Despre Desprecopii.com ? Nimic mai simplu ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoB spune:

Superb articolul!!! Felicitari Andreea!!!!Am descoperit cu mult timp in urma site-ul, insa abia acum mi-am facut curaj sa ma inscriu si eu...si abia astept sa va impartasesc voua trairile mele si sa incerc sa va ajut si eu cu sfaturi macar 1 % din cat m-ati ajutat voi pe mine. Am invatat f. multe de la mamicile de pe acest forum si am gasit raspunsuri la multe din intrebarile mele.
Felicitari atat pt. articol cat si pt. minunatul forum!!!! Si site, de asemenea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

M-am emotionat ff tare citind articolul. Exact asa cum spunea Zozela, familia mea s-a nascut aici. Am fost una dintre miresele DC, am stat apoi la Aspirante - o vesnicie mi s-a parut - si daca acum scriu cu puiul meu in brate e pentru ca am reusit sa il fac datorita sfaturilor, informatiilor, suportului de aici. Cand ma prabuseam luna dupa luna in lupta cu infertilitatea aici gaseam sprijin, un umar pt plans si un brat de care sa ma agat ca sa continui lupta. Cand s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata, aici am petrecut o Odisee extraordinara, mi-am facut prietene de suflet si daca acum sunt o mamica buna pt puiul meu se datoreaza numai celor invatate aici! Va multumesc!

Super articolul!


Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput
Mergi la inceput