Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)
Raspunsuri - Pagina 16
lyvy spune:
Simonette, ce burtoi frumos ai, imediat nu o sa se mai vada!!!
Dana, hai nu mai fi suparata, ca-l afecteaza pe bebe, cum au zis si fetele trebuie sa ai o discutie serioasa cu el, sa-i spui exact ce te deranjeaza, sa-i aduci aminte de "la bine si la rau", si ca nu-i prea corect cum procedeaza el.Of, ma enerveaza situatia asta, si cand ma gandesc si la socrii tai!!!
Stela, fata frumoasa, hai ca ce e mai greu a trecut, sa mai aveti putintica rabdare!!!
Livi
+36
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
underqueen spune:
fetele, unde ati vazut poze cu simonette? ca vreau si eu sa vad burtica...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
37+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 3 saptamani!!!
simonette spune:
Maria, jos la semnatura unde sc rie LUCA ...
cu drag!
mami de
Luca si
in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 9 zile!!!!
Kya spune:
Maaai fetelor ciripitoare... ce liniste e aici... 
Eu azi mai mult am dormit.
Si ce bine mi-a fost! Pe urma niste cumparaturi, si o sambata linistita.
Acum am terminat de devorat un strudel cald si crocant cu mere, yummy!
Ma duc sa mai citesc din urma 
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!
VioletaH spune:
Am vazut burtic de Simonette! Mai, mai ce casutza frumoasa are Yannis! Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai! Cum stai cu emotiile? Esti norocoasa ca o ai pe Roxana cu tine, e mare lucru sa stii ca cineva iti intelege PERFECT starea.
Pidana, nu stiu daca eu m-as supara ca e la bere cu baietii...eu m-as supara doar ca nu se tine de cuvant cu ora de venit acasa si cu faptul ca si-a inchis telefonul. Si doar asta i-as reprosa. Eu mereu il incurajez pe al meu sa iasa si fara mine daca vrea, sa-si viziteze prietenii, sa mearga la serile de poker...in fine..barbatii uneori simt nevoia sa fie intre ei, sa se poarte "ca baietii" fara sa fie atenti la femeia de langa ei. Mie mi se pare normal. Si culmea e ca desi stie ca e liber sa faca asta nu prea il trage atza! Tot cu mine vrea sa mearga. Probabil daca i-as interzice ar fi mult mai tentat. Si eu ies uneori doar cu fetele, s-a intamplat ca eu sa fiu cu prietene in oras si el sa fie acasa si sa spele geamuri, sambata dupa-amiaza
. si nu s-a simtit deloc frustrat. Atata timp cat exista echilibru si nici unul dintre noi nu se simte neglijat si mai ales cat practic cerem acordul si parerea celuilat, eu cred ca lucrurile sunt ok.
Totul e sa vorbesti cu sotul tau si sa-i explici ca de la prieten la prieten ce te supara. Sunt sigura ca va intelege.
Vio
35+
Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar
simonette spune:
Kya, vreau si eu strudel cu mere...caaald! De unde ai luat???
Eu mi-am schimbat semnatura din seara asta, ca nu am mai avut rabdare
![]()
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 8 zile!!!!
simonette spune:
Violetah,
! stii ce e ciudat? Ca nu am deloc emotii...deocamdata! Sunt doar extrem de nerabdatoare sa-mi vad puiul...atat! Sa-l strang la piept si sa-l dragalesc! Posibil sa apara si emotiile atunci pe ultima suta de suta de suta de metri...
cu drag...
mami de
Luca si
in 39s cu Yannis-Sebastian
BB2
AMR 8 zile!!!!
mstela spune:
Vio,mama,ce patura ai aratat tu aici..mor vazand..
de ar fi si la noi asa, ca banuiesc ca nu au si in Rom astia..
Da,lyvy,e greu, mai e ceva si las sa mai fie si sa fiu bine,ultima suta de metri parca e si mai grea,am anchilozat rau numai in pat,dar ce pot face?Oi rezista ..
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
PIDANA spune:
Multumesc pt sfaturi!
Chiar atat de incuiata la cap nu sunt, nu zic sa stea numai langa fusta mea, dar nici sa zica "vin la ora 4" si uite cat e ceasul si el n-a venit. Ma deranjeaza ca se agita si bb oricat de calma as incerca sa fiu.
Am avut mereu discutii si imi spune ca ce as vrea sa se duca la femei?!
Cat de matur da dovada ca e! Si cat isi dorea el un bb! Cand i-am spus sa vina mai repede acasa sa mergem inpreuna pe afara a zis ca e prea obosit, ca o sa se culce cand vine.
Deja m-am cam scarbit de toate in casa asta. 
Dana
28+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
Kya spune:
Simonette de la Kaufland am luat. Congelat pentru bagat la cuptor. Mai era si cu branza dulce sau fructe de padure (varianta aia austriaca, nu romaneasca care se desface imediat). Taaare bun!
Tocmai am dat putin cu aspiratorul, si m-am rupt de spate. A trebuit sa ma opresc, pentru ca aveam niste dureri de mijloc, vai mama lui. Si ma gandeam la dulcelul tau Luca, cum e el harnicut 
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!