Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bravo Simo acu ne-am linistit, sa mai stea bebe la dospit oleaca!

+31, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simonetta lasa, ca nu conteaza ca ne-ai pus pe jar. Stii doar ca noi suntem saritoare. Bine ca a fost doar alarma falsa. mamica

Bubu ohoo, randunoiul mai are inca de stat. Sper sa fie aici la nastere, desi tare ma tem ca o sa ajunga dupa. Pe tema asta am si cosmare: ca nasc, si tati inca nu a venit. La maternitate nu stiu cum se facea ca toti nou nascutii erau maricei si vorbeau deja... Toate mamicile erau cu taticii dupa ele, doar eu cu telefonul dupa mine . Si vine Sanziana si-mi zice: "Mami, hai sa plecam de aici, ca toti copii astia sunt rai, si rad de mine ca eu nu am tatic, ca nu a venit sa ne vada..." Nu-ti mai zic in ce balta de plans ma trezesc!

Iar la cursurile prenatale, sunt cea mai smechera, ca sunt 2 in 1! Toti ceilalti sunt cupluri, eu sunt si mami si tati!
Randunoiul imi zice "furnica cea viteaza" ca le duc pe toate in spate...

Eh, asta sa fie cel mai grav lucru de pe pamant. Noi sa fim sanatosi, ca le-om duce pe toate!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mai e putin pana pe 18!

Bubu, azi facem 38 de sapt... conform masuratorilor de la prima eco (5 sapt.) pana la ultima eco (37 sapt.). Am avut ovulatie in Z10...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simonette, ce dragute pozele!! zici de ingrasat la fata?? stai sa ma vezi pe mine, mi s-a latit nasul pe toata fata si am niste falcutzeee...mama, mama..parca ce nu am pus pe corp am pus pe fatza!!

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

N-am vrut sa va sperii...zau!!!

Zoze, unde esti puiule? Ne lasi de izbeliste? Ca randunica, Clau e plecata!!! poate te induri de noi!

Am intrat si eu pe joc dar e prea complicat ptr mine, nu stiu ce tb sa fac!

mami de Luca si in 39s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 8 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Multumesc Kya, am intrat si eu dar nu prea stiu ce sa fac, m-am inscris dar on-line?? nu vad nimic , vad niste intrebari am raspuns bine mia ales aia cu tigri albi(200 sunt), am stiut
mai vedem noi, totul se invata....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina30+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-10 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Miradi Sanatate si multa fericire!!!

BB2

AMR 8 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny nu te-am uitat mami...promit ca incerc sa le pun azi.Cand am avut apartul la servici mi s-a descarcat bateriile, dupa aia m-am simtit eu rau si ba am stat dupa bitu' ca gripa asta a lui.

Simo si Bubu

Ioana pana la urma de unde ai luat banda adeziza cu desene??? ca si eu la fel vreau sa fac.Eu am gasit aici la noi la un magazin gen Bricostore...se numeste Bricolaj...dar sincera sa fiu nu am mai ajuns sa vad daca este cu banda adeziva asa cum ziceti voi.

Gata, va las....ma duc pana la Selgors la niste cumparaturi ca mi s-au terminat toate din casa.

Mai fetelor buburuza asta a mea....nu inteleg cum sta ca-mi da picioare aici sus deaspura la coaste efectiv picioarele ei parce le simt sub sani.Hai ca atunci cand intru paoet gasesc o crenguta noua ca vad ca am ajuns la pg.22.
De la Naty nu mai avem nici o veste???o fi inceput aia mica sa ia in greutate???

IRINA
+30
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Buna randunici !

Multumesc mult de urari!Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si sa fiti fericite si iubite !

Am facut si noi un tortulet si acum mergem la cumparaturi pentru petrecere ,sper sa mai cumparam si ceva pentru bebe doar suntem 2 si pentru mine si pentru bebita

Sa aveti o duminica frumoasa !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si 28 + Medeea-Elena

Mergi la inceput

Luny, sa nu ai vreo surpriza ca din batrani se zice ca la fetitze te schimbi la fatza! Ti

BB2

AMR 8 zile!!!!

Mergi la inceput