Aspirante optimiste > 20 ani (262)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

da, am sa incerc sa fac niste teste de ovulatie sa vad cand apare , asa se numesc teste de ovulatie?
care este cel mai bun?
Si am sa mai astept pana miercuri sa vad vine sau nu?
M-am hotarat nici la eco nu ma mai duc ptr ca este prea devreme si atunci ce mai conteaza o zi doua asa ca eu stau in repaus cateva zile , dar dragele mele , va sprijin!!!!!!!
Cine este urmatoarea pe lista care trebuie sa-si faca testul sau cui trebuie sa vina???
Hai ca sa stim ptr cine facem urmatoarea galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

pipo , vezi ca ai largit pagina prea mult , intra la editeaza si mai sterge din maimutzoaiele alea

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Alinush , mai esti prin zona ?
ia zi mi , mai iei utrogestan ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Eu sunt din nou prin zona...
E zi de sambata..Se vede ca fetele mele sunt la trebaluit...la odihna...

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sunt prin zona ca sunt asa nasoala ca nu-mi vine sa ies din casa. Nici telefon cuiva nu-mi vine sa dau ca ar stagna conversatia... sunt si nitel racita bine so...
Am vrut sa intrerup Utrogestanul ca sa-mi vina ciclul, dar nu ma lasa inima dupa umbra mea de dimineata. 2 seara. Ca am facut eu progesteronul in ziua 28 (luam deja de 4-5 zile progesteron) si mi-a iesit 65... de unde eu am dedus ca doza este prea de ajuns. Bun Utrogestanul asta... cred ca fara el ma suiam si luna asta pe peretzi. Aveam PMS puternic...
Maine am o programare la Ion Ionutz, vroiam de mult sa il cunosc... poate ma duc direct cu test pozitiv. SPERRR. Dar daca nu merge ... ma mai lupt cu testele si cu astea o vreme...
Dar tu cum se face ca esti inca in zona si nu esti dusa pe undeva pe la mica distractie, o mica petrecere? ?

Edit: am vrut sa zic "Luni"

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

sorry gata am terminat o parte din maimutoaie!!!
este cineva pe aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Gata, am mai terminat si eu de prin munci...
Sambata de regula am program administrativ...Chiar ii spuneam lui sot al meu ca nu am mai iesit de multa vreme sambata seara undeva..stam in casa ca pensionari...
Alinushca, iti tin pumnii sa vezi dublu si sa fie bine la doctor...Am auzit de Ion Ionut...are referinte bune..

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bunaaaaaaa searaaaaaaaaaaa!!!!

Ce fac feteleeeee?

Bravo Alinush...tine-o tot asa...
Care vrea bah sa ma bage la balamuc????
Or avea net acolo?....ca se poarta camasile
cu maneci evazate legate la spate stiam.......
dar....nu sunt cambrate cum imi place mie.....
neeeeeeeea.....as face o ...
Va iau cu laptopul in cada!!!!!!!!!!

....Luna asta vine ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alexa, eu stau la doi pasi de nr. 9. Nu e chiar asa rau cum se spune pe acolo Ba chiar se mai si nasc copii pe acolo uneori (am o prietena nascuta acolo).

claudela, din cate imi pot da seama nu e un doctor foarte cunoscut cum e Tutunaru de exemplu, dar am citit numai chestii pozitive despre el... ceea ce e de-a dreptul ciudat. Daca ar fi sa raman insarcinata, nu stiu pe cine as alege ca sa nasc... Am intalnit 5 ginecologi pana acum si unul singur mi-a placut sincer ca interactiune umana dar nu-i mare profesionist cred. Restul... mi-au parut mai degraba genul care ar veni la nastere in ultima clipa, s-ar uita putin ar lua banii si ar fugi. Asa ca ma duc ca la ultima varianta posibila si la acest doctor care locuieste la capatul pamantului (Giulesti)(eu-s din Berceni).

Seara buna fetelor, sa dormiti bine !

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Alinush , si tu esti bercenara ?
si fata la fel

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput