Nou stil de viatza (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by mephala30
chiar, Vikinga, cum se impaca sportul cu tigara?
Nu mai fumez:) Insa pe acolo a mai ramas radacina viciului si imi trimite signale nesimtite, tz tz tz. Taman cind e omului greu si nu slabeste cum ar vrea, sta la coltz si chistocul:) In ambele sarcini m-am lasat de fumat, dupa Aldo m-am reapucat acum dupa Nadja nu mai. E casa de nefumatori, chiar daca sotzul fumeaza, e trimis afara la aer proaspat, la briza marii, sa admire stelele, is foarte generoasa si chiar romantica, nu-i asa?Asa ca pina la urma nici nu fumai, am baut un l de apa foarte chioara, facui dush rapid ca madmoazela nu avu chef de nani si ne-a aliniat pe aici cum a vrut ea:). Numai muzica a fost din cheful meu de baie spumata, mi-am pus Nora JonesSi m-a cam luat lenea si merg la citit, mai am putin din Copiii din miez de noapte a lui Salman Rushdie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Anky bun venit, la slabit si abdomene e deschis non stop aici:) Merci de complimente:) Mai vad ca place la toata lumea o Xena blonda, de fapt cred ca o vikinga ar fi echivalentul blond al ei, asa ca e clar am gasit problema, nickul imi poarta ghinion:) Asta e blestem curat:)Tamara ti-am vazut pozele, ai niste copii absolut SUPERBI si tu arati f bine! Tu erai moldoveanca din Bacau, ca acum chiar m-am incurcat, dar stiu sigur ca e o fata dintre noi. Si eu-s tot moldoveanca mai din sud oleaca, din Galati.Eu vad ca m-am bagat bine cu fetele din america, vad ca vin mai tot timpul in urma fetelor din ro. Nici nu am aflat de decodor, nici de ceai, nimic. Ceai ca ala de-a lui Tzuni am folosit si eu si nu l-am gasit deloc funny. Cred ca ajuta la ceva, eu nu l-am folosit in primul rind ca nu pot bea ceaiGusta da' ce-ai facut in gradina? Si la mine a dat soarele, dar mi-e frica sa trec pe panselute si lalele, inca mai sunt sanse sa se faca frig.Noapte buna.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Am gasit decodoriihttp://www.youtube.com/watch?v=vdoOBc4H1qwEste ca am ghicit bine?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

buna dimineata! v-am adus cafea, ceai verde tot ce doriti, luati de va serviti cum se zice, nu va formalizati

vikinga nu sunt moldoveanca, sunt ploiesteanca la origini, casatorita in Fagaras. multumesc pt complimente

revin

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Carmen, trecusi cu bine prima noapte?

revin ca s-a sculat copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!!!!
Imi pare rau sa va dezamagesc, dar am dormit destul de bine. Nici vorba de pazit baia. Singura faza nasoala e ca la ora 4 am boldit niste ochi si n-am putut deloc sa-i inchid pana pe la 6.
Acum am baut o cana de ceai verde si astept chemarea baii.

Anky, esti inscrisa in concurs, da-mi o inaltime si o greutate actuala.

Tamara, te laudai cu niste poze recente....?

Vikinga, moamaaaa, pai alea-s decodoare invechite, , n-ai vazut ce burti au? Prospaturi n-ai gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetelor, eu sunt bucuroasa, acum dimineata aveam 70.8, sper sa slabesc si eu incetisor pe langa voi...
Aseara am plecat spontan cu sotul la inot, ce bine a fost, fara copii (care ne scot peri carunti), fara alte griji...nu am prea inotat, ca noi ne-am dus sa ne relaxam!!! mai mergem! cand am ajuns acasa pe la 22, copii dormeau dusi!
Azi mergem la ziua unei fetite la o sala de distractii, asa ca facem miscare si pe acolo, sunt tot felul de trambuline de sarit, chestii de catarat, copii sunt ft incantati si noi pe langa ei!

Ma duc sa ma vopsesc acum da asa n-am nici un chef!
Duminica placuta va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Vik: din Galati zici? Si eu tot de acolo. Numai ca di 98 stau in Cluj.
Carmen: la mine ca sa aiba efect beau o cana pe la 4, apo inca una mai pe seara.
Anky: bine ai revenit la noi.
Meniul de ieri:
salata de fructe (cantalup, capsuni si struguri)
ardei copt cu cateva bucatele de piept de pui la gratar
cartofi copti cu o jumate de pulpa miiica si o felie de strudel cu branza la chef
Azi nu stiu nici ce mananc nici ce fac. Deocamdata lenevesc.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen am pierdut pariul si eu care credeam ca te duci la baie toata noaptea.

Vikinga eu sunt de la Bacau.Iar cu decodorul citeste capitolul 171 si ai sa te lamuresti.Iar in gradina am curatat si saptamana viitoare sigur pun si niste floricele ca tare mai imi place sa imi beau cafeaua afara si sa fie frumos.

Anda cum mai e cu tusa Carinei.

Tamara am omis aseara sa iti zic felicitari de examen.

Tzuni hai trezirea.Tzuni da de ce nu vrei la concurs?

Claudia bine ca slabesti si nu o iei in sus.Chiar ca e bine cand ai ajutor la copii si poti face ce vrei.Eu de asta duc tare lipsa.

Cuscra ai lipsit aseara.

Cornelia un semn de viata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Am avut musafiri aseara care au plecat pe la 12, am starns un pic prin casa si m-am culcat. Acum am bagat repede un ochi cat beau cafeaua, iesim un pic pe afara.
Carmen asteptam poze cu tunsulici.
Cuscra ce face nora mea?
Tamara bravo ca ai luat examenul.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna....vorbim mai tarziu.

Crys si Dany

Mergi la inceput