Timisoara, Impreuna! (81)
Raspunsuri - Pagina 7
danitin spune:
Buna dimineata! Ca de obicei bunele mele intentii s-au lovit de tot felul de obstacole, da nu ma las. Alergarea de dimineata am sarit-o ca ieri seara asa de plangacioasa a fost spiridusul ca am adormit dupa 2 si cand a sunat ceasul eram cam zombi. Ajung la birou si constat ca seful a plecat la sky in Austria, pana sambata asa ca ... program mai langsam.
Doris hai sa-ti zic pdv meu cu masina noua vs second hand. Teoretic second handu e mai avantajos - bani mai putini pe o marca mai buna - dar... trebuie ori sa ai pile in locul de unde o iei, ori sa ai cu tine un mecanic super, da super tare care sa sesizeze eventualele hibe ascunse si crede-ma ca astia de la firmele auto se pricep foarte bine sa le mascheze. In perioada in care tatonam noi am mers, de exemplu, la firma care parea serioasa, sa vedem o Nubira. Parea in stare ff buna, pretul ok, kilometraj mic. Norocul nostru a fost ca a trecut dir pe acolo si-l stia pe sotior si ne-a chemat la el in birou si ne-a zis sa nu luam ca a fost lovita rau, au carpacit-o ei da nu garanteaza pt directie. Al meu sotior a avut 3 masini second hand dintre care doua au clacat dupa 1 an de folosire, da in asa hal ca era mai ok sa le vindem decat sa reparam la ele. Si un fost coleg care se ocupa si cu vanzarea de masini le-a cumparat de la noi ieftin, le-a vopsit, bibilit, asa cat sa tina pana le vinde si le-a dat mai departe foarte bine, vai si amar de aia de le-au luat. Stiu ca avea el o smecherie, sa bage in benzina ceva substanta de pret de o ora doua mergea motorul zici ca era uns. Asa ca asta e cu second handurile. Masina noua ... ca o busesti, pai asta e ca faza aia cu drobul de sare, poti sa o busesti, poti sa nu, chiar nu e obligatoriu dac esti incepator sa o faci. Dar ... functie de cum faci finantarea poti sa ai full casco (cum avem noi) si atunci ... reparatia e mult mai lesnea. De ce sa ma doara sufletul mai tare de cea noua decat de cea veche? Vorba lui Calin, tabla e, nu suflet! Una second hand poate arata ff bine si iti pare la fel de rau, ca doar nu vreti sa luati un harb din ala dejghinat pe care o indoitura in plus nu conteaza....Asa ca eu votez, masina noua, eventual luand in calcul ceva ieftin la inceput pe care sa o inlocuiti - daca asta va e visul - cu ceva simandicos mai incolo, cand veti avea mai multa experienta la volan si buget mai substantial. A, si dac tot vrei second hand atunci mai bine aranjati de o tura prin Germania sau Austria, sunt preturile mult mai bune si parca si vanzatorii mai seriosi. Moama cat am scris.... hai mai, da si tu o cafa intr-o zi si te ajut sa pui ideile in ordine...
Katik, am inteles asa pe fuga, ca nu am luat reteta exacta ca "spilul" la gust era ca la final, dupa ce se copsese, turna peste el o ceasca cu bulion in care pusese niste vin rosu.... vezi poate merge.
Maria ma interesez azi de anuntul ala cu firma.... Tu in Publitim ai cautat?
Clau bafta multa....
Lore asa te vrem. Capul sus si zambetul pe buze ...
Laurelu ai grija de tine si nu te consuma asa mult....
Azi fac ciorba de gulii si dovlecei pane, la mine va fi ziua fara carne.
oi, dragelor, mi se duce programul minune peste cap, in loc sa lucrez clampan de zor .... hai ca mai vb.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Avem si poze noi
anda spune:
Neatza si eu. pupici la fete, cafelim, cafelim.
Lore . Asa te vreau. Da' mai am o rugaminte, schimba te rog semnatura.
Nu esti un suflet trist, esti un suflet bun care merita numai bucurii si zile senine.
Vreau soare si pe strada ta pentru ca asa e normal si asta meriti! pup.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
lore03 spune:
Gata schimb semnatura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astept idei ,eu nu am nici o idee
un suflet trist
katik spune:
silvana, dedicatie speciala si pt claudiahttp://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html
claudia74 spune:
Mai Dana pai tu stii germana nu gluma,ce-i cu langsam si cuvantul asta se foloseste in banat, eu mai am supa de ieri,acu fac un gulas si pilaf de orez,mai Dana dar eu stiu ca costa mult inmatricularea daca iei de aici,am mai incercat sa luam ptr vara-mea si costa cam tot atat cat si masina taxa de inmatriculare in ro.
Ce mi-ai facutkatik aia e chiar in direct de prin centru,stiam ce exista asa ceva dar nu mi-am spart capul sa gasesc,da nu imi faceti nici una cu mana de pe acolo VREAU ACASA!!!!!
Bravo Lore esti o femeie puternica ai prietene,ai casa,vrei sa iti iei masina toata lauda,cauta un slogan fain la semnatura si revino-ti,esti tanara,frumoasa,vine primavara .
lore03 spune:
Claudia si mie imi vine sa fac acelasi lucru ,dar i-a priveste la mine
.
Este mai bine nu
pe toata lumea si astept idei de semnatura,hai nu ma lasati cu asta ,fac schimbari majore
un suflet trist
claudia74 spune:
LORE nu am idei,poate gasesti ceva pe net,cauta pe google ceva ,vrei sa caut eu ceva,poate nu ai timp,te anunt daca gasesc ceva.
claudia74 spune:
Lore incearca aici,sigur gasesti ceva care sa ti se potriveasca http://www.maxime.home.ro/
cred ca pe la invingator gasesti ceva.
Hai ca am mai gasit un site si uite asa m-i se arde gulasul....
http://maxime.go.ro/