Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hop si eu! Mi-am dus soatza la aeroport, am fost la cumparaturi de papabun, si am intrat sa vad ce mai faceti!

Trebuie sa imi vina nepoata in vizita, asa ca o sa fiu fff laconica .

Luny, LA MULTI ANI!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, si toate dorintele sa ti se implineasca! Si nastere usoara si bebe sanatos!

Flori, ma bucur ca esti linistita!!! Valorile mari ale IR-urilor ar fi explicat diferenta de varsta, dar vezi ca nu e cazul?!?! Eu zic ca ai ovulat tu mai tarziu, si de fapt asta e varsta corecta a lui Raducu. Ai grija de el, mititelul, da? Ce ma bucur ca sunteti bine amandoi!!!

Gata, a venit Alexandra, fug! Va puuuuuuuuuup!!!

Olga 36+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Floriio La cursurile de cosmetica am o colega scumpa foc si tare frumusica! Intr-o discutie mi-a zis ca pe ea a nascut-o mamica ei de 1200 gr. la termen! I-am zis ca, poate greseste ea, dar era fff sigura de ce spunea! A fost retard de crestere, dar a recuperat fff frumos! Mi-e tare draga! E frumoasa si isteatza! Are 19 ani!

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 9 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Floriiii, ce ma bucur ca vestile sunt bune!! Lasa, bb mic se face mare, recupereaza! Acum stai linistita si vb cu el, trebuie sa te simta aproape!

Luny, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si cu un bb Matei voinic, mancacios si sanatos!

Ioana, voiam sa te intreab, cum sunt pana la urma benzile alea cu desene din Praktiker? Ca am vrea si noi sa dam o fuga pana in Ploiesti, si la Bricostore si la Praktiker, sa luam diverse lucruri, dar as vrea si eu benzi de alea desenate, insa numai dc sunt autoadezive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Pucca ,mi-a zis sa nu mai iau pastile dupa 10 zile deoarece am luat destul(de la 24 de saptamani)si nu ar mai fi cazul sa "oblig"copilul sa stea inauntru,deoarece se poate naste fara nici o problema.Si daca as lua pastile in continuare,nu as naste prea curand,si ar fi obligat daca ajung la 40 de saptamani sa-mi faca cezaraiana(deoarece bebe ar fi prea gras) si nu vrea,vrea sa nasc normal!Si din cauza asta am si liber la plimbari,dar dupa 10 zile...of,mai e ceva,dar abia astept! Si,DA,chiar ca-s FERICITA!
LUNY,LA MULTI ANI FERICITI!Sa fi fericita si iubita!

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Simo27 si eu iau pastile tot de la 24 de saptamani. Si vad ca si-au facut efectul asupra colului. Deci pot spera si eu la plimbarica, chiar daca dupa 36 de saptamani. Ce bine, acum poti face cumparaturile pentru bebe. Bravo mamico, lasa ca 10 zile trec forte repede. Gandeste-te cate evenimente ne asteapta aici pe ramurica peste 10 zile. O sa curga cu bebei grasi si frumosi.

+31, Bianca Maria

Mergi la inceput

Simo, ce ma bucur mamico ptr tine ca esti fericita!!! Asa...10 zile trec imediat, o sa te trezesti ca ai fi vrut sa mai fie cateva zile ca nu ai terminat ce ti-ai pus in gand! Bravo!

Pucca, acushica faci si tu 36 de saptamani! Iti spun din proprie experienta ca pana la 30 de sapt a trecut timpul mai greu apoi parca a zburat!!!

BB2

AMR 9 zile!!!!

Mergi la inceput

Ioana,am citit si eu horoscopul din cap precedent...David e rac,Samuel va fi Peste,deci in concluzie o sa am 2 plangaciosi,2 sensibili,2 copii emotivi,deloc egoisti...amandoi semne de apa...nu cred deloc in zodii,dar David e pe aproape...sa vedem cum o fi Samuel!

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simonette,esti o scumpa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou, din nou!!

LUNY,LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOATE DORINTELE SA DEVINA REALITATE, SA I UN BEBE FRUMOS, SANATOS SI PAPACIOS.

Floriio, ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune de la doc, tine-o tot asa.

Livi +36Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Nu prea se simte falfait de aripi azi pe ramurik!!! Cred ca toate randunicile sunt ocupate cu finisarea cuibushorului ptr puiutzi...
Noi mergem la ziua unei fetitze cu Luca! Abia astept sa se distreze micutzul meu!!!

BB2

AMR 9 zile!!!!

Mergi la inceput