help:secretie abundenta de mucus
Nici nu stiu cum sa incep ...Fetita mea are 4 ani .De obicei e f constipata si are scaune o data la 2-3 zile .Ieri insa s-a plins ca o doare burtica si a avut scaun f moale .Asta s- a intimplat de 2 ori dupa ce a venit de la gradinita.Dupa acest episod totul a fost OK insa de dimineata a venit la mine rizind ca are chiloteii uzi ... Am verificat si m-am speriat:era un fel de secretie, mucus insa f f abundenta, a trebuit sa o schimb.A spus ca nu o doare burtica insa a cam facut nazuri la mincare.Ea oricum nu e o mincacioasa si intotdeauna ne-am chinuit cu ea cu mincatul.
BIneinteles ca m-am speriat pentru ca efectiv nu am mai patit asa ceva.
Dupa amiaza a mers la wc si o data cu pipi am observat in Wc acelasi mucus de culore galbuie.Efectiv sint sperita nu stiu ce poate fi.Zice ca nu o doare nimic si e vesela .SIngura data cind am vazut ca aavut mucus a fost cind era micutza si a facut o enterocolita.Nu stiu daca sa ma alarmez si sa merg la doctor .....
Raspunsuri
Lemoni spune:
Eu zic sa mergi la doctor rapid , maine dimineatza cauta un Walk- in clinic, acum nu vreau sa te speri dar mai bine sa auzi parerea unui doctor.
Sanatate maxima ii doresc fetitei tale.
lalilu spune:
Cred ca si acum tot enterocolita este , mai ales ca a facut si scaune moi. Nu e obligatoriu sa o doara burtica. Mucusul eliminat este o dovada ca intestinul este iritat. Cred ca un regim alimentar cu orez , carne si morcov, paste cu branza, banane si sticksuri, paine prajita, este suficient. Si ceva pentru refacerea florei, aici exista Biotics sau Ecflorina. Nu cred ca e cazul sa te alarmezi, mai ales daca nu varsa si nu face febra si nici scaunele nu sunt prea dese. Probabil ca era mai mica cand a mai facut asa si a reactionat ceva mai rau...
Lalilu-mama Mariei si a lui Luca
diana 20 spune:
Am tot urmarit-o si nu a mai avut nimic .Deocamdata doarme, a mincat normal si nu s-a vaitat de nimic.Important e ca dimineata sa nu mai aibe nimic.Am in casa Biotics Baby dar nu am folosit niciodata .DAca vad ca mai are inseamna ca intr-adevar e un virus care probabil ca l-a luat de la gradinita.Multumesc de sfaturi si va tin la curent .
otilica74 spune:
diana 20, baietelul meu are 3 ani si acelasi lucru l-am patit si noi aseara, a dat un partz, si a iesit cu un mucus abundent galbui, azi a facut un scaun normal, desi el este tot asa mai constipat de obicei, in ultima vreme a mai avut nasucul infundat nu era racit doar stranuta si facea muci, m-am gandit ca or fii mucii inghititi?
Hai te rog sa mai schimbam pareri, voi cum mai sunteti?