liposuctie,operatii estetice,etc

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

E pe undeva prin zona vreun subiect unde se discuta de clinici, medici...?

Ca m-ar interesa sa incep o cercetare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

melany - nu e !
Deschide tu un subiect !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele,

Vin cu vesti. Am fost ieri la consultatie si in 2 saptamini trebuie sa decid daca vreau liposuctie sau nu.
Am primit o oferta destul de tentanta.
Coapse interior, exterior, genunchi interior si deasupra liposucti
Pulpe si brate, injectii care topesc grasimea
VelaSmooth 8 sedinte, pentru tot corpul, dupa liposuctie pentru a evita acele denivelari ce pot aparea in urma liposuctiei
O noapte sub supraveghere medicala
Garantia ca daca nu "merge" din prima, a doua oara merg gratis
Controlul de dupa lipo.
Pret: 3330E.
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Buna, tot eu.

Nici un comentariu? Ce parere aveti? E scump, ieftin....
Mi-e inca frica de mor.
Pupici......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Hm, nu stiu daca poti compara preturile din FI cu cele de aici.
Daca o iei asa, mie de ex mi se pare scump, pt ca la dr. Marek Valcu o zona e 5 mil, adic vreo 140 eur. Si sa-mi fac 6 zone, apoi masaj si tot n-ajung la banii aia.

Dar daca vrei sa-ti faci acolo, mai bine intreaba pe cineva tot din FI, macar ai aceeasi baza de comparatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Scumpa Kulta!

E bine ca te-ai dus sa te interesezi.
Oferta nu e rea...nu e mult. Nu stiu ce inseamna VelaSmooth..probabil masaj.
Ai chiar nevoie sa faci ceva la brate? De injectii am mai vorbit. Imi vei zice ca sunt altfel..
Te-ai gandit sa iei niste gantere?

"Garantia ca daca nu "merge" din prima, a doua oara merg gratis" asta ce inseamna? ca te mai opereaza o data sau te injecteaza din nou?

Cred ca mai trebuie sa mai consulti si alti medici. Si mai mult: sa fie o structura sanitara "impecabila". Timp ai pana la iarna :)

Tu NU trebuie sa decizi in 2 saptamani dar cand vei fi TU pregatita.

Asta e parerea mea.
Pupi multi!

Mergi la inceput

Buna iubita,

Ceea ce ai realizat tu e foarte greu de realizat fara riscuri mari. Sa scoti 4,5l grasime, e aproape la limita. Mare curaj ai avut! Esti tare.
Oferta nu e rea deloc. VelaSmooth e masaj cu vacuum, acel masaj pe care-l faci dupa lipo. Cred ca ajung 8-9 sedinte. 8 le-am luat la jumate de pret iar a 9a, gratis.
Cit despre faptul ca daca lipo nu iese prima data asa cum ma asteptam, medicul iti corecteaza zonele in care rezultatele nu se vad sau nu sunt rezultate satisfacatoare, gratis!
Injectiile sunt aceleasi insa anul trecut cind am facut injectiile, desteapta de asistenta de la clinica nu mi-a spus ca tre sa fac masaj cu vacuum ca sa vad ceva rezultate. Ganterele nu ajuta, tocmai pentru ca grasimea din zonele cu pricina nu "pleaca" orice as incerca.
Sunt decisa, asa de decisa ca am stabilit data operatiei: 20 Septembrie:).

Pupici multi.

quote:
citat din mesajul lui Madalina1968

Scumpa Kulta!

E bine ca te-ai dus sa te interesezi.
Oferta nu e rea...nu e mult. Nu stiu ce inseamna VelaSmooth..probabil masaj.
Ai chiar nevoie sa faci ceva la brate? De injectii am mai vorbit. Imi vei zice ca sunt altfel..
Te-ai gandit sa iei niste gantere?

"Garantia ca daca nu "merge" din prima, a doua oara merg gratis" asta ce inseamna? ca te mai opereaza o data sau te injecteaza din nou?

Cred ca mai trebuie sa mai consulti si alti medici. Si mai mult: sa fie o structura sanitara "impecabila". Timp ai pana la iarna :)

Tu NU trebuie sa decizi in 2 saptamani dar cand vei fi TU pregatita.

Asta e parerea mea.
Pupi multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Fetelor scumpe!

Draga Kulta asta vroiam sa aud de la tine: SUNT HOTARATA. Asa te vreau :)
Ca sa nu uit, daca medicul vrea sa faca retusuri (iti doresc sa nu fie nevoie) ar trebui sa-ti spuna ca trebuie sa treaca cateva luni pana sa vada rezultatul final, oricum dupa masaje.

Intr-adevar, ceea ce am facut eu nu recomand. Spuneam mai la inceput ca daca ar fi sa refac as face pe bucati, pe zone.
Oricum maximul recomandat de grasime, cum am citit eu ce poate fi scos intr-o operatie e 5,5 kg. Chiar eram "suparata" ca n-a mai scos vreo jumatate de kilogram :)

Diana nu mai treci pe la noi? Kulta are nevoie sa stie cum merge treaba, cat te-i mandrit pe plaja anul asta, ca noi toate de altfel :)

Pupi!

Mergi la inceput

Dupa cit timp ai inceput masajul? Mie mi-a recomandat 8 sedinte platite si una gratis. Cum te simti? Ai mai "pus" prin zonele cu pricina?
Pupi

quote:
citat din mesajul lui Madalina1968

Fetelor scumpe!

Draga Kulta asta vroiam sa aud de la tine: SUNT HOTARATA. Asa te vreau :)
Ca sa nu uit, daca medicul vrea sa faca retusuri (iti doresc sa nu fie nevoie) ar trebui sa-ti spuna ca trebuie sa treaca cateva luni pana sa vada rezultatul final, oricum dupa masaje.

Intr-adevar, ceea ce am facut eu nu recomand. Spuneam mai la inceput ca daca ar fi sa refac as face pe bucati, pe zone.
Oricum maximul recomandat de grasime, cum am citit eu ce poate fi scos intr-o operatie e 5,5 kg. Chiar eram "suparata" ca n-a mai scos vreo jumatate de kilogram :)

Diana nu mai treci pe la noi? Kulta are nevoie sa stie cum merge treaba, cat te-i mandrit pe plaja anul asta, ca noi toate de altfel :)

Pupi!

Mergi la inceput

Buna, buna, fetili,

Nu mai spune nimeni nimic despre liposuctie?
Oare nu si-a mai facut nimeni?
Mai vreau pareri, va rog!

Paula

Mergi la inceput