Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 8
Tzuni spune:
Neata!
M-am trezit, da' inca n-am cafeaua facuta!
Mephala, vezi ca daca bei dimi cafea, dupa ce seara ai baut ceai verde, s-ar putea sa trebuiasca sa te duci la baie!
ma duc sa fac cafea si revin.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
carina spune:
M-am asezat si eu un pic de dimineata, dar ma pregatesc de prima tura de alergare pe azi.
Am facut acum un salam de biscuiti absolut divin - fara rahat ca avem musafiri dupa amiaza.
Voi ce mai faceti: Carmen, Marilena, Zuzu, fetele.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Anda si eu fac o prajitura ceva gen prajitura cu bezea ca azi e zi de porceala ca dupa incepem concurs si trebuie sa ma apuc serios de slabit ca pun colegele de echipa biciu pe mine
.
Carmen cum va stai la baie?
Tzuni cam mult dureaza facutul cafelei.
Cuscra Mara e bine .Tu ce faci azi.
Ma duc la prajitura revin.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
No,gusta, de-atunci am si gatit, m-am jucat cu copilul, am mai si muncit deja (desi mi-am propus ca in we sa nu mi muncesc!)
Diseara cred ca fac clatite.
Tzuni
mic si drag si scump si MARIA
CRISCOSTY spune:
Cuscra eu sunt singura cu Dany, sotul a trebuit sa se duca la munca si azi. Tocmai am mancat si mergem la somn, m-a luat somnul si pe mine. Cred ca trag un pui de somn si apoi fac o pizza, comnanda de la Dany
Asa ca sigur azi calc stramb, dar nu mananc mult. Am si eu pofta de ceva dulce, dar nu fac ca pe urma este prea mult. Sigur ca punem bicele pe tine daca mai calci stramb de marti, asa ca mananca cat mai poti![]()
Anda arunca si la mine salam de biscuiti, numai putintel. Dany tocmai mananca un dots si am gustat si eu un pic, e darnic si mi-a dat si mie![]()
Crys si Dany
mephala30 spune:
Noi am fost dimineatza la biserica, am impartasit copiii si apoi ne-am oprit la un loc de joaca.
Acum fac o ciorbica de pui si niste pui la cuptor cu legume.
Vai, ce pofta mi-ati facut cu prajiturile voastre! 
Imi fac un antiadipos, apoi beau si un ceai verde, sa stiu una si buna: ma fac prietena cu baia. ![]()
Tzuni, esti in parc?
Delia, te relaxezi? E frumos afara, la Iasi a fulguit putin. Iustin s-a distrat lovind cu piciorul fulgii de zapada. ![]()
Marilena, e cu gem prajitura ta?
Celelalte fete ce faceti?
Ruxandra, Zuzilici, Mamicadulce, Cornelia, Criscosty, Violeta, Liris, Eftimie, Rolo, Tlaura, Sigrid, Ruxij, Vikinga, Tamara, Roxana, Sabina, Anky.....?
carina spune:
Tocmai am ars 300 de cal, dupa 3.5 km la 10% inclinare a benzii.
Acum ne asezam la masa, ciorbita de pui si iesim putin in curte la joaca ca e frumos tare la Cluj.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Da Carmen, ma relaxez invatind.
Miine am examen.
Aici sufla un vint si e reeeceee. Brrr...
Carina, felicitari pentru sport. Mi-ar place si mie o "masinarie" in casa, o bicicleta eliptica. 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rolo spune:
Ola chicas,
Scot si io capul din frigider dupa un w.e. plin de porceala.
Gustaaaa ada bicele alea incoace ca vezi ce imi trag vo cteva de una singura. Mama a facut pomana pentriu buna-mea si a gatit o gramada de bunatati. Nu m-am putut abtine.
De marti merg la aerobic si sauna.Am gasit in sfarsit sala pe care o cautam. La sir, 160 lei abonament de 12 sed aerobic si 12 saune.
Asa ca Hopes, Tlaura i Alicia suntem pe pozitie.
Va tzuc si mai pove mai incolo
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling