Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
Raluca_u spune:
ACS LA MULTI ANI SI TIE CU O USOARA INTARZIERE. ma bucur ca te-ai refacut si esti bine. minunile tale apar des la sa ne cunoastem si de fiecare data imi fac ziua frumoasa.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
danutz spune:
La multi ani minunatei noastre Donia!
Sa-ti fie casa casa, copiii sanatosi, voiosi si sa te bucuri din plin de ei, viata frumoasa si barbatul devreme acasa!
Lavinia_P spune:
LA MULTI ANI DONIA!
Iti doresc tot binele din lume,multa energie,sanatate maxima si tot ce vrea sufletul tau mare!
minunea mea
desiree spune:
raluca, este infiorator ce am citit despre copilaria ta...nu am cum sa-i judec pe ai tai, asa au stiut ei sa isi creasca copilul, si eu am cateva amintiri neplacute cu spartul oualor in cap si palme peste ochi daca veneam cu note mici (mama, caci tata nu m-a lovit niciodata, tata lovea cu vorbele)....dar eu cred ca cea mai mare pedeapsa a lor va fi pana la urma aceea de a-si vedea nepotii crescand altfel decat au stiut ei sa o faca...si asista neputinciosi la ceva ce ei nu pot intelege.
apropo de asta, ma intreaba mama dar de ce nu pui tv in camera baiatului sa aiba si el unde se uita la desene animate? eu ii zic: are tv la noi in dormitor, se va uita cat va vrea el si vreau sa pot controla asta cat de cat, adica nu sa se uite la 3 dimineata sau tot timpul la tv..iar ea imi rade in nas si imi spune: hehe, visezi, cred, lasa ca vezi tu cand creste si vei vedea ca va face ce vrea el, mai vorbim...mda, deci cu alte cuvinte eu sunt o incapabila sa imi cresc copilul, sa-i controlez cat de cat programul, sa il fac sa ma asculte, altfel decat cu bataie si tipat! bun...iaca am raspuns si la tema zilei ca m-a luat valul..asta e unul din modelele mele de ASA NU...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
simo29 spune:
LA MULTI ANI ACS!!! - scuze de intarziere - sa fii fericita!
LA MULTI ANI DONIA!!!! - multe bucurii si impliniri!!!
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
porumbita80 spune:
lA MULTI ANI DRAGA DONIA
FERICIREA SA-TI FIE LUNGA SI NECAZUL CAT MAI SCURT.MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII DE LA COPII
DE TEMA CE SA ZIC e ok tema pentru cei care cauta sa se inspire. Eu sunt o fire un pic mai dificila adica nu ma prea inspira nimeni si nimic. Pe mama o iubesc enorm si o respect, eu am fost mereu steluta casei nimic nu mi sa refuzat, la scoala am fost mereu prima, parintii de mica imi ziceau ca sunt cea mai buna la scoala , cea mai frumoasa cea mai iubita si tot asa. Mi-au bagat in cap de mica ca eu sunt universul, ca pot face fata situatiilor dificile. Imi dadeau responsabilitati mari de mica,au dezvoltat un caracter puernic in mine zic eu. Am fost si sunt increzuta in mine(recunosc nu e un lucru bun).Nu-mi place sa ma plang cuiva de problemele mele ca stiu ca oricum nu-i pasa. Nu-mi place sa fiu jalita.Ma inspisr si m-am inspirat din mamicile puternice care stiu sa faca fata situatiilor grele, ma inspisra femeile frumoase ca bravo lor ca au timp de ele, ma inspira mamicile care vad ca copii dau rezultate pozitive ca este doar meritu lor.Ar fi multe de zis, dar am emotii prea mari la ora asta ca sa exemplific. Una stiu ca nimic nu ma sperie si stiu sa fac fata la orice in viata asta.Dumnezeu ma incercat de multe ori si inca n-am cazut din contra m-a facut sa am incredere mai mare in mine.Nu sunt genu sa copii pe cineva(uras lucrul asta) imi place sa am propriu stil.Cine ma place asa cum sunt e ok cine nu putin imi pasa.Va citesc zilnic ca imi plac copii, dar ce tine de fiecare persoana in parte nu ma pot pronunta, traiesti o viata de om cu o persoana si tot nu o cunosti bine ce sa mai zici de lumea virtuala.
madaluta spune:
DONIA;Sa ai parte numai de impliniri, fericire, sanatate si o soarta prielnica . la multi ani!
Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
acs spune:
La multi ani Donia! Sa fii sanatoasa si fericita! A ajuns pana la tine parfumul de frezii? Un buchet mare pentru tine, din partea mea!
Am reusit sa citesc acest capitol, dar, din pacate, trebuie sa ma opresc aici caci sunt la serviciu. Uau, cata lume m-a felicitat! M-ati impresionat! Multumesc!
Sa va zic si cateva despre bursuceii mei. Victor merge singur de o luna deja. Nu are stare toata ziua: pe scara, pe sub scara, pe scaune, pe sub scaune... Este o scumpete. Sincera sa fiu, nu credeam ca baietii pot fi atat de draguti; aveam impresia ca sunt mai violenti, impulsivi... Dar m-am inselat si ma bucur ca-i asa. Victorila e atat de tandru si de lipicios, ca nu m-as mai desparti de el nicio clipa. Seamana cu surorile lui :). Fetele sunt mici domnisoare. Sa le fi vazut ce gatite erau sambata, cand am avut musafiri! Mi-au pregatit o multime de cadouri: desene, reprezentatii de dans si cantec, mi-au dat in dar chiar si cate o bratara de-a lor (pe care le-am returnat, nu inainte de a le purta :) ). Victoras mi-a facut si el un cadou: mi-a raspuns la o intrebare. Sambata dimineata, dupa ce am dormit impreuna (din motive de rasfat in principal), dupa ce s-a trezit si a inceput sa se joace in pat, l-am intrebat: "Vrei sa ridicam perdeaua sa vedem pasarile? Vrei?". S-a uitat la mine si a raspuns clar: "Da". Am, baiat mare de-acum :).
Si-acum, ca i-am laudat destul, ma intorc la treaba.
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Iarasi pe fuga.... dar nu pot sa nu urez LA MULTI ANI, Doniei si multa fericire alaturi de familia ei minunata..... plus un mare buchet de frezii.....
Am avut un weekend minunat, alaturi de Luchitza super vesel, fericit, zambaretz.... Doamne, cat de mult il iubesc.....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
madaluta spune:
La tema zilei raspund cu un citat care mi se potriveste:
"Cel mai bun sfatuitor este inima,
Cel mai bun invatator este timpul
Cea mai buna carte este viata
Cel mai bun prieten este Dumnezeu ."
Nu spun k persanele din jurul meu nu ma inspira( mai ales voi dragele mele), dar nu am un model pe care sa-l urmez din toate punctele de vedere...Si mai cred k si copiii nostri ne inspira foarte mult.Sunt convinsa k fiecarui copil trebuie sa ii dai ceea ce are el nevoie in realitate nu ceea ce credem noi ca are nevoie...
A-deju: drum bun si vacanta placuta! Relaxeaza-te la maxim si incarca-ti bateriile!
Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )