Nou stil de viatza (178)
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
Acu' sincer, mephala: ia-ti un scaun si aseaza-te cat mai aproape de buda. Asigura-te ca sotul doarme (vezi chestiunea "surubelul") si ai mare grija sa nu sperii copiii cand va veni momentul! Noi iti tinem pumnii! Doar sa ne tii si tu la curent!
Aaaaa, sa nu uit: ia langa tine un snop de servetele,ca te-or trece sudorile!
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
gusta spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by gusta
Carmen ti-l dau si il dau si lui Tzuni ca sa nu fie suparata.
Marilena si Mara Augusta
Da' pe mine nu ma trece!
In caz de urgenta ca poate o sa te treaca
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tamara
cred sincer ca va fi crunta experienta ta meph, daca n-ai mai luat niciodata laxative pana acum
io am un feeling bun, am incredere ca voi dormi ca un prunc la noapte, .
ma duc la somn, sa dormiti cu pumnii stransi!
gusta spune:
Si eu inchei pe seara asta si astept deznodamantul maine Carmen ca sa stiu ce reactie pot avea de la asa ceai .
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
ai mare grija sa nu sperii copiii cand va veni momentul!
aoleu, de asta e asa de speriata matza ta,
serios, am 6 suluri de hartie igienica, imi ajung oare?
Tzuni spune:
Mephala, nu lua lap-top-ul cu tine, te rog! Risti sa se strice si dup-aia pierdem legatura cu tine, nu aflam cum e cu pariul...
Gata. Ma retrag si eu. Noapte buna!
vikinga spune:
quote:mai luminati-ma si pe mine ce-i decodorul asta, vre-un frumusel ceva? oro vibtrator? ori frumusel cu vibtrator:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Tzuniquote:cheama si tu un decodor , ceva...Tzuni mic si drag si scump si MARIA
Originally posted by vikinga
Io am chef de o baie cu spume si uleiuri parfumate, muzica de lene asa, o pinna colada si o tigara, toate in cada se intelegeCine mai vine?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:italianu' meu zice bucuros ca muuulteVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by mephala30quote:cate incapem in cada?
Originally posted by vikinga
Io am chef de o baie cu spume si uleiuri parfumate, muzica de lene asa, o pinna colada si o tigara, toate in cada se intelegeCine mai vine?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Mai aveti un loc si pentru mine in concurs ?
Vikinga,da-mi voie sa te felicit,areti extraordinar de bine.
Anca,mami de doi nazdravani