Am si eu o nelamurire. Am auzit ca nu e bine ca nasa de botez sa fie gravida. Este adevarat? Care ar fi explicatia acestei superstitii?
daaaaa, ar trebui s-o bateti! Cum si-a permis sa ramana insarcinata? Si mai vrea sa intre in biserica.....Cata impertinenta! ...dupa ce-a pacatuit atat de grav mai vrea sa si boteze! Eu n-as lasa-o! Acasa! Cu paine si apa.
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
MONARAUS nu este nimic faptul ca nasa este gravida. Eu am intrebat, preotul pentru ca anul trecut cand eram gravida a trebuit sa fiu nasa de 3 ori, la o nunta si doua botezuri. Mireasa era gravida, preotul mi-a spus ca nu este pacat, pacat poate sa fie pentru mireasa ca a ramas si nu era cununata in biserica.
Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS si RARES
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
si eu mi-am botezat finuta cand eram insarcinata in 5 luni si nu a fost nici o problema.
chris + alexandra
bebeii nostri
Nasa mea era gravida cand ne-a cununat si uite ca-s maritata de 17 ani si am 2 copii.
Singura "problema" e ca ar trebui sa tina nasul copilul in biserica, ca sa nu-i fie ei prea greu.
Super, multumesc pentru raspunsuri. Voi boteza si voi cununa anul acesta si cum dorinta mea cea mare acum este sa redevin mamica cat mai curand, nu as fi vrut sa stric planurile celorlalti...
Spor la treaba,Mona.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Multumesc, Andra. Am vazut din album ca ai trei copii tare frumosi, sa iti traiasca si sa fie sanatosi!