SOS

SOS | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Am postat un subiect aici sperand sa obtin un raspuns rapid,in timp util.
Un moderator cu exces de zel, mi-a schimbat forumul in cateva minute de la postarea lui.
Cred ca ar fi foarte util un forum sau o sectiune a forumului de generale in care sa se posteze subiecte urgente sau care sa fie considerate urgente.
Impactul acestui minunat forum trebuie sa se reflecte si in eficienta lui!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Era cel cu prajitura?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

quote:
Initial creeata de b.nica

Am postat un subiect aici sperand sa obtin un raspuns rapid,in timp util.
Un moderator cu exces de zel, mi-a schimbat forumul in cateva minute de la postarea lui.
Cred ca ar fi foarte util un forum sau o sectiune a forumului de generale in care sa se posteze subiecte urgente sau care sa fie considerate urgente.
Impactul acestui minunat forum trebuie sa se reflecte si in eficienta lui!

Pai daca subiectul tau cu prajitura era urgenta si a fost mutat .apoi ce sa mai zic io cu un sub.referitor la cancer ce a fost mutat la clinica virt.unde sunt teme specializate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Conform regulamentului acestui forum, intarit si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108692
in general fiecare topic are locul lui in cadrul acestui forum.

Ideea ca daca postezi la Discutii Generale sansele sa ti se vada topicul sunt mai mari decat daca l-ai pune de la inceput acolo unde apartine de fapt este gresita.
majoritatea userilor care ar putea si ar vrea sa iti dea un raspuns la intrebare, indiferent care fie folosesc optiunea subiecte active (si atunci toate topicele nou deschise sunt la fel de vizibile indiferent ca sunt la generale, Parintii intreaba sau ZZ) fie se intra direct pe subforumurile care prezinta interes pentru persoanele respective si atunci este clar ca sansele sa primesti un raspuns la obiect si nu off-topic sunt foarte mari.
Dar, e adevarat, sunt convinsa ca Guestus ar putea sa-si dea cu parerea cat se poate de competent despre medicii oncologi iar Xeno despre farmaciile homeopate din Londra.

Multa sanatate si nu uitati ca respectarea regulilor este unul din principalele motive pentru care acest forum este atat de des accesat!

Mergi la inceput