despre dr SILVIU PREDOI -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zarala spune:

"nicaieri nu e perfect"........pacat, ar trebui sa fie, replici idioate ca a doctorului Predoi nu ar trebui sa existe indiferent ca e proaspat tatic sau nu......in fata pacientelor e DOCTOR, acasa e tata e sot, e ce vrea el sa fie

concluzia e :
sunt pareri pro si contra medlife, pro si contra euroclinic ( dupa cum vedeti se vorbeste mai mult de aceste 2 spitale..pentru ca de la aceste 2 spitale avem pretentii...eu cel putin am)
nu reusesc sa inteleg ce este asa o crima in a spune ca nu-ti convine medlife, sau ca nu-ti place la euroclinic
sau ca un doctor (si anume Dr silviu Predoi) - e un nesimtit, sau o nesimtita ( prin definite "nesimtit" = fara bun simt ...)

- e iarasi o parere


un forum ! o parere ! fiecare are dreptul la ea !



AICI COMBATEM IDEI/PARERI/ETC....... NU OAMENI !!!

o seara buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

zarala

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 37sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Am urmarit topicul de la inceput si vreau sa spun ca sunt perfect de acord cu zarala si in general si cu impartasirea oricaror experiente negative, fie ca ne place fie ca nu. Scrisesem un mesaj mai lung cu aceasta ideea, dar nu s-a incarcat si nu mai am rabdare sa-l rescriu. Totusi, dincolo de a accepta faptul ca a gresi este omeneste, nu trebuie sa acceptam sa ascundem sub pres greseala. NU ma incalzeste cu nimic sa citesc capitole intregi pozitive despre Medlife sau orice alt loc, daca experientele negative (daca ele exista) nu isi gasesc si ele locul in relatari. Alegerea este a fiecaruia insa o decizie presupune (cel putin in cazul meu)a cantari si bune si rele. De aceea cred ca este de dorit sa incurajam sa se scrie cat mai mult si despre experientele negative, asta fara a insemna ca vrem sa "dezorientam" lumea care deja a luat o decizie!

Bafta multa!

Miri si Bebe de 36 saptamani

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

si apropo stiti ce am vrut de fapt in momentul in care am creeat acest subiect :sa dai cautare pe google dupa DR SILVIU PREDOI
si sa apara acest subiect (titlul acestui subiect ).si uite ca este printre primele lui carti de vizita




Macar te-ai limitat la un singur forum. Puteai sa iei rand pe rand forumurile despre copii ( pentru ca mai sunt) si sa deschizi la fiecare cate un subiect cu numele lui urmat de o insulta, sa vezi atunci cate carti de vizita.

Desi "impactul" e discutabil. Cine cauta pe google si da peste titlul asta, sigur din curiozitate deschide si subiectul si citeste si ce-a scris Claudia, de exemplu.
In locul tau as fi scris in titlu: "Dr. S.P. m-a dezamagit", sau "Ce parere aveti despre dr. S.P.?", ceva de genul asta, nu direct o insulta. "Nesimtit" sau "Needucat" e cam totuna pentru mine, dar, daca se tolereaza sau nu asemenea titluri pe forumul DC, nu stiu, chiar ar fi interesant de aflat ce spune un moderator.

Claudia, iti doresc mult succes cu FIV-ul!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Ar fii mai bine sa pastrezi pt tine parerile despre cum trebuia intitulat subiectul si sa le denumesti pe ale tale asa cum consideri ,eu deocamdata am spus ce am avut de spus si ma retrag ,cum spuneam timpul pt mine inseamna bani ,pt altele a citi carti la usa doctorilor ,asa ca dati-va voi cu parerea ,din punctul meu de vedere poate ca moderatorul chiar sa inchida subiectul .


Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 37sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

Ar fii mai bine sa pastrezi pt tine parerile despre cum trebuia intitulat subiectul si sa le denumesti pe ale tale asa cum consideri ,eu deocamdata am spus ce am avut de spus si ma retrag ,cum spuneam timpul pt mine inseamna bani ,pt altele a citi carti la usa doctorilor ,asa ca dati-va voi cu parerea ,din punctul meu de vedere poate ca moderatorul chiar sa inchida subiectul .


Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 37sapt



Ba nu pastrez nici o parere pentru mine, am tot dreptul sa mi-o exprim atata timp cat nu insult pe nimeni.
Si inca ceva: cand am oferit alternative la titlu am raspuns de fapt tot la intrebarea ta - atunci cand ai schimbat temporar titlul in "S.P. - un needucat, e mai bine asa?". Apoi l-ai schimbat la loc. Treaba ta in fond, mai bine s-o lasam cum a cazut.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Claudia_prea, inainte sa fi scris tot cearceful pe care l-ai scris, mai bine iti aminteai cam cum te simteai tu pe la 37 de saptamani (vad ca atat are oprescuflore), ca eu imi amintesc perfect, deci parerea mea e ca daca poti sa ai putina bunavointa sau o vorba buna e binevenita, daca nu, mai bine te abtineai. Cu atat mai mult un medic ar trebui sa stie asta, ca sa nu mai vorbim de transformarile hormonale prin care trece o femeie, eu stiu asta, un dr. specialist de ce nu stie? Deci, cum bine iti zicea chiar dr. Predoi "oamenii nu se schimba, indiferent ce sistem este", dar vezi tu... oamenii s-au mai schimbat. Muncesc mult pt. banii lor si nu mai inghit .... pe nicaieri, pe banii lor, atitudini din cele de mai sus.

