HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Ella,

Mai spune-mi ce e hidrosalpinx?
Nu de alta dar trebuie sa refac HSG pt ca ultimile 4 inseminari au fost nereusite si eram cam necajita ca daca am trompele obturate, desi la prima HSG au iesit bine, fac de pomana, ca oricum trec la vitro!

Asa ca poate imi foloseste oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pai....daca ai facut HSG si nu s-a vazut nik , inseamna ce a e ok. Hidrosalpinx-ul e un lichid toxic. Nu ai nicio sansa nici cu FIV ca omoara embrionii, trompele trebuie clipsate sau taiate.
Daca ai dubii mai fa inca o HSG, mai ales daca a trecut ceva timp de la ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

ella,

Multumesc mult. Nu e optional HSG-ul la mine. Eu vroiam sa fac direct vitro, dar doctorita mea, pt ca am obtinult deja 2 sarcini prin inesminare a zis sa verific inca o data trompele si doar daca-s probleme sa trec la vitro. Eu nu reusesc sa pastrez sarcinile, din motive necunoscute si ea zice ca, din pacate, cu vitro nu-mi cresc sansele.

Dar sunt relaxata: am mai facut o data la Giulesti HSG si a fost destul de dureros 2 minute! Chiar nu stiu de ce se sperie asa fetele.

Acum insa o sa fac la o clinica privata, unde sunt arondata, cu anestezie locala. O sa fie mai putin dureros decat la un control de rutina!
Mi-au facut o gramada de analize inainte, nici nu tineam minte ca tb atatea! Au iesit Ok, asa ca dupa ciclu va anunt cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Buna fetelor,
Am si eu nevoie de o lamurire din partea voastra: daca fac luna aceasta in ziua a 14-a histeroscopie de diagnostic. Mai pot face in aceeasi zi dimineata PAP?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Dariela- PAP inseamna papanicolau??
Daca DA - poti face.
Mie mi-a facut (dar am facut histeroscopie operatorie)

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Elly - Da, PAP e Papanicolau. Deci pot sa-l fac in ziua in care fac si histeroscopia. Teoretic eu stiu ca fac de diagnostic, dar cine stie ce se mai gaseste pe acolo?
Chiar fetelor daca se descopera ceva in timpul histeroscopiei de diagnostic, aceasta se trasforma in operatorie s-au ma programeaza alta data?
toate fetele

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

DArielaDaca iti gaseste ceva la histeroscopia de diagnostic si se poate rezolva atunci - te anesteziaza local (sau daca vrei total) si te opereaza.
Sper sa nu ai nevoie.

Din cate stiu eu poti sa ceri dinainte anestezie totala- iti face si la histeroscopia de diagnostic (daca ceri).

Cand eram eu internata - anumite fete cereau anestezie totala la histero. de diagn., unele nu cereau - dar NU am auzit nicio fata sa spuna ca este dureroasa.

Mie mi-a fost ff rau cand mi-am revenit din anestezie- nu-mi mai doream nici copii atunci (probabil n-am suportat anestezicul ff bine, nu mi-a fost rau din cauza histeroscopiei operatorie)

Succes.

Elly

http://tt.lilypie.com/XGqRp2.png

Mergi la inceput

Elly - Multumesc mult de tot. As vrea cu antestezie cand ma gandesc la durerea pe care trebuie sa o suport (am tot citit si am vazut ca destule fete s-au plans de ea) dar si cand ma gandesc ca am deja 3 anestezii facute in decurs de un an si un pic imi trece.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetelor . Sunt dupa a 2 a inseminare , nereusita . Saptamana viitoare trebuie sa fac histeroscopie la Elias , cu Dr T .
Va rog , cine imi poate da si mie cateva detalii ? imi puteti scrie si PM .
Multumesc .

Mergi la inceput

Mai am o dilema - Cu cat timp inainte de histerospoie nu mai avem voie la !

dariela

Mergi la inceput