ajutor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koral2003 spune:

merci tare Miki. Da, Maca se gaseste pe aici fara probleme. merci de chestia cu mararul... n-am stiut. O sa iau Maca incepand cu urmatorul ciclu acu sunt in ziua 20 si vreau sa vad daca s-a lipit ceva.
Va tin la curent.

Mergi la inceput

am uitat sa confirm ca am luat mararul asa cum trebuia. Nu am avut kamayani din tot tratamentul, asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Koral cand incepi maca sa nu o intrerupi dacat cand vei afla ca esti . E f buna si pt implantare. Mai poti lua din z 5 pana in z 10 vitamina E . A... si adauga si Ulei de peste (somon) 2sau 3/zi (te uiti ce concentratie de omega 3 are si ar fi bine sa aiba min 300 mg /capsula de EPA +DHA). E f buna pt sanatate in general si pt ovocite de calitate. Ac ulei de peste il poti lua si dupa ce ai ramas pt ca ii face bine lui bb
Spiridush

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Sar'na Miki . Iau asa: de la ciclu la ovulatie evening primerose oil 2 X / zi ; si de la ovulatie la ciclu flaxseed oil 2X / zi. M-am uitat si la lista de tratamente de la azoospermie. Vedem testul de sarcina luni ( am de alea care detecteaza foarte devreme) si daca nimik, nimik, atunci merg sa cumpar maca si ce mi-ai mai zic. Are ceva daca continui in paralel cu maca si ceaiurile de napraznic? Inca mai am pe vre-o 2 saptamani max si mai am si cretisoara , ca mi-am facut comanda ... Daca ii dau si la sot maca , atunci intrerup branca ursului, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

KORAL , ceaiul de napraznic e f bun la amandoi dar te rog eu scoate branca ursului pt ca la aia unele persoane nu raspund bine. Dc citeai pana la sfarsit lista de tratam de la azoo vedeai ca am scris de BU ca nu da rez bune la toate pers. Dc gasesti Multi Maca de la FLP pt sotz e f bine (e firma americana). Tu poti lua si cretisoara.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Koral - daca nu ai galbenele pt spalaturi, poti folosi musetel...

Mergi la inceput

merci Fancy face. Nu inlocuiesc galbenelele pentru nimic in lume. Cand am inceput tratamentul Liviei, am facut prima spalatura cu bicarbonat si m-am zgariat pe ochi 2 saptamani ca am facut o candidoza urata ( desi am folosit mult mai putin bicarbonat decat scrie- cam un vf de cutit la 1 pahar de apa). Musetelul e OK, dar galbenelele sunt dezinfectant mult mai bun. Aici se cheama Marigold.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza72 spune:

buna fetelor....azi mi-au iesit si rez de la ultimele analize dupa stimilare ovariana si sunt valori foarte mari...doctorul a zis ca singura solutie ca sa avem un bebe este sa infiez unu....deci ma dat peste cap de tot ...nu mai are ce face....nu imi vine sa cred ca spune asa ceva m,a intreb lui femeie aia de aproape 70 de ani a avut ce sa ii faca si mie nu?
nu pot sa cred asa ceva ca nu mai am nici o sansa
puteti sa imi recomandati si mie un doctor naturist sau un tratament naturist sa il urmez ?va-si fi foarte recunascatoare
offfff azi e si ziua mea si am primit un cadou de.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Danutza, LA MULTI ANI! Cadoul de anul acesta a fost de..., anul viitor poate fi o zi de nastere fff fericita. Pt ca de multe ori nu se intampla cum spune dr, ci cum vrea Doamne-Doamne.

Acum ai cel putin 2 posibilitati: una ar fi sa renunti la visul tau, ca asa a zis dr, alta ar fi sa lupti pt a-l realiza... Daca alegi sa lupti, eu zic sa vii la Naturiste si Homeopate
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115509 , unde sunt fete care stiu ce sa-ti recomande pt problema ta.

Si ai mai putea sa dai si search pe net dupa "insuficienta ovariana", "FSH", "ovulatie", "fertilitate" etc... Vei gasi o multime de informatii utile pe care le poti discuta tot pe Naturiste...

Spune-ti ca SE POATE si pt tine si... LA LUPTA! Nu esti singurica!

si BAFTA!!!!

Mergi la inceput