Oprescu_flore, nu te mai necaji sa te justifici in fata fiecarui raspuns, esti o graviduta pe ultima suta de metri, trebuie sa te incarci cu energie pozitiva. Fa tu ce crezi ca e mai bine pentru tine, pt. ca nu schimbi tu lumea, tot timpul va aparea cineva sa ne spuna o poveste din "era mai bine pe vremea lui Ceausescu".
Cine are ochi sa vada vede si va citi acest mesaj al tau si se va feri de acest dr. Cum ti-a facut tie o sa mai faca si la altii.

Spui ca la o clinica pariculara i-a lasat un pansament inauntru, sunt convinsa ca pt. o astfel de eroare iti primesti toti banii inapoi plus alte gratuitati, la stat, dupa cum tot vedem la tv, nici spaga nu ti-o returneaza. "Nicaieri nu este perfect", spui tu si totusi este o maaaare diferenta.
Spui ca "fiecare mai are greseli", dar tot tu spui ca mereu cu tine s-a purtat frumos intotdeauna. Deci, daca ti se intampla tie cum era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Sunt perfect de acord ca sunt pareri si pareri.. Ca nu am contestat acest lucru. Fiecare in definitiv cere ce vrea pe banii lui..daca si primeste..ok..daca nu.. asta e.. schimba clinica.
Am zis de la inceput ca nu il scuz pentru replica pe care a avut-o. Pt decalarea programarilor pot gasi o scuza dar pt ce a zis,nu.
Pareri si pareri..Oricum mie una care am o parere buna despre el nu mi-o va schimba nimeni si nici celor care au o parere rea.
Mi se pare ca devenim prea pasionale pe acest subiect.
Revin la ideea mea ca niciunde nu este perfect.Fiecare om are si bune si rele. Devenim subiectivi si in sensul bun si rau in functie de situatie..
Ne-am spus parerea..buna,rea..tu ai facut o reclamatie la ei pt aspectul asta, am inteles ca ti-au si raspuns asa ca..se cam incheie situatia..
Hmm ce simteam la 37 de saptamani..In nici un caz nu eram absurda si isterica daca se intarzia un pic programarea( cei drept nu prea mi s-a intamplat).
Si apropos de sistemul perfect..NIMIC nu-i perfect pe lumea asta..nici chiar noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mie mi s-a intamplat tot in ultima luna de sarcina, a durat o ora si ceva pana am intrat, dar am stat cuminte si mi-am citit revista. Si da - daca vreau neaparat sa ma vada un anumit doctor stau si citesc carti la usa lui fara ca asta sa insemne pierdere de timp si de bani.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zarala spune:

1. Cristina_C ......fiecare numeste subiectul cum vrea el.....e o libertate a "condeiului" aici......iar oprescuflore a numit subiectul dupa un caz real, si nu fictiune...
...daca in acest caz real, doctorul silviu predoi nu este ridicat in slavi.....noi nu trebuie sa ne suparam.....este parerea ei

daca avem ceva de comentat ..comentam...

2.nu mi se pare corect sa te retragi oprescuflore, si nici sa se inchida subiectul

3.oameni buni, e greu sa acceptam REALITATEA ca un spital nu e chiar asa cum ni-l imaginam, ca poate are si parti rele, sau ca au "scapari" de limbaj?..ceea ce nu e nici normal si nici conform standardelor la care se ridica acest spital (sau cel putin se pretinde)

de ce dorim "tacerea", de ce sa nu se scrie adevarul?, placut sau neplacut...pentru unii

aici nu suntem la subiectul "nasterea la medlife" si nici la "nasterea la euroclinic", unde am inteles perfect, ca sunt pacientii care agreeaza acest spital(respectiv medlife si euroclinic), aici suntem la subiectul DR SILVIU PREDOI - UN MARE NESIMTIT ..corect sau nu? despre el discutam nu? sau..... despre el ar trebui sa discutam...

in fond de ce am ajuns sa discutam in contradictoriu? ca uneia ii place la medlife si alteia nu?

eu zic sa ne limitam doar la a povesti PROPIA EXPERIENTA, acolo unde ne ducem la medlife, euroclinic, polizu, municipal, elias etc

......restul comentariilor menite a il face pe povestitorul anterior sa para o mincinoasa sau o "prea justitiar", sa le pastram pentru noi......PAREREA MEA

fiecare avem standardele noastre si principiile noastre....unora ne place sa stam sa asteptam ....altora, nu....haideti sa nu aruncam cu pietre una in alta.....

ideea era sa ne transmitem informatia, sa ne povestim experienta BUNA sau REA



Mergi la inceput