Suceava! (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Am lipsit si eu de aici o perioada cam mare, de aceea pup toti copilasii si le doresc multi ani!
Emushi, sa fie intr-un ceas bun! Felicitari Mirunei pentru pronuntia corecta.
Eveline, felicitari pentru progresele Biei!
Ioana, multa bafta in sesiune.

P.S. Bethesda e langa bazar.

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cu o usoara intarziere...

LA MULTI ANI, BEBE-TEO!!

am mai aruncat un oki pe listuta..a fost ziua iliutei pe 3.06..nu stiu daca ne mai citeste..daca da, > LA MULTI ANI, ILIUTA!! MAI STIE CINEVA CEVA DE EA? TOT ASPIRANTA SAU O FI DE ACUM MAMICA?

noi suntem bine, dar nu mai am vreme deloc-deloc de net, de aceea scriu asa putin..poate cand il fac pe bebe-doi sa mai stam la povesti ca pe vremuri. mi-am amintit ca pe 8.06 (2006) am facut ptimul test de sarcina care a iesit pozitiv (matei)..iar azi pe 9, matei face un an si 4 luni fix-fix. a crescut atat de mult!!
chiar azi ma luasem cu amintirile si am pus niste filmulete de la craciun, de cand ne-am mutat aici..era inca bebe, abia facea primii pasi; acum alearag si se catara peste tot, ajunge la clante,isi pune chetutele in dulap, la locul lor cand ne intoarcem de la plimbare,duce hainutele murdare in sacosa cu rufe murdare de langa masina de spalat, ma ajuta la intins rufele, sterge praful cot la cot cu mine, si-a dat drumul la vorbit(mama, tata, apa, gata, caca, ga-ga, "am-ba"=lampa..); e pui de bucovina, ce sa mai!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

La multi ani bebe Teo, Ana Maria (Anamea), Iliuta!

Meg, felicitari lui Matei pentru progrese. Cand mai intri s-o treci si pe MamiLili in listuta, daca ai timp (cu Mathias, 17.10.2006). Merci frumos

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani si lui Cristian de Crengu si Diana de Simina! Nu mai stiu daca i-am felicitat... Oricum ziua lor a fost cam acum 2 saptamani. Imi cer scuze pentru intarziere.

Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pe mamilili nu o pot trece eu in listuta pentru ca nu e al meu primul mesaj; daca deschid eu capitol nou-si am sa incerc sa fiu pe faza- o trec cu mare bucurie.

laura25 e mamica de-a noastra, de suceava?

felicitari puiutilor scoleri care au intrat in vacanta!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, eu tot in sesiune... ma tine doar gindul ca peste doar citeva zile termin sesiunea si pleeeeeeeeec in concediu

va pupacim pe toatele si daca reusesc mai intru zilele astea , promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

fetelor, !!!ma termina copilu' asta...
"unde este sunetul?"
asta pt ca mi-a trebuit....sa-i explic prea multe! i-am zis mandrei ca nu se vede...eh, atat i-a trebuit..."vreau sa vad ca nu se vede!"
l-am pus pe tati sa-i caute o explicatie...da' el vine seara de la serv, tot pe mine cade greul...

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Emushi, wow, nu stiu ce as face eu sa fiu in locul tau. Grea intrebare...
Ioana, sper sa termini cu bine sesiunea. Iti doresc de pe acum concediu placut.
Meg, merci frumos! Am scapat din vedere ca doar cine deschide capitolul poate opera pe prima pagina.

Alexandrina 25+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Va deranjez din nou cu intrebari...
Ce firme care fac mobilier la comanda stiti in Suceava? Vreau o bucatarie medie ca marime... din pal lucios cu sisteme, dar am primit niste preturi . Poate ati auzit pareri de eurohart, global design, gpc, s.a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Multumesc de urari scumpele mele sucevence!
Eu acuma am terminat Lucrarea de dizertaie M-am intalnit si cu Crengu a noastra...cu o frumoasa burtica...sper ca e bine
Xandrutza cum te descurci cu sarcina?
Meg felicitari pentru scumpul tau ingeras. Il mai vad la avatar pe mess dar mereu esti ocupata si nu indraznesc sa te apelez.
Carmen si fetele tale sunt superbe...au crescut maricele.
Emushi, ai o fata tare isteata...cred ca seamana cu cineva
Eveline, tu ce mai faci cu casa?
Noi speram sa ne mutam la toamna...
Acum sunt pe ultima suta de metri si ca Coordonator la volumul antologic de poezie Mirajele vietii.Abia astept sa-mi vad poeziile publicate alaturi de acesti poeti consacrati.
Cand plecati la mare?
Ce preturi mai sunt pe litoral?

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput