*Gravidute&Mamici de IASI* (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Eu am fost la cumparaturi, acum ma duc in vizita, revin diseara.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty.
De doua ori mi-a pican netul azi, exact cand scriam mesaje. Nu mai stiu ce scriam, ca nu am mai revenit.

Miha, Radu a mai gasit Ferrum H la Mall, dar era ultima sticluta, ca voia sa ia mai multe.

In noaptea asta aveti iar program de discutii? Eu nu pot sa stau, ca doarme socrul in camera unde e calculatorul si la laptopul sotului nu mai vreau, ca ma enerveaza. Sotul, nu laptopul. Azi cand a venit si m-a gasit acolo m-a intrebat rapid: te-ai spalat pe maine? Spele-se cu scula lui cu tot! Asta electronica, ca la cealalta nu spun pas.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Gata. Mi-am cumparat acumulatori pentru aparatul foto. Asa ca atunci cand se incarca pun poze cu placinta.

Mai vreti sa va povestesc din seria: "Socrul meu e cel mai bun sot"? Vam zis ca au fost la pranz la socrela cu supica si de-ale gurii. ramasese sa mearga maine. Se simte bine, e ok. Azi, dupa ce am servit placinta, vazand cat e de buna - mama, ce modesta sunt!!! - a spus: oana, pune-mi intr-un pachetel si pentru Adriana, ca eu ma duc sa-i duc si ei. Si nu stam aproape de spital, credeti-ma. Radu meu si langa el sa fiu...ar fi mancat-o pe toata fara sa ma intrebe macar daca vreau. (acum, credeti-ma, il tot "dojenesc" aici pe Radu, dar e al meu si il iubesc de numa', ca are si el o multime de calitati; iar astea eu nu le consider defecte, ci, cum va spuneam, CARENTE DE EDUCATIE. Asa ca tot pe socrela imi vars naduful cand ma supara el. Nonna, crede-ma ca o sa am grija sa imi invat baietii sa fie soti iubitori. Pe cuvant! Daca nu o fi asa, sa-mi amintiti.)

Mergi la inceput

Nu sunteti pe aici? va faceti frumoase pentru la noapte?

Diana, sotul ce a mai adus azi? prepelite?

Miha, in seara asta...cracanata sau descracanata?

Ralu...pai dupa atatea bunatati cate ai facut nu cred ca te mai lasa sotul pe net. Treceti direct la actiune.

Michelle, mai ai ciocolata si pentru noaptea asta? Ai grija, tot asa, tasteaza incet.

Hai ca va las...abia astept sa ma trezesc maine sa va citesc. Chiar imi pare rau ca eu nu pot sta cu voi. Mi-ar prinde bine asa o noapte alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am aparut si eu!
Cu toate mesajele voastre nebunatice..am uitat sa ii spun lui Anasol La Multi Ani!!pacat ca nu a mai trecut pe la noi..sper ca e ok cu sarcina.
Oana, cand vb de Radu al tau..mi se pare ca seamana cu Dan al meu
, nu in toate, dar majoritatea..insa soacra mea e f de treaba, niciodata nu ii ia lui apararea, nu il menajeaza samd..e comod el din fire, seamana cu taica-su, si l-am invatat si eu prost putin, la inceputul relatiei noastre..
V-ati facut cump de 14 febr?eu ieri!
i-am si zis sotului ca am luat cadou..ca sa nu cumva sa nu primesc si eu cevaasa nu are motiv sa uite ca e ziua indrag..
Maine mergem la ai mei la masa si dupa vrem sa mergem la filmul cu julia roberts si tom hanks.
Azi Alessia a fost tare cumintica..am plimbat-o colo colo, ba la soacra, ba acasa, ba in bucium, ba iar in pacurari la soacra..
I-am facut baita mai repede pe la 9..si acum viseaza!
Dupa o zi din asta linistita..ma simt mult mai bine..am chiar o stare de satisfactie ca ma descurc ca mama
In seara asta nu mai aveti program artistic?
Diana, ai terminat puii?te ajutam?
Miha, in cutii intr-adevar e mai usor. eu am avut mari mari de la firma de la sotul..dar nu le mai am..le-am aruncat in 2006 cand m-am mutat..In ce zona te muti?
LA MULTE LUNITE CASIAN SI RAZVAN!!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by kriss79
e comod el din fire, seamana cu taica-su, si l-am invatat si eu prost putin, la inceputul relatiei noastre..

si al meu seamana cu tac'su si am facut la fel si eu la inceput si acum tare regret !!!
quote:
V-ati facut cump de 14 febr?eu ieri!
i-am si zis sotului ca am luat cadou..ca sa nu cumva sa nu primesc si eu cevaasa nu are motiv sa uite ca e ziua indrag..

asa trebuie sa fac si eu ca sa nu mai raman pe langa! de fapt sotul chiar mi-a zis mai in c=gluma mai in serios sa fac un calendar in care sa scriu la ce aniversari trebuie cumparate cadouri ca sa nu mai uite!!!

quote:
Dupa o zi din asta linistita..ma simt mult mai bine..am chiar o stare de satisfactie ca ma descurc ca mama

felicitari! iti doresc la cat mai multe...de fapt nu corectez iti doresc doar zile ca aceasta!

quote:
Diana, ai terminat puii?te ajutam?

multumesc dar gata am terminat! i-am spus barbatului ca mi-e dator vandut!

La multe lunite Casian si Razvan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

michelle ce ti-ai cumparat? sau doar de-ale casei!!!

oana n-a mai adus nimic sotul azi...atat ii trebuia!

fetele eu cred ca trag chiulul in noaptea asta...ma duc sa fac o baie fierbinte cu saruri ca nu mai pot, ma dor toate alea si apoi nanita sa-mi revin putin.(ca sa pot sa mai stau urmatoarele nopti cu voi!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

bey, eu am dormit pana acum...
voi ce faceti?

Sa spun...sa nu spun...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Eu as vrea sa zic ca am un sot de milioane,dar nu-i decat de cateva sute de mii. Si asta din cauza lu' ma-sa bineinteles si mai apoi din cauza mea ca,la fel ca si voi,l-am invatat prost de la inceput.Ce fraiere mai suntem si noi femeile...vrem sa ne etalam talentele,ca sa-i prindem in mreje si p-aia ne batem cu pumnii peste cap.
Da' si daca ma 'nervez si-i pun parul pe schinare......stiti ce barbat bun am?

Mergi la inceput