary-Lou!!Ce ma bucur ca ai aparut!Chiar imi faceam griji pt.tine!!Felicitari pentru achizitii,pentru bebelusa sanatoasa si jucausa,pentru hotararea numelui-Clara-f.frumos!!
Sper ca numai dispari!!Pupiiici!!
Mama cat am scris!!Un lucru mai am de zis deocamdata-Diana ai incredere in Dumnezeu!!Bebele tau trebuie sa fie bine!!Suntem alaturi de tine mamico,ne rugam pentru voi-curaj,nu te lasa!!Pe 18 te internezi?!!Nasti in aceeasi zi?!Sa ne tii la curent!!Mii de pupici si o imbratisare strraansa!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut rindunele !

am facut ochi de dimineata de la 7 , si ce daca , casa e mai cu c*ru in sus decit era aseara, ca io is mester .......daca vede sotu ce-am fcaut ma interneaza la noua( pe motiv ca nu-s normala).

sa nu credeti ca nm-am abtinut sa nu intru pe net si sa citesc. stiu tot

Vazut unele poze CLAU< URSULE< DELPHIN< Si mai inca cineva aaaaa Rox DOx, frumoase tare si burtzile si voi .ici apasati

fac si io galerie pt Simonetta , Sovi( daca asa zice Delphina) si Papacios.

Cami cu bagajul cel mai bine intrebi personalul de la spital , pt ca difera de la unul la altul.dar principale sunt camesha de noapte ( 2 ar fi bune), pijamale , un halat, sosetele, vata, cosmeticele tale frecvente, si mai vezi tu

Papacioaso , eu numa ziceam asa nu era direct adresarta tie observatia cu covrigu' , ai inteles tu gresit , da LASA VOLANU BRE!!!!!!!!! auzi si ia de aici

Sovi si ELa sa stapiniti fericite si sanatoase lucrusoare achizitionate.i multi

Bun venit rindunelelor noi,

mary lou, bine revenisi in fortza.

MAi aveam cite un cuvintel de spus , dar ma mustra constiinta asa ca mai trebaluiesc nitelus prin casa si revin.
pina la noi informatii va pup cu mult drag, si pe Ioana, si pe irina, si pe clau, laly, Mihutza, olga, Adriuta, ariel, nicole( si conte si pe cele nicolete), raluci, Coriny, Pucca , pidana,, aaaaaaaaaaa care mai suntetzi nu va suparati , ca pe taote va dulce.

Giani ,.... 37+ ca am dovada

AMR 3 saptaminisioare ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mary, bine-ai revenit pe crenguta! Poate nu mai lipsesti asa mult de-acum! Felicitari pentru toate achizitiile facute, cred ca sunt super faine toate!

Zoze, mamaaaa, cate ati luat!!! Super sa ai casa plina de lucrusoare de bebe, nu? Felicitari pentru toate si sa le poarte bebe sanatos si voios! Ai avut un weekend plin si roditor!

Sovi, si tu ai fost cu achizitiile in weekend, sa le stapaniti sanatosi! Si abia astept poze sa sti! Deocamdata te mai las! Mult succes azi la doctor, vrem vesti proaspete despre bebe Sasha!

Giani, vad ca esi pusa pe treaba in casa! Atunci sa ai mult spor cuscra! Dar mai treci si pe aici, da?

Doinita, asa-i ca-i bine acasa? Eu inca ma minunez... si am mai bine de o luna de cand am intrat in prenatal, timp in care n-am reusit sa ma plictisesc nici macar 5 minute, pe cuvant! Parca tot nu am timp...

Cred ca trebuie sa mananc ceva ca se agita asta mica tare ! Revin...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 14 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calinclaudia spune:

Mamici va rugam frumos sa ii acordati un vot Clarei pentru starbebele lunii februarie pe site-ul www.starbebe.ro. Pentru a vota dati clik pe poza la pozitia f18.
Va multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Ma asteptam sa fiti mai ciripitoare astazi, dar se vede treaba ca e luni, si nici iarba nu creste.

Multam mult Mamip, Stelutza, Mihutza, Doinitza, Zoze, Luny si tuturor celor care au incercat sa ma consoleze, acu mi-e bine, mi-au trecut piticii, dar aseara am adormit cu greu, pe la 3 noaptea, bebitza a fost si ea ff agitata ca m-am si speriat, l-am trezit pe randunelu s-o mangaie si s-a linistit. Cand simte mana lui ta-su se linisteste. P-orma nu reuseam sa adorm de arsuri, am baut un litru de lapte toata noaptea, doar-doar oi scapa, abia dimineata, pe la 5-6, s-au potolit si-am adormit si eu.

Bafta randunicilior care merg azi la control, Mamip, Sovi, Claudia99, sa veniti cu vesti bune!

Luny bafta la analize, sa-mi spui daca ai scapat de monstru.

Azi ma duc si eu la doctor cu analizele, la Tutunaru, de data asta, sunt curioasa ce tratament imi da si ce-mi mai spune despre bebe.

Am si eu incompatibilitate de grupa sanguina cu randunelu', eu 01 si el A2, si Mendez (Medlife) zicea ca o sa ma trimita sa-mi fac niste analize, anticorpi sau nu stiu ce.

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput