Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DONIA iti urez multa,multa fericire si sa ai parte numai de impliniri din partea minunatilor tai copii,iar tu sa ramai aceeasi mamica minunata care esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

LA MULLTI ANI DONIA!!!!

Sa fii fericita, iubita si la fel de minunata.

Esti un exemplu pentru mine

Multi multi multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI!DONIA
Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,
chiar daca cei pe care ii iubesti te supara,
iarta-i si uita, zambeste si bucurate
alaturi de noi care iti dorim astazi LA MULTI ANI ,
cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

cu subiectul asta cu modelul de urmat m-ati cam terminat pe ziua de azi. atatea amintiri si durere sta ascunsa inca in inima mea...
eu i-am iertat de mult, sau asa vreau sa cred dar cand imi aduc aminte de fiecare data sufar mult, mult...
nu ma intelegeti gresit, am si amintiri f frumoase de cand eram copil dar si unele cumplite. ai mei se certau f tare si f des, la un moment dat, cred ca eram prin clasa a 5-a ma rugam sa se desparta sa nu mai trec prin tot calvarul ala. plus multa bataie, da multa nu asa. copii din bloc radeau, cand eram mai mici, de mine cum tipam cand ma bateau. apoi am crescut si ma intelegeau ca ma vedeau toata neagra pe picioare si veneau sa se roage de ai mei sa nu ma mai bata...
si nici macar nu eram zvapaiata sau obraznica... nu aveam voie afara mai mult de 30 de minute, daca intarziam cumva ca ma luam cu joaca... si nu aveam voie sa am note sub 8 si daca erau mai multi de 8 tot nu era bine.
am stat o vacanta de vara in casa, la sf clasei a 6-a, fiind pedepsita ca am stat mai mult afara si nu am auzit nici cand m-au strigat pt ca ma jucam volei cu copii. stateam pe balcon si ma uitam la ei cum se joaca.
in clasa a 8-a am clacat si am ajuns la spital - diagnostic soc nervos. cu o zi inainte ma batusera rau de tot si pe langa asta ce era mai greu de suportat era faptul ca nici nu mai vb cu mine cate 2-3 saptamani dupa un astfel de eveniment. de data aceea proful de mate de la scoala mi-a dat mie si la inca 3 colegi nota 3 pt ca , cu o seara inainte ne-a vazut la un alt prof de mate cu care faceam pregatire. ne-a dat niste exercitii cumplit de grele, care nici nu erau de nivelul nostru si ne-a dat 3 ca nu le-am rezolvat.
2 ani de zile am fost sub tratament si am stat de multe ori in spital. de cele mai multe ori nu aveam nimic dar dr la care mergeam ma intelegea si cand vedeam ca acasa situatia era rea de tot eu ma refugiam in spital.
dr stiau ce pateam acasa si le-au interzis la ai mei sa mai dea in mine sau anunta politia.
din cauza istoricului meu dr de la scoala nu a vrut sa-mi dea adev medicala ca pot urma liceul spunand ca eu sufar grav cu nervii si nu pot urma un liceu dar am intrat a 40 la cel mai bun liceu din oras. in clasa a 11-a un dr i-a spus lui sora-mea dupa ultima criza serioasa ca daca termin liceul e bine sa nu ma forteze sa ma lase linistita sa nu ajung la casa de nebuni dar nu m-am lasat, asa mult vream sa plec de acasa ca am invatat de am rupt si am intrat si la facultate si asta a fost scaparea mea ca m-am indepartat de ei. cred ca doar dupa ce am plecat au inteles cat m-au ranit.
nu mi-au spus niciodata ca le pare rau dar s-au schimbat si asta de cand au vazut ca nu mai au nici un control asupra mea si daca continuau asa ma pierdeau de tot. mi-am facut odata si bagajul - mi-am strans tot din casa dar pana la urma am ramas.
in ciuda a tot ce mi-au facut ei ma iubesc mult, stiu ca pare ciudat dar e adevarat. pur si simplu ei nu au stiu sa ma creasca, veneau din familii destramate, amandoi si-au pierdut parintii cand erau f mici in razboi si au avut o viata f grea. ei au crezut ca asa vor face din mine ce nu au reusit ei sa fie. insa niciodata nu s-au gandit ca ar putea sa vb cu mine sa-mi explice ce vor ce se asteapta de la mine. cand nu ma ridicam la nivelul asteptarilor lor bataia era solutia.

am scris mult si imi pare rau ca intre mesajele voastre minunate se va strecura si acesta dar am simtit nevoia sa ma descarc si stiu ca nu ma veti judeca si ma veti intelege.

va pup

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Meeeeeei ce chef mare ati facut aici fara mine!La Multi Ani Donia, sa ne traiesti fericita alaturi de familia ta draga!

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

La multi ani draga mea Doina!
iti doresc....of, iti doresc atatea...dar nu-mi gasesc cuvinte sa le spun...sper din tot sufletul sa gasesti mereu echilibrul ala de care vorbeam. si cat de repede :) si te mai vreau sanatoasa, sa ai puterea sa faci lucrurile asa cum iti doresti. si odata sanatoasa si cu echilibrul gasit .... vreau sa te vad fericita!
un mare de la noi 3. si, evident, un brat de frezii pt cada

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

raluca un brat de si pt tine draga mea, o fetita greu incercata. poate vom apuca sa stam de vorba odata..cand or mai creste copiii si s-or juca singuri in parc ma bucur mult ca ti-ai deschis sufletul in fata noastra si stiu ca pe draga de adinuta o vei creste bine, ca va avea parte de toata dragostea si afectiunea de care are nevoie.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Donia

Sa fii sanatoasa,sanatate multa copiilor tai si sotului.multi si un brat de
Scuzati absenta ,nu sunt intr-o stare foarte buna,am avut copii bolnaviori.
De la mamicuta mea scumpa si de la voi am avut foarte mult de invatat,va iubesc minunatelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Raluca te inteleg foarte bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna fetelor!

M-am reintors la serviciu dupa o operatie la genunchi si o luna picior in gips. N-am citit nimic din urma si nu stiu cat timp voi avea sa citesc. Mi-a fost dor de mesajele voastre!

Dau de baut ca pot sa merg (in curand si sa schiez :) ) si ca am implinit sambata 33 de ani.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